Necrovision

Következő generációs FPS, mely az első világháború idején játszódik - a kissé darkosabb világháború idején. :)
Típus: FPS, Történelmi, Világháborús

E3 2009: Négy tonna új screenshot a galériában

Közeleg az E3, durva tempót diktálnak a kiadót, de álljuk a sarat! Ezúttal egy halom új kép érkezett, amolyan kiállítás előtti étvágygerjesztőnek.

Friss screenshot válogatás óriás gyilkos pandával

Ahogy felkel a nap, te is ébredsz - énekelte Bereczki Zoltán az Oroszlánkirályban. Hát itt egy újabb nap, ébredjünk friss, ropogós screenshot válogatásra!

Cryostasis, Necrovision, Men of War megjelenések

A 505 Games és a 1C Company bejelentette, hogy három új játékuk, a Cryostasis: Sleep of Reason, a Necrovision és a Men of War egy napon kerül boltokba.

GC 2008: A második nagy galériafrissítés

A Games Convention 2008 alatti második nagy galériafrissítésben van Crysis, Diablo, GTA, Operation Flashpoint, Prince, PES2009, WOW, meg minden más.

Hétfő délutáni galériafrissítés

Galériafrissítéssel is kedveskedünk így a hét elején, melyben számos remek cím szerepel - tessék végigcsekkolni az összeállítást, akad mindenféle jó!

GC 2007: Felvonul a 1C Company is

Az augusztus végén megrendezendő, lipcsei Games Convention-ön jelen lesz az orosz 1C Company is: a csapat az E3-as játékait hozza magával játszható állapotban.

E3 2007: Megérkeztek az első lineupok

A 1 Company, az Akella, a Majesco és az NCsoft az elsők között küldték el nekünk listájukat, melyen az idei E3-on kiállítandó címeik vannak felsorolva.

Necrovision

A dél-amerikai drogkartellek csatája, és a távoli jövő nagy Mars háborúja után új vizek felé evez a Cenega. A lengyel The Farm 51 fejlesztővállalattal és az orosz 1C Company kiadóval közösen egy olyan FPS készítésébe fogtak, mely első blikkre a Hellgate: London és a Resistance: Fall of Man amolyan érdekes egyvelegeként domborít. Persze azért többről van itt szó. De hogy mennyivel? Előzetesünkből minden kiderül!

Közel 600 friss kép galériánkban

Hetünket egy hatalmas galériafrissítéssel kezdjük, melynek szereplői többek között az Alan Wake, a Bioshock, a Harry Potter 5, a Lair és a Medal of Honor: Airborne.

Közel 200 friss kép galériánkban!

Közel kétszáz darab vadi új kép került galériánkba; a felhozatal: Forza Motorsport 2, Gothic 3, Necrovision, Outrun 2006, Paraworld és még sok más finomság.