Ghostwire: Tokyo PC, PS5

Shinji Mikami új játéka.

2022 legjobb játékai - szerintünk

Az olvasói év játéka-szavazásunk eredményeit már láthattátok, de a szerkesztőségen belül is készültünk egy összesítéssel. Íme, a tavalyi év legjobb játékai - szerintünk.

Xbox-konzolokra tart a Ghostwire: Tokyo?

A konzolokon eredetileg PlayStation 5-exkluzív Ghostwire: Tokyo hamarosan Xbox Series X/S-konzolokra is elérhetővé válik, legalábbis erről árulkodik a Bethesda főhadiszállása.

Amerikai toplista: a márciust is az Elden Ring vitte, hasított az Xbox

Hiába volt tömve friss megjelenéssel az előző hónap, a februárban megjelent Elden Ringet egy cím sem tudta megszorongatni az USA-ban. Eközben az Xbox Series-konzolok is megtáltosodtak.

Brit toplista: Kirby kirobbanthatatlan az élről

Befutott a legfrissebb brit játékeladási toplista, miután azonban nem sok dobozos megjelenésünk volt a múlt héten, nem is okozott meglepetést: továbbra is Kirby új kalandja tanyázik az élen.

Brit toplista: Tiny Tina nem bírt Kirbyvel

Akad pár érdekesség a legutóbbi friss toplistán, elvégre több új megjelenésünk is volt az elmúlt héten. Meglepetés: a Ghostwire: Tokyo még a legjobb tíz közé sem fért be, a Kirby viszont lenyomta Tiny Tina önálló kalandját.

Shinji Mikami: ne csak a túlélőhorrorhoz kössetek!

A Ghostwire: Tokyo megjelenésével Shinji Mikami, a Tango Gameworks alapítója reméli, hogy sikerül legyőzni azt a vélekedést, hogy a stúdió csak túlélőhorrorokat gyárt. A jövőben más műfajokban is szeretné kipróbálni a csapatot.

Elkészült a Ghostwire: Tokyo videótesztünk

Írásos tesztünkben részletekbe menően boncolgattuk, milyen is lett Shinji Mikami legújabb játéka, a Ghostwire: Tokyo. Most viszont videós formában is összefoglaljuk a tapasztalatainkat.

A Tango pontosított a Ghostwire: Tokyo gépigényén

Napokon belül megérkezik a Tango Gameworks új játéka, a Ghostwire: Tokyo. Korábban a csapat már közreadott egy PC-s gépigényt, de most nagyon alaposan pontosította, hogy szinte minden lehetséges beállításra rálássunk.

Ghostwire: Tokyo teszt

A Tango Gameworks legújabb játékában egy átlagos fiú és egy szellemvadász szellemének közös küldetéséhez csatlakozunk. A démonok lepte Tokióban kell megállítanunk a gonoszt, mielőtt áthozza a túlvilágot a mi létsíkunkra.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bár a következő napokban talán kevésbé tempósan érkeznek majd a friss címek, így is akad olyan játék, amire érdemes lesz odafigyelnünk. Lássuk, milyen újdonságokra számíthatunk!