TGS 2008: Tekken 6 - készül az X360-as verzió!

  • Írta: fojesz
  • 2008. október 9.
  • Bejelentés
Link másolása
Márpedig léteznek olyan pletykák, amelyek valóra válnak! Persze álmok is, hiszen két éve még senki sem gondolta volna, hogy egyszer X360-ra is megjelenhet a Tekken 6.
Márpedig léteznek olyan pletykák, amelyek valóra válnak! Persze álmok is, hiszen két éve még senki sem gondolta volna, hogy egyszer X360-ra is megjelenhet a Tekken 6.

Ugrás a galériához

A Tokyo Game Show 2008 eddigi legnagyobb bejelentése volt, mikor a Microsoft leleplezte a Tekken hatodik részének Xbox 360-as verzióját, mely a PS3-as változattal együtt, 2009 őszén kerül a boltokba. Ezzel újabb exkluzív címtől esett el a Sony, a Microsoft pedig pár millió zöldhasúval könnyebben ugyan, de röhöghet a markában. Galériánkban három új képet tekinthettek meg a játékról.

34.
34.
Thunda
hová fajult a világ D':
33.
33.
Yagami Light
Akkor majd jöhetne egy Dead or Alive 5 PS3-ra is.
32.
32.
roticselli
Nekem XboXom van , és nagyon nagyon örülök hogy jön arra is ! :)

Nekem a képek nem nagyon tetszenek , de hol van még 2009 ösze ? Addig csodaszép lesz !
31.
31.
Yagami Light
Már csak azt kéne, hogy egy Shadow of the Colossus 2-t is csinálnának xbox-ra. Akkor biztos, hogy az XBOX-ot venném meg, de így még gondolkozom a dolgon.
30.
30.
Pain
Attól viszont nem kell senkinek sem aggódni, hogy szart kapnak! Mert ha Tekken akkor minőség! Nem hiába vitte a stílusban a legjobb címet...:D DE kíváncsi lennék, hogy ha kihasználnák a helyet a Blu-Rayen, akkor mennyivel lenne jobb. Az biztos hogy ezt nem tudjuk meg ha csak PS3ra nem lesz más mint boxra, amit kétlek... Mindegy attól még várom. Sztem attól pedig, hogy minden játék multi lenne nem veszne el a PS3. Mert azér elég sokan vannak, akik azt választanák, úgy a japánoknál nem menne a box. Hiszen ott csak a JRPGk miatt megy náluk most jobban. Sorry az off-ért. Visszatérve remélem jó lesz a Tekken, több részre viszont nem számítok... A történet lassan befejeződik, hiszen már itt a harc a 2 nagy vállalat között. Remélem Kazuya fog nyerni:D
29.
29.
Thor Vath
Legyen minden game multiplatform, és akkor nem kell az összes nyavalyás konzolt megvenni, ha minden játékkal akarok tenni egy kört. Mintha az új James Bond filmet csak Sony DVD lejátszón nézhetném, mert a Samsung-gal nem kompatibilis. Noooooormális? Hát ez hülyeség kééééérem. Nem? De.

MULTIPLATFORM RULEZ
27.
27.
G Logan
Hát ha az xboxal egyszere törénik a fejlesztés akkor szar lessz a graf is és rövid lessz ugy mint a soul calibur mert van bene sok ujdonság de ösze hasonlitás szerint a 3 bol több dolog elvesszet mint ami uj van benne. Evel most megint csak a xbox járjol.
26.
26.
Gael
Orom olvasni a ket oldal csatarozasat megint.Kivancsi lennek,hogy valaki tudja-e mikent lehetseges a sok exