Már nem Bill Gates a világ leggazdagabb embere

  • Írta: fojesz
  • 2008. március 7.
  • Érdekesség
Link másolása
A Forbes újfent közzétette a világ leggazdagabb embereinek listáját, melynek legfőbb érdekessége, hogy tizenhárom év óta először a sort nem Bill Gates vezeti.
A Forbes újfent közzétette a világ leggazdagabb embereinek listáját, melynek legfőbb érdekessége, hogy tizenhárom év óta először a sort nem Bill Gates vezeti.



A Microsoft visszavonult elnökének vagyona 58 milliárd dollárra rúg, ez pedig az első helyhez édeskevés volt: a világ leggazdagabb embere jelenleg a tavaly óta tízmilliárd dollárral megvastagodott Warren Buffet, aki 62 milliárd zöldhasút tudhat magáénak. Őt Carlos Slim Helú követi 60 milliárdos vagyonával, így Gates bácsi csak bronzérmes az idei listán.

15.
15.
brolin10
Vikitiki nem tudod mi az hogy vicc szánalamas ilyenen felkapod a vizet.
14.
14.
reaper.1911
Szegény de sajnálom!!:D

Szeretnék én azon a listán 100. lenni!!:D
13.
13.
Vikitiki


brolin10

haldoklasz te téged már rég ellkellett volna temetni akkor

:)))))
12.
12.
Callation
Szegény Bill Gates csak 58 milliárdja van XD
11.
11.
okeydokey
Gates meg Buffet vagyona zsebpénz azoknak a szupergazdag bankárcsaládoknak(Rockefeller,Rotschild stb.) a kollektiv,egyben tartott családi vagyonához képest( több mint 300 trillio dollár), akik jelenleg a monetáris felségjogokat megszerezve rohamléptekkel haladnak (immár kb. 250 éve elkezdett) nagy tervük megvalósítása felé: a világuralom megszerzése felé. A hatalmat úgy szerzik meg, hogy pénzügyi eszközökkel ráteszik a kezüket a világ termelői vagyonára, mégpedig levegőből előállított, fedezetlen pénzzel. Ilyen kedves embereknek köszönhetjük többek között a világháborúkat, a komcsikat, nem kis államadósságunkat is. Ehhez még szükségük van olyan lakájpolitikusokra is mint Gyurcsány,Orbán,Blair,Bush stb.(a gyomrom is felfordul), akik örömmel teljesítik követeléseiket és fenntartják a demokrácia(hahaha) látszatát. Akiket érdekelnek a részletek azoknak ajánlom Drábik János könyveit,írásait,előadásait(http://www.utolag.com/Drabik.htm).
9.
9.
westZsolt
Kűldhettne mindennembernek 1mmilát,legalább is ide kűld hettne:D
8.
8.
d15a5t3r
HÚÚÚ! Ebből a lóvéból hány kocka élesztőt lehetne venni!? XD
7.
7.
Shadowsomi
Nekem tökmind1, hogy ki a leg gazdagabb, csak az szomorít, hogy a mi kedves Gates bácsikánknak még mindíg 58 millája van ( ráadásul dollárban), mert a microsoft ********************************************************************

Egyszóval nem értem, hogy lehetett meggazdagodni egy ilyen szaron :'( Miért nem az aple terjedte el???? Az megbízható, működik, dizájnos ( nem úgy mint ez a fos), és működnek. Na mind1
6.
6.
RedScyther
gyurka a leggazdagabb azért már nem is foglalkozik a GK-val
5.
5.
brolin10
Ja már gyurka a világ leggaztagabbja mivel felkarolta a haldoklo microsoftot :D
4.
4.
Glek
Mert volt aki nem tudott róla? :P

Vázzé én nem hogy 1 milliárd dollárral beérném, 1 milliárd Ft-m lenne, kussolnék egész életemben :D
3.
3.
LnB
"2006. június 25-én Buffett bejelentette, hogy 44 milliárd dolláros vagyonának több mint négyötödét, 37 milliárd dollárt (június 26-ai forintárfolyamon 8270 milliárd forintot) a Bill Gates, illetve a Buffett család működtette alapítványoknak adományoz. 30,7 milliárd dollárt Bill Gates alapítványának, a Bill and Melinda Gates Foundationnek adott. Az alapítvány eddig is a világ legnagyobb magánalapítványa volt, de ezzel a szervezet vagyona megduplázódott. Buffet azonban kikötötte, hogy az adományozás csak addig érvényes, amíg Bill vagy Melinda Gates részt vesz az alapítvány működtetésében."



hát akkor ki is az első? :D
2.
2.
mephi
Itt az idő, hogy egy számlát nyissunk Bill fiúnak, és elkezdjünk gyűjteni, mielőtt éhenhal :D
1.
1.
Banano
JaJ nekem...szegénykém:( xD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...