Kis híján film készült a GTA alapján

  • Írta: fojesz
  • 2008. február 5.
  • Érdekesség
Link másolása
A Variety újonnan indult, játékokkal foglalkozó blogján számolt be egy tavalyi történetről, mikor is kis híján megkezdődtek a GTA-mozi munkálatai.
A Variety újonnan indult, játékokkal foglalkozó blogján számolt be egy tavalyi történetről, mikor is kis híján megkezdődtek a GTA-mozi munkálatai.



A GTA-sorozat sikerei után érthető, hogy Hollywood legpénzesebb producerei évek óta harcolnak a Grand Theft Auto megfilmesítési jogaiért: a Rockstar bejáratának kilincse szinte kézről-kézre jár a szakma legnagyobb nevei között. Azonban ki tudja miért, a készítők válasza mindig egyértelmű "nem" volt a kérdésre, miszerint film készülhet-e a GTA alapján. Körülbelül egy éve viszont egy csapásra változott meg minden, a cég pedig beadta a derekát egy meg nem nevezett filmesnek, aki Eminem főszereplésével akarta feldolgozni a játékokat. Ki-ki örömére a Rockstar az utolsó pillanatban mondta vissza a megállapodást, a pletykák szerint nem sikerült megegyezniük a studióval.
45.
45.
HorvathD
Roman szereplését játszahtná Galambos "lagzilajcsi" Lajos.Illene rá a figura.

Amúgy nem lenne értelme a megfilmesítésnek,mert ha a film gagyi lenne,akkor nagyon sok játékos csalódna a Rockstarba.

És pedig a jó film kb. 1:10 arányba sikerülhetne jól,ami meg kell mondani,elég kevés.
44.
44.
Csokiii
San Andreas filjéhez én pl. Will Smith-et tenném XD
43.
43.
Dyer
11, Chocho: Edward Norton nem elég kemény kötésű? Azt gondolom, te nem láttad az Amerikai História X című filmet... E.N. egy igazi ezeracú színész. Pl. a Fight Club-ban egy tipik iroditsa senkit tolt. De nézd meg az AHX-et. A kpkemény kigyúrt neonáci. Mindkettő totál hiteles alakítás tőle!



A szereppel kapcs.: Jason Statham valóban jó választás lenne Niko Beli szerepére. A töbiről egyelőre nincs ötletem :). De most legjobban a Max Payne filmet várom! Ott nagyon rendben van a főszereplő.
42.
42.
CHEATER0011
Ha mondjuk a GTA 4 et filmesítenék meg akkor Niko Bellic karakterét Jason Statham-nek adnám(a Szállító főszereplője).Ha mondjuk San Andreas lenne akkor eltöprengenék rajta,hogy ki legyen CJ.De ha Vice City akkor 1000% hogy Ray Liotta lenne Tommy főszerepébe(csak azért is mert ő a hangja :D).
41.
41.
Pukhi-zik
ez köztünk a különbség .Én eminemet fikáztam te meg a lap olvasoit.
40.
40.
Glek
Frappáns visszatéréds Pukhzik! Csak gratulálni tudok hozá! :)

Hiányoztál...
39.
39.
Pukhi-zik
sry ennyit nem ér emifos ,h elolvassalak ,hosszu..
38.
38.
Callation
32:Ez biztos?

Mert ha igen az nagyon jó hír!
37.
37.
PS Fan
Nos,én bizony utánanéztem annak,amit írtál,(PUKHIZIK)de én inkább úgy látom,hogy egymásnak csak ellenérveket tudnánk felsorakoztatni,mintsem hogy meggyőzzük egymást.

Te azt állítod,hogy "kamu" a film igaz?Akkor,hogy ezt megcáfoljam-láttad a filmet?Mondjuk DVD-n?Ha megnézed találsz egy olyan menürészt,hogy Extrák-nézz bele-mondjuk a készítés történetébe-de mondok jobbat:nézz csak utána,hogy ki készítette a filmet,és nézd meg a 2003-as Oscar-gála idején adott interjúját-ennek nézz utána-vagy mondjuk elég,ha csak utánanézel valamilyen keresőn a 8 mérföld készítésének történetének,de mondok még jobbat:keress rá,s olvasd el Eminem személyes önéletrajzát-benne van a 8 mérföld is és ami a filmet ihlette-annyi helyen rákereshetsz-és majd utána be kell,hogy ismerd-ezúttal nekem volt igazam.Ne holmi "szeretnék újságíró"véleményére adj,keress rá a valóságra!

