E3 2008: videók az 1. napról

  • Írta: Ghost
  • 2008. július 15.
  • Videó
A mai napról is tekintsetek meg egy kisebb videócsomagot, amelyben már megtalálható a DC Universe Online és a God of War harmadik része.
A mai napról is tekintsetek meg egy kisebb videócsomagot, amelyben már megtalálható a DC Universe Online és a God of War harmadik része.

Tomb Raider: UnderworldRayman Raving Rabbids TV PartyCall of Duty: World at WarYou're In The MoviesDC Universe OnlineGod of War III


9.
Gula
esetleg nem tud valaki egy linket a You're In The Movies hoz mert az sincs már fennt
8.
Optimus Prime
A Tomb aider videót nagyon vártam, szép lesz a grafika. Remélem lesz old skool vga baát mód is.:)

A videót egyébként hamar leszedték, de én visszatettem és itt is megtekinthető: http://www.tombraiderchronicles.com/od/underworld_external_01.html


Állítólag 18.-án lesz egy Teaser Trailer is.
7.
@darkking@
ÁÁÁ GOD OF WAR 3 :) kész vagyok már mióta végigjátszottam az 1 ,2-t azóta várom de a név magáért beszél úgyhogy,nem kertelek ISTEN lessz :)
6.
demon68
cod 4 első interjúalanya a tipikus agyatlan amerikai katona. a DC baromi ronda, úgy látom a legkisebbeket célozták meg vele. lehet már tudni, hogy fog működni? lesz 1000 batman, 1000 superman meg 1000 joker?
5.
westZsolt
God of War nagyont ott lessz, DC háát nemtom :)
4.
Pain
A god of war 1-2 ps2 a chains of olympus psp és ennek a kiskönyvének a hátuljára is rá van írva, hogy god of war 3 only ps3. Szal valószínűleg csak azon lesz játszható.
3.
Kocsis92
Ez a you are in the movies vagy micsoda ez betegXD a DC uo-ra meg kivi leszek. Remélem megéri majd az előfizut rá
2.
laca009
a god of war 3 az csak ps3-ra lesz vagy kijön ps2.re is olyan válaszoljon aki tisztába van vele és ne olyan aki csak a hasára üt vagy a levegöbe beszél
1.
Aramisz93
TR: A víz alatti rész nagyon hangulatos. Amikor jön az a kigyó vagy mi, észrevehető hogy tényleg elmentek sötétebb irányba a készitők, ez a dolog, hogy a zseblámpával világítunk és félhomály van olyan mintha valami túlélőhorror lenne a játék :)GOW 3: Nincs hozzáfűzni valóm. Egyszerűen csodálatos és félelmetes is egyben :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...