GC 2008: A második nagy galériafrissítés

  • Írta: Daks
  • 2008. augusztus 21.
  • Képek
Link másolása
A Games Convention 2008 alatti második nagy galériafrissítésben van Crysis, Diablo, GTA, Operation Flashpoint, Prince, PES2009, WOW, meg minden más.
A Games Convention 2008 alatti második nagy galériafrissítésben van Crysis, Diablo, GTA, Operation Flashpoint, Prince, PES2009, WOW, meg minden más.

Bayonetta (5 új kép):

Ugrás a galériához

Borderlands (8 új kép):

Ugrás a galériához

Command & Conquer: Red Alert 3 (8 új kép):

Ugrás a galériához

Crysis Warhead (6 új kép):

Ugrás a galériához

Diablo III (13 új kép):

Ugrás a galériához

Grand Theft Auto 4 PC (10 új kép):

Ugrás a galériához

Guitar Hero: On Tour - Decades (8 új kép):

Ugrás a galériához

Kings Bounty (19 új kép):

Ugrás a galériához

MotoGP 08 (12 új kép):

Ugrás a galériához

Motorstorm: Pacific Rift (16 új kép):

Ugrás a galériához

Necrovision (18 új kép):

Ugrás a galériához

Operation Flashpoint 2 (6 új kép):

Ugrás a galériához

Prince of Persia (7 új kép):

Ugrás a galériához

Pro Evolution Soccer 2009 (12 új kép):

Ugrás a galériához

Race Pro (3 új kép):

Ugrás a galériához

Rayman: Raving Rabbids TV Party (9 új kép):

Ugrás a galériához

Stormrise (5 új kép):

Ugrás a galériához

World of Warcraft: Wrath of the Lich King (10 új kép):

Ugrás a galériához

31.
31.
Giga0509
örüljetek...engem nagyon nem vágott földhöz a gta IV san andreassal jobban elvok...
29.
29.
Aramisz93
#28: Apámnak ilyen céges.
27.
27.
mgsboy
ja, oké, mert először nem értettem... :) egyébként neked olyan van?
27.
27.
mgsboy
csak azért kérdem mert honnan tudod :)
26.
26.
Aramisz93
#25: Hogy úgy árulják, hogy Windows van rá telepítve, ergo nem kell neked feltelepíteni. Nem tudom, hogy ezt integráltnak nevezik-e, valami hasonló, de hogy pontosan mi azt nem tudom :)
25.
25.
mgsboy
hogy érted h integrált?
24.
24.
Aramisz93
Az újabb gépekbe, amin intregált windows van, alapfelszerelésből be van építva egy adó-vevő az xbox360-hoz, és dolgaihoz. :)
23.
23.
mgsboy
22: köszi! de hülye aki vesz 6.000ért egy olyat.. de most komolyan... megéri egyáltalán??? mert csak a külseje más de ha veszel egy 2.000 ftos gamepadot akkor az igaz hogy nem birja nagyon sokáig, csak simán sokáig, de ugyanaz... csak a kinézete más...
22.
22.
Vincenzo
21: lehet kapni géphez egy kis kütyüt 6ezer ft-ért amin keresztül csatlakoztatható hozzá minden X360 vezetéknélküli cucc
21.
21.
mgsboy
mert az oké hogy támogatja de csak a vezetékest vagy a vezeték nélkülit is? mert a v. nélkülit nem tudom elképzelni hogy hogyan kapcsolódna, min keresztül...
20.
20.
mgsboy
19: oké, de tudod hogy jó e a vezeték nélküli joy hozzá?
19.
19.
orange
Hivatalos inforációbol tudom ezt:

A PC-s multiplayerben többen játszhatnak majd, mint a konzolos verzióban.

A játék maximális felbontása 2560x1600 lesz.

A PC-s verzióban helyet kap a replay funkció, amit a San Andreas óta hiányolunk.

Az Xbox 360 kontrollerét támogatni fogja a játék.

A PC-s grafika szebb lett a konzolos verziónál.Egy direkt GTA-ra speciált oldal, bár annyira nem jó de vannak rajta hírek! :O

(www.gportal.hu/gta4world)
18.
18.
Aramisz93
#17: Basszus, gratulálok szüleidnek, hogy gépet adtak neked. Nem volt elég, hogy 3 nickedet is kibannolták/letiltották bobby? Még egy kell? Direkt munkát adsz a moderátoroknak? ÁNTSZ?
17.
17.
mgsboy
visszaszivok mindent! de akkoris konzolon jobb játszani sztem...
16.
16.
dareal
tipikus kisgyerek. év végén valahogy meglett a 2-es bizi és kapott egy konzolt. most, hogy van neki, az az über, a faint, minden egyéb szar :) egyszer majd felnő :)
15.
15.
watto
12: legalább olvasnád végig... barom
14.
14.
dareal
12 lol, tiszta hülye vagy :D

elvakult kis gyerek :)

valószínűleg azért kap szinte minden konzolról áthozott game vlmi pluszt (általában jobb minőségű textúrák :)) mert butítani kell, ill azért olyan minimális a gépigény :))

azzal, hogy el sem olvasod, hogy a másik mit ír, csak az elvakultságodat, a saját butaságodat bizonyítod
13.
13.
Thaddeus
"a gta4 jobb konzolon mint pc-n. csak kap pár uj multi modot azt csá... ennyi az ujitás"Tényleg, sokkal jobb! Nem úgy van, hogy ha valami több dolgot tartalmaz, akkor az a jobb? Saját magad cáfolod meg öreg. Amúgy senki nem sír, ha multiplatformos egy game, neked fáj, hogy más is játszhat a kedvenc játékoddal. Szánalmas.Ott van pl Darkness fps, csak konzolra, pc-re valszeg soha nem jön ki, pedig bármit megadnék, hogy kipróbálhassam, mégsem sírok.
12.
12.
mgsboy
11: nem olvasom el mit irtál de nem is érdekel az elején abbahagytam...a lényeg az hogyha kijön pcre egy játék vagy dsre akkor azt lebutitják minden platformon hgy kevés legye a különbség.. ez van baze
11.
11.
dareal
neked miért baj az, ha vlmi több platformon érhető el? mi az, ami emiatt rontja a játékélményed? egyébként hol láttál te itt pc-s rinyát, hogy jaj ezvagyaz nem jön pc-re? :)

itt csak te sírsz egyedül ;)

egyébként ha már pc-s gta. tudod miben verhetetlen a pc-s gta sorozat? a modokban. mai napi újra és újra játszom a sa-t és a vc-t, mégpedig a modok miatt (nem csak új autók (nfs szériából átemelve, szal qrva jó minőségben ;)), hanem teljesen új játékmodok, új küldetések ésatöbbi (kedvencem a new san andreas, ez egy magyar mod, nagyon faint, illetve a gtasa camera hack, ezzel lehet a kocsikban belső nézeted is, ami olyan autómodelleknél amik pl nfs-ből lettek átemelve, über, mert az adott verda full műszerfala figyel ott ugye, nem egy olyan baltával faragott, mint az alap autóké ;))
10.
10.
mgsboy
a gta4 jobb konzolon mint pc-n. csak kap pár uj multi modot azt csá... ennyi az ujitás. meg amugy az csak PLETYKA hogy nagyobb felbontású texturát kap... csak PLETYKA de remélem pletyka is marad. aztán a végén bejelentik: csak a multiplayerben lesz ujitás... minden pc-s rinyálni fog hogy jaj ne!egyébként mért nem tudtok megállni??? ha kijön csak konzolra egy jó játék pl: mgs4 vagy midnight club los angeles, gta4, def jam icon, gran turismo 5, motorstorm vagy gears of war 2. akarjátok pcre. kijöne pl a gears of war 2 pcre... kijön a gta4 pcre... amit akartatok bejelentették pcre... de mért nem vagytok ezzel megelégedve és mért akartok ujabb meg ujabb játékokat pcre??? örüljetek hogy a gta4 kijön pcre, és ne mondjátok utána hogy jöjjön a gow2 is meg a ... szóval fejezzétek már be! unalmas, lehangolja az egész oldalt hogy remélem ez kijön remélem az is...tehát: kijön 5 játékból 4 pcre. mért nem vagytok megelégedve ezzel és mért akarjátok hogy az 5. is jööjjön pcre???? fogjátok már be !!!!!!!!!
9.
9.
torolaci
motogp rettenetes viszont úgy látom lesz kis ccm is ami viszont jó pont:)
8.
8.
watto
TNA impact videok/képek mikor jönnek? Midways games....
7.
7.
Aramisz93
#6: És normális élsimitás, nem olyan mint konzolon :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...