A hely pl.ahol Eminem rappel a filmben-ott kezdődött a rapper pályafutása-és bár mint említettem:"Vannak kitalált jelenetek a filmben-ez igaz-de néhány dologtól eltekintve valós történetet mesél el,valódi helyszíneken,szóval csak szeretném ha ezt is figyelembe vennéd-ezért is életrajzi film."

A baj szerintem csak az lehet,hogy te egyszerűen utálod őt és minden egyes pletyka forrásnak bedőlsz,amit róla írnak.Mondtam már,lehet őt szeretni/nem szeretni,de azért ne beszélj olyanról,amiről csak igen kevest tudsz,vagy csak olvastál róla.Azt hiszem én ezzel szemben mondhatom,hogy tudok kishíján mindent Eminemről,mivel mint mondtam ő lenne a személyes kedvencem.

Az egészről csak annyit:nem ma születtem én sem és ismerem a magyar mentalitást is elég jól,úgyhogy tudom,hogy nem sikerült meggyőznöm téged,de nem is az a célom,hogy bárkit is kioktassak.Én több játékoldalnak/játékosközösségnek is a tagja vagyok,nem csak a Gamekapocs-nak,és én úgy gondolom(eléggé tanult ember lévén),hogy amit én erre az oldalra komment gyanánt leírok az nem holmi okoskodás,vagy kioktatás,egyszerűen a valóságot írom le.Ennyi az egész,aki elhiszi,az addig is okosabb lett valamivel,de pontosan tudom,hogy ezen oldal képviselőinek nagy részét nem érdekli az aktuális igazság,hiszen szinte minden látogatója az oldalnak 12-18 éves(néhány ember azért kivétel)és őket csak a saját igazságuk érdeklik,nem a valóság.Ezt nevezik úgy,hogy "a saját kis világában él".

Szóval a lényeg csak annyi:lehet utálni ezt az embert,jogodban áll,de azért nem kellene lejáratni egy-két "firkász"írása miatt.

Hát,röviden csak ennyit akartam mondani.

36.
36.
ACDC 4ever
36:

Ezt csak viccből írtam öreg

(különben meg milyen jogon szólod le hogy

én mit szeretek halgatni)
35.
35.
Pukhi-zik
ps fan elolvastam de sztem te is olvass az után amit irsz ,A film lényege kamu ez van vagy elhiszed vagy nem olvass utánna. Oscart meg ugye amiatt kapott.. Amugy eminem oylan fasza gyerek h egy foton sem mosolyog :))) figyeljézek meg soha egy képen sem mosolyog oylan kurva nagy gengszter (kb mint egy pattanás). Még az esküvőjén se volt képes vigyorintani egyet sem. egy arc kis majom a csávó
33.
33.
ACDC 4ever
Akkor is az AC/DC a legjobb. :))))

Eminem meg mehet a picsába.
32.
32.
PS Fan
PUKHIZIK:hát nem teljesen van igazad(a téma hozzám is közel áll,csak ezért írok),ugyanis én bevallom,hogy igenis Eminem rajongó vagyok(felnőtt,dolgozó ember létére),és hogy divat rapper lenne?Ezt nem mondanám,és nem csak azért mert személyes kedvencem.Ne érts félre,nem akarlak kioktatni,vagy megbántani,de nagyon félre kellet hogy ismerd azok alapján amit olvastál/hallottál róla.Nem mondom lehet Eminemet nem szeretni(a rappnek úgy sincs divatja nálunk Magyarországon),de azért ami tény az tény:Eminem a mai rapp-világ legmeghatározóbb alakja,s olyan dolgot/dolgokat alkotott a zenében,ami még 2Pac-nek (!)sem sikerült,többek között olyan zenei elismeréseket szerzett,amit nemhogy a legtöbb pop énekes,de még a híresebb-nevesebb rock szárok közül sokan meg sem tudott közelíteni(eladott lemezek száma,10db Emmy-díj,Oscar-díj,platinalemezek sokasága stb...),szóval én nem nevezném divat rappernek azok után,hogy olyan sikerei voltak a rappben,amit egyedül 2Pac-nek sikerült(vagy még éppen neki sem) elérni.Nem mondom az én kedvenc zenei műfajom a rapp(holott mást is nagyon szívesen hallgatok!)és bizony az összes tehetséges rappertől van több lemezem/számom is(nem csak világhírűektől),és azok után,hogy majd'mindenkinek kívülről tudom a teljes valódi(!)önéletrajzát én nem mondanék ilyen dolgokat Eminemről.Nem a kedvenced/nem szereted-rendben van,hidd el én ezt tiszteletben tartom-de akkor ne állíts légyszíves olyan dolgokat róla(vagy a filmjéről)ami nem is igaz.

Vannak kitalált jelenetek a filmben-ez igaz-de néhány dologtól eltekintve valós történetet mesél el,valódi helyszíneken,szóval csak szeretném ha ezt is figyelembe vennéd-ezért is életrajzi film.

Utóirat: Remélem azért elolvasod amit írtam.
30.
30.
vergil
28.
28.
Pukhi-zik
na elolvasva a kommentekek ugy érzem le kell ,h irjam ujra a lényeg lényegét : a 8 mérföld és az abban vetitett eminem élet utja kamu ÁTBASZÁS!!! azaz megcsinálta trükkel a szerencséjét ennyi.
27.
27.
Pukhi-zik
19 bocs koma nemrég derült ki ,h kamu az egész film és messze nem az van benne ami a valoság volt.Ha ilyen nagy emifosnem nyalo vagy akkor ezt is tudnod kellene. maga a gengszter?? muhhhahhha szánalmas kis szaros lehetsz ha igy rajongsz egy divatrepper után.
26.
26.
Aramisz93
Mel Gibson a Passióban nagyon jól játszott...meg az Apocalypticoban is
25.
25.
Csoola
nem osztom a véleményt, eminem szerintem egy szrencsétlen majom, nagyin nem birom, ahogy a béna zenéjét sem, ez a saját véleményem
24.
24.
Csoola
ez kész azt ondja Gibson B kategoriás XD sry az OFFért de ez akkor is áhh... sztem azt sem tudja miröl beszél... Mad Max? Hazafi? Katonák voltunk? Jelek? mondanak neked valamit kedves barátom, aki ezt beirtad?!
23.
23.
Aramisz93
De most a GTA 1-ből csináltak volna filmet...vagy melyik részből?
22.
22.
Glek
Attól még az amit elért nem hézköznapi... életben maradni ilyen hípózott bőrrel a feketék viláágában. Ezt azért méltányolni tessék! Megnézném ki mit tudna letenni az asztalra azok közül akik fikázzák itt orba szájba! Én nem útálom de nem is szeretem... Zenéje fasza (amikor DIVAT volt, egy Eminem számhoz nem nyúltam!!), de emberileg 0 a csákó... Nőgyűlülő dalai ... stb.

Hát én GTA-ban nem látok történetet... Az arra jó, hogy kiélhesd agresszív vágyaidat, leöld a fél várost, oszt csókolom. Félre ne értsetek, rengeteget játszottam vele, de csak mert muris volt a szabadság. Egyébként annyira nem fog meg a témája, se játékmenete. :)
21.
21.
Aramisz93
bocs ki maradt a 8-as...



Más: Nem azért mondtam a 8 mile nagyon jó film volt, és Eminem nagyon jól eljátszotta a szerepét, lévén egy életrajzi filmről van szó...de sehol sem volt gangster
20.
20.
Aramisz93
#19: Láttad a mile-t?...Eminem hol gangster? Sehol...Snoop Dogg volt gangster aki dorogt árult a kisgyerekeknek...ő egy gangster volt...de Eminem?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...