MMO Grand Theft Auto készülhet a jövőben

  • Írta: Daks
  • 2008. április 23.
  • Érdekesség
Link másolása
Nem kizárt, hogy a Grand Theft Auto sorozat egyik eljövendő része már MMO stílusú, vagyis kizárólag online játszható lesz - tudtuk meg egy interjúból.
Nem kizárt, hogy a Grand Theft Auto sorozat egyik eljövendő része már MMO stílusú, vagyis kizárólag online játszható lesz - tudtuk meg egy interjúból.


Az aranyat érő infót Sam Houser, a Rockstar Games egyik alapítója mondta nemrég a 1UP magazinnak adott interjújában. Sam barátunk úgy fogalmazott, hogy "az előfizetéses GTA MMO egy nagyon nagyon csábító dolog lenne mindenkinek". Nos, az ötlet legalább megvan, most csak győzzük kivárni azt a sok-sok évet, amíg el is készül a játék!
13.
13.
Hebling
GTA mmo érdekes... amugy vannak nagyon sokan akik nemszeretik az MMO kategoriát ami azt illeti én 2 és fél évet lehuztam benne és valóban ki se mozdul az ember a levegőre a South Park WoW os része ezt nagyon jól tükrözi pl: halottam olyat hogy valaki 2 év alatt 17 szer fürdött a wow hatására a felesége fogta a kölyköket és lelépett a hapsinak fel se tünt a wow melett és 3 év kelett neki hogy felfogja hogy ez egy játék és nem ez jelenti számára a jövöt!

A wow valoban függöséget okoz!!!!!!!
12.
12.
rDAVE
na csak azért regéltem hogy ezt elmodjam na jó sürün vagyok az oldalon ezért ideje is volt már :-D



nekem szerencsére nem fog le az mmorpg egyik darabja sem

wowoztam fél évig és max két naponta fél vagy egy órátjátszotam, kipróbáltam menden karit +bc kieget de nem jöt be az ingyenes mmokról nem is beszélve...XD
11.
11.
ACDC 4ever
10.
10.
wargapityu
#9# osztálytársamra ismerek benned :) az is azt a lineage-et vagy mit nyom egész áldott nap hazamegy és tolja hajnali2-3ig és másanap, azaz aznap meg suli... csak wc-re mozdul el a géptől még a kaját is beviszik neki :D azért ez már durva... tényleg ezt nem szabad csinálni....
9.
9.
MatNob
Én évekig Lineage2-ztem, majd fél évig WoW-oztam. Szerencsére ez utóbbit túl drágának találtam, és közben szétesett a L2-s baráti köröm. Sikerült leszoknom (remélem) az MMO-król.

Higyjétek el, nem jó dolog! Egy játék legyen az élet része, ne helyettesítse azt! Volt, hogy 10-12 órát Raideltünk (L2), később Instáztunk (WoW) haverokkal. Jól éreztük magunkat, meg minden, de közben nem volt életünk! Suliban romlott a teljesítmény, igazi (IRL :)) haverol elkoptak, a bulikból kimaradtam, és a gép előtt görnyedve töltöttem a fiatalságom jó részét.

Akkor jó egy játék, ha 10 percre is érdemes elindítani, és tényleg örömet szerez! A MMO-kban meg csak hajtod a semmit! Ha nem vagy hyperkocka, úgyis mindíg lesz erősebb vagy gazdagabb nálad, és egy idő után unalmassá válik az egész. Ha jó társaságba kerülsz, azt hiszed, hogy milyen jó, mert vannak haverok, közben meg Ventrin meg TS-en éled a szociális életed ahelyett hogy kihúznál az utcára haverkodni, meg fűzni a csajokat, ilyesmi. Basszus! Minde szombat este egy sör mellett irtottam a mobokat egy képzelt világban, közben meg lemaradtam az életemről! Ne kövessétek el ezt a hibát!

Le az MMO-kkal!

:)
8.
8.
kistooth1992
áááááááá má nem azért de ennyi sok szar ötlet hazavágja a GTA-t



1.elöször csak ps3-ra és Xbox360-ra adják ki (amiből SOKKAL kevesebb van mint PC-ből)



2.és most ez a hülyeség végén még átmegy WOW-ba :D



nah mind1 remélem ez nem igy lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
7.
7.
ldavid
előbb úgyis megvárják, hogy sül el az APB
6.
6.
Metal fiú
5.
5.
akos90
Ahhh O_o Freel ennél jobb linket nem is adhatál volna =):D zak1 4 ever azok a régi c64-es idők ;)
3.
3.
dareal
már pedzegeti egy ideje a rockstar, hogy a gta 5 akár mmo is lehet. reméljük
2.
2.
CB
Na ezt tuti hogy 3*or többen megvennék mint a GTAIV et fogják...és valjuk be azt se kevesen veszik...
1.
1.
Obi1
Csak nehogy ilyen Second Life szerű gagyiság legyen belőle.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...