PlayStation 3-ra is készül a World in Conflict

  • Írta: fojesz
  • 2008. február 14.
  • Bejelentés
Azt már régóta tudjuk, hogy Xbox 360-ra is készül a tavalyi év egyik legsikeresebb PC-s játéka, a PlayStation 3-as verziót csak ma leplezték le.
Azt már régóta tudjuk, hogy Xbox 360-ra is készül a tavalyi év egyik legsikeresebb PC-s játéka, a PlayStation 3-as verziót csak ma leplezték le.Sajnos a megjelenésre az ősz beálltáig várni kell, kárpótlásul azonban a készítők extra tartalmakkal kedveskednek majd a konzolos stratégáknak. Az egyjátékos és a többjátékos mód ezen kiegészítéseit a PC-sek is megkapják idővel, valamilyen küldetéslemez formájában. A World in Conflict a tavalyi év egyik legizgalmasabb, legszebb és legérdekesebb stratégiája volt, mely akciódús játékmenetével és filmszerű hangulatával székébe bilincselte az egyszeri játékost, miután az betöltötte a produktumot - megéri várni a konzolos verziókra is!
2.
koffein
Na látjátok, most pl a konzolos verzió kap kiegészítést.Ezért is értelmetlen vitatkozni mindig egy játéknál, hogy most a Pc-s vagy a konzolos verzió lesz e jobb.Szerintem mindig a legutolsó.

ps3at akarok.köszi

1.
Uncharted
Háát ősszel jön a Resistance 2, na meg a Killzone 2 is akörül fog bemutatkozni. De azért remélem, hogy jó lesz!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...