Az Acer is szeretne betörni a konzolpiacra

Link másolása
A tajvani Acer notebookgyártó vállalat is szeretne egy szeletet a nagy konzol tortából. A piacra való betörést egy PC alapú gamer masinával képzelik el.
A tajvani Acer notebookgyártó vállalat is szeretne egy szeletet a nagy konzol tortából.  A piacra való betörést egy PC alapú gamer masinával képzelik el.

Ezt a cég alelnöke, James T. Wong jelentette be egy sajtókonferencián. Állítása szerint mivel az általuk tervezett gép PC-alapú lenne, így a fejlesztők megtarthatnák a licenszekre fordítandó pénzt. Az úriember ezen kívül nem árult el semmi információt, úgyhogy jelenleg csak várni tudunk, hogy több részlet is kiderülhessen.
14.
14.
MatNob
Én kiváncsian várom. Elhangzottak itt jó dolgok, részükkel egyetértek, részükkel nem annyira, de az, hogy a Nintendo a csőd szélén állt, az túlzás. Japánban jóformán mindenki zsbében lapul egy DS vagy Micro vagy valami Nintendo zsebgép. A SONY álmaiban sem fog annyi PSP-t eladni, amennyi Nintendo gép van forgalomban.

Szóval van ott lóvé szerintem.
13.
13.
maxxtro
12.
12.
amd33
Na azér ne fikázzuk az acer laptopokat jó, eddig fateromnak nem tudom hány fajta laptopja volt és eddig mindegyik ugy ahogy gajra ment és most acer-e van és ez brta alegtovább és nagyon frankó szép kép minden csendes fasza nagyon és eza monitorjaira is igaz kiválló képminőségük van szerintem az acer az egy igen jó cég h akarnak fogjanak bele egy konzolba én drukkolok nekik!
11.
11.
Glek
Akira, azért a Nintendo folyamatosan a piacon volt és volt is alaptőkéjük (igaz mont annyi, hogy Wii-t összedobják, ha bebukott volna, ment volna a kanálisba az egész cég) Azt meg nem tudom ki mondta neked, hogy Wii tuti bukta... mindenkiben kétes érzések voltak, hogy befut-e, aki azt mondta hogy szar, az még most is azt mondja hogy szar. Elég sokan vannak. :/ Azért a Sega már régóta nem adott ki sikeres gépet és ha jól tudom tőkében is alaposan megcsappantak.
10.
10.
dareal
a poén az az, hogy így elérik azt, ami a pc iparra jellemző. tonnányi eszköz, semmi egység. hajrá.

9.
9.
Vikitiki


Was

neked elgurult a gyogyszered gyerek az acer laptopok nagyon is jók

csak nézz utánnuk
8.
8.
akira123
Nem kötözködök, én véleményem. A nintendot is annyira leírták már a wii előtt. Nincs esélye a nagyok ellen, tuti bukta, lehúzhatja a redőnyt, stb. Milyen érdekes, ha nem nézzük a wii teljesítményét, szarrá alázta a sonyt meg az ms-t a gépével eladások terén. És neki nem kellett milliókat vagy többet beleölni a gép fejlesztésébe, egyszerűen újracsomagolta gamecubot. Most lett pénze egy komoly gépet fejlesztenie, visszaszerezte a nevét.

És ne felejtsük el, az igazi nagyok nem a sony vagy az ms, hanem az atari, a nintendo és a sega. A sony és az ms együttvéve nincs annyi ideje a konzol piacon mint a 3 közül bármelyik. Meg így talán kialakul egy verseny (ha valamelyik jobb gépet csinál akkor pláne) és a sony meg az ms belátja hogy nem kell összerakniuk egy rossz gépet (ms) vagy erőltetni egy friss technológiát (sony) csak a profitért. Hanem mint pl a nintendo tette, maximálisan a játékélményre mentek rá. De az ms gépe meghal, a live nem elérhető hivatalosan. A sony meg azt a vacak BR-t erőlteti. Ami remek hogy 50 giga adat megy rá, de így a programozók elfelejtenek programozni. Minek vacakoljanak vele, van hely bőven. Utána meg sűrűn bocsánatot kérnek, hogy jaj tényleg hibás lett a játék, nem volt időnk tesztelni. Nyugodtan jöjjenek a vetélytársak, akkor talán minőségibb lesz a játék és az ár is.
7.
7.
Glek
Jah és ne felejtsük el hogy az Apple is konzolt akar csinálni!!! :D:D

Jó mondjuk az már ingkább egy korrekt céég, még a végén befizetnék egyre. Apple-től nem láttam még rossz cuccot. Ez az Acer, meg Sega már inkább kukába való... Az lehet, hogy Sega-nak nagy a múltja, de a jelenlegi állapotokban nincs tapasztalata, sem alaptőkéje...
6.
6.
girgosz
úristen hova jönnek már ezek? pff



hc: xbox360, ps3



casual: wii, ps2



portable: ds, psp



nem is kell már semmilyen más szar, úgyios olyan bukta lenne...
4.
4.
Wizard8
eselyuk nincs halva szuletett 5let :s
4.
4.
Wask
Szerintem inkább mikrót csináljanak, az Acer laptopok is egy nagy nullák...hulladék:)
3.
3.
logoffmeister
Bő választék... szerintetek még fognak érvényesülni a nagyok mellett? Mert én nem jóslok neki nagy jövőt.
2.
2.
huszti
hát..soklesz...ugye jön majd a SEGA (vagy az ATARI) is egy új géppel, állítólag nem is soká, meg ez is...Legalább bő lesz a választék:D
1.
1.
Mr.BEAN
acer?...konzol?? együtt, hát nem lesz túl nagy sikere sztem...meg 2(+1) nextgen konzol is elég egy generációra:)..kérdés mikor karnak betörni a piacra
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...