Deathloop PC, PS5

A Dishonored fejlesztőinek új játékában két bérgyilkos kerül egymással összetűzésbe.
1625590800

A Deathloopról szól a következő State of Play

A Sony csütörtök éjjel vetíti a State of Play következő adását. A főszerepbe ezúttal az Arkane Studios időutazós lövöldéje, a Deathloop kerül, de a harmincperces műsor során szó esik majd számos indie játékról és egyéb külsős címekről is.
1617901200

Szeptemberre csúszik a Deathloop

Nem csak a játék hősei, de maga a Deathloop is időhurokba szorult, ugyanis ismét el kellett halasztani az Arkane Lyon legújabb FPS-ének premierdátumát. A plusz időt természetesen extra polírozásra használja majd a fejlesztőcsapat.
1615881600

Deathloop - lássuk a fegyvereket!

Egy időhurokban ragadt orvgyilkos mire menne fegyverek nélkül? A Deathloopban változatos arzenál áll rendelkezésünkre a sörétesektől és mesterlövész puskáktól kezdve az automata lövegtornyokon át a természetfeletti képességekig.
1614672000

Így működik a Deathloop

A Deathloop bérgyilkosa egy időhurok foglya, amíg le nem vadássza a célpontjait. Az Arkane Studios most elmagyarázza, hogyan is működik ez – az esztelen lövöldözés helyett sokkal inkább egy kiterjedt és alapos fejtörővel lesz dolgunk.
1614322800

Ez történt a tegnap esti State of Playen

Noha nem hozott nagy bejelentéseket a tegnap esti State of Play, kedvcsinálóból és meglepetésből azért így is akadt szép számmal. Ebben hírben foglaljuk össze, hogy mi történt az adásban!
1610096400

Új játékon dolgozik az Arkane Studios

Úgy tűnik, nem csak a Deathloop az egyetlen új játék, ami készül az Arkane Studios boszorkánykonyhájában, hanem egy még idáig be nem jelentett projekten is dolgoznak a Dishonored- és Prey-játékok alkotói.
1607373000

PlayStation 5 - ami most van, és ami jön

A Sony kiadott egy előzetest, amely a PlayStation 5 már elérhető, illetve jövőre érkező címeit sorakoztatja fel. A felhozatalban szerepel a két Bethesda-cím, a Resident Evil: Village és a Project Athia is.
1606204800

Így használja a DualSense kontrollert a Deathloop

A PlayStation 5 nyitócímei egytől egyig alaposan kihasználták a DualSense különleges adottságait, és ez nem lesz másképp a Deathlooppal sem. Lássuk, hogy mire számíthatunk!
1605963600

Bethesda - az Xbox elsődleges, de nem kizárólagos

Mióta a Microsoft felvásárolta a Bethesdát, azóta vissza-visszatérő kérdés, hogy vajon kisajátítja-e a megszerzett címeket a saját platformjai kedvéért. Ezúttal az Xbox pénzügyi igazgatója fejtette ki az álláspontjukat.
1605212580

Hivatalos: májusban jelenik meg a Deathloop

Habár a PlayStation Store már lelőtte a meglepit, az imént a Bethesda hivatalosan is megerősítette, hogy jövő májusban kerül boltokba az időhurokba szorult bérgyilkost főszerepeltető Deathloop.