HWSW: Nem mondott le a GTA kiadójáról az EA

  • Írta: Daks
  • 2008. március 14.
  • Biznisz
Link másolása
Az Electronic Arts nem tett le a rivális Take-Two Interactive játékkiadó felvásárlásáról - számolt be róla Nagytestvérünk, a HWSW magazin.
Az Electronic Arts nem tett le a rivális Take-Two Interactive játékkiadó felvásárlásáról - számolt be róla Nagytestvérünk, a HWSW magazin.

Az EA először február 24-én tett ajánlatot a Take-Two részvényeire, azonban az igazgatótanács elutasította, mivel túl alacsonynak találták az árat, illetve azt is jelezték, hogy pár héttel a nagysikerű Grand Theft Auto játéksorozat megjelenése előtt semmiképp nem kezdenének ilyen tranzakcióba, mivel ez elvonná a figyelmet a játék körül zajló munkálatokról.

Piaci elemzők szerint a Take-Two megkaparintásával nem csak a jól jövedelmező Grand Theft Auto sorozatot zsebelhetné be az EA, hanem a Take-Two sportjátékokat fejlesztő kreatív részlegével is erősíthetne. Az EA mellett ugyanis a Take-Two a másik nagy sportjáték-kiadó, amelynek megszerzésével az EA két legyet üthet egy csapásra: magához vehetné a tehetséges fejlesztőket, és egycsapásra megszüntetheti a versenyt a piac e szegmensében.

Érdekel mi újság az EA és a GTA körül?
Irány a Nagytestvér!
12.
12.
Oroszi János
a B. K. anyukáját az ea nak ,h égne le az aurcukról a ragya... (elnézést a kifejezésért, de nincs igazam??)
11.
11.
RedScyther
Volt az EA-nak néhány jó játéka, de mostanában....

Ha vissza tudnák állítani a régi szép nevet akkor talán ismét bíznék bennük.

Az Ubisoft nem adja meg magát biztosan, de a Take2? Ha felvásárolják őket akkor kapnak egy esélyt, úgy mint a BioWarerrel, csak ne szúrják el.
10.
10.
ACDC 4ever
Az a baj hogy az EA a legnagyobb haszonhajhász a piacon
9.
9.
huszti
de a R-nek van akkora joga (meg szája), hogy ebbe beleszoljon, neféjtéstek őket...az EA siettetné őket a GTA5-el? Hát bull shit, keresnek máskiadót:D
8.
8.
SWBF2
nyugodtam monnyon le róla az EA!
7.
7.
JcGross
7#nincsenek azok nullában... Nagyonis sok pénzük van, mivel a sok hülye simsimádó nem tud ellenálni az újabb és újabb szaroknak. A sok lány nem tud mit csinálni mer a többségnek nem fekszik mondjuk az Assassin's creed sem a GTA sem a HL2 és még sorolhatnám a végtelenbe. (persze vannak kivételek nem tagadom!)

Másrészt utálom az EA-t, egyedül a Black&White 2 tetszik szinte ami az övé, most több nem jut az eszembe ed nincs sok. De szerintem a TT felvásárlásával a GTA nem lenne rosszabb, mert ha a TT el is ad nekik pár részvényt az egészet akkor sem adják el, és szerintem nem hagynák, hogy csúnya EA bácsi beleb@sszon a dolgaikba.
6.
6.
Shadowsomi
Sztem is marhaság lenne, ha az EA felvásárolná a többi céget. Az utóbbi id?ben semmi jót nemtudtak összehozni. Csak a grafikán van a hangsúly, a jáékélményt leszarják. Tiszta hülyék. Ráadásul képesek ilyen zemeteket kiadni, és aztán meg csodálkoznak, hogy a mostani játékaik egyt?l egyig megbuktak. Senki nem veszi meg ?ket. ( csak akkor tudnám, hogy mi a francból akarják megvenni a többi céget, ha ilyen nagy minuszban vannak). Mind1. A lényeg, hogy az EA jelenleg egy nagy rakás szar, és ha felvásárolná mondjuk az ubi-t, akkor azt tönkrebaszná! Rohadt EA :@
5.
5.
tjames
#5 Nekem is a Sims jutott egyből eszembe :) Vagy Grand Theft Secon Life :)
4.
4.
Callation
3.
3.
skiz0
Abszolúte de nem lenne hasznunkra, ha a kedves EA belekontárkodna pl. a GTA-ba... Az utóbbi időben (számomra legalábbis) semmi, de semmi újat nem mutattak fel...SŐT...inkább semmi játszhatót sem... talán a Burnout Paradise (bár az ugyebár nem EA fejlesztés, de mint kiadó, joga van bírálni a dolgok felett) Egyszerűen már nevetséges, hogy mennyire elvesztették a készségüket... Hallottam még a FIFA 08-ból a bírót is kihagyták, úristen... Aztán a 09-ben már lehet a labda is hiányozni fog...aztán megint lesz újra a mindkettő, hurrá...az eszetlen vásárlók meg újabb rókabőrt nyeltek be, talán mit sem sejtve. Meg eleve ránézni az NFS-ekre, főleg a Carbonra meg a ProStreetre: mindkettő vacak, ilyen kis tizenévesek még elbíbelődnek talán vele, mivel nem is ismerték a régi, IGAZI NFS szériát..gyalázat..
2.
2.
szab92
ÉN szerintem nem kéne hogy felvásárolják mert az ea már bizonyított gta-formáju játékban és egy nagy fos lett
1.
1.
tjames
Az a félelmem hogy összeroppanik az EA. Na nem most.... Amúgy sem értek egyet az effajta bekebelezős globalizációval. Szerintem az EA kezd hasonlítani egy felfújt lufira. Dagad, dagad, de ebbe szerintem bele fog pukkanni. Kis idő elteltével azok a tehetséges fejlesztők akiket most maga alá tömörít, fel fognak "lázadni", "öntudatukra ébrednek". Szerintem idővel úgyis klikkesedés lenne6lesz az EA-n belül, s a klikkekből divíziók lesznek, majd elkezdik követelni a függetlenségüket.

A történelemben mindeig így van a nagyóriásokkal. ez tény. Idő kérédse, de olyan még nem volt hogy egy egyeduralkodó fenn tudja tartani egységét.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...