Grand Theft Auto: San Andreas Stories PC, PS2, X360, XBOX

A Grand Theft Auto sorozat egyik legújabb része, mely a Stories vonalon viszi tovább a San Andreas-t. A játék először PSP-re, majd később Playstation 2-re is megjelenik.
1624905000

Női főszereplővel érkezhet a Grand Theft Auto VI?

Modern kori Vice City? Női (anti)hős? Vadonatúj pletykák láttak napvilágot a Grand Theft Auto VI kapcsán, amiket ráadásul ugyanaz a forrás szellőztetett meg, aki legutóbb a Battlefield 2042-ről is elég pontos információkat szivárogtatott ki.
1378814400

A legkirályabb rajongói GTA-grafikák

Patrick Brown neve ismerős lehet a GTA-rajongók számára, a grafikus számos GTA-képpel örvendeztetett már meg bennünket. Most, hogy mindjárt itt a GTA V, érdemes megnézni egy összeállítást belőlük.
1316709000

Nem marad örökre csúcson a Grand Theft Auto

Habár ma sem teljesen egyértelmű, hogy melyik a legnépszerűbb szórakoztatóipari franchise a világon, de jelenleg még sokan a Grand Theft Auto-sorozatot tartják annak. Kedvenc elemzőnk, Michael Pachter szerint azonban ez már nem marad sokáig így, a Call of Duty be fog előzni.
1302109200

Rockstar: nem készült még játékból jó film

Legalábis a Rockstar nagyfőnök, Dan Houser így gondolja. Mindezt annak ellenére, hogy éppen ők adták el a Max Payne filmes jogokat, és így készült az emberiség elleni bűntett Mark Wahlberg főszereplésével. A Rockstar a jövőben kétszer is meggondolja, hogy filmet készítsen.
1297524642

A Take-Two-t akarja felvásárolni az Activision?

Izgalmas pletykák keltek szárnyra a játékipar globális szintjén tevékenykedő üzletemberek körében. A magas rangú vezetők azt beszélik, hogy az Activisiont egyre jobban foglalkoztatja, hogy lecsap a Take-Two-ra, s ezzel olyan frencsájzok birtokába jutna, mint a GTA és a Bioshock.
1296973181

PC-s játékot fejleszt a Rockstar Games?

A szuperstúdiónál jelenleg is számos olyan projekt készül, amiről szinte semmit nem tudunk, egyedül az L.A. Noire-ból láttunk már valamit. A Rockstar Leeds csapata most egy ígéretes álláshirdetést tett közzé, melyben kimondottan számítógépes fejlesztéssel foglalkozó munkatársat keresnek.
1274861940

Wii-re fejlesztenének a Grand Theft Auto alkotói

A Grand Theft Auto-sorozatot jegyző Rockstar North új programozókat keres, szakmai feltétel pedig, hogy az illető értsen a Wii-hez, a DS-hez és a PSP-hez is.
1263755460

A Rockstar Szauron nyomdokaiba lépett

A közutálatnak örvendő Rockstart a New York-i stúdió egyik alkalmazottja gúnyosan Szauron mindent látó szeméhez hasonlította - a cég láthatóan jól kerülte el a balhét.
1220622000

A GTA mentette meg egy család életetét

Egy tizenegy éves kislány megmentette családját autóbalesetük után, miután a Grand Theft Autoban látta, hogy a kocsi akár fel is robbanhat - cselekednie kellett.
1208958180

MMO Grand Theft Auto készülhet a jövőben

Nem kizárt, hogy a Grand Theft Auto sorozat egyik eljövendő része már MMO stílusú, vagyis kizárólag online játszható lesz - tudtuk meg egy interjúból.