Ghostwire: Tokyo PC, PS4, XBOXONE

Shinji Mikami új játéka.
Típus:

Mi lesz a Bethesda PS5-exkluzív játékaival?

A Microsoft tegnap ledobta az atombombát, és bejelentette, hogy felvásárolja a Zenimax Mediát, a Bethesda Softworks anyavállalatát. Jogosan merül fel azonban a kérdés, hogy mi lesz így a cég kezdetben PS5-exkluzívnak szánt játékaival?

Ghostwire: Tokyo - lelepleztek egy fontos feature-t

Nagyon sok kérdésünk van még az élő legenda, Shinji Mikami új játékával kapcsolatban, de most végre kiderült egy nagyon fontos dolog a Ghostwire: Tokyóval kapcsolatban: megsimogathatjuk majd a kutyákat benne.

Megmutatta magát a Ghostwire: Tokyo

Habár a Bethesda nem készít saját műsort az elmaradt E3 apropóján, erre nincs is szüksége: a Sony bemutatóján több látnivalót is elsütött. A Ghostwire: Tokyo az első gameplay előzetesével jelentkezett például.

A Bethesda nem tart saját konferenciát az E3 helyett

Habár több kiadó és fejlesztő saját online konferenciával igyekszik pótolni az elmaradó, E3-as fellépést, a Bethesda már biztos nem lesz ezen cégek között. Ehelyett az előttünk álló hónapokra elosztva hallhatunk a játékaikról.

E3 2019: Bemutatkozott Shinji Mikami új játéka

A korábbi találgatásokkal szemben nem a The Evil Within kap folytatást, Shinji Mikami csapata, a Tango Gameworks ugyanis egy teljesen új játékon dolgozik. A Ghostwire: Tokyo ráadásul nem egy horrorjáték lesz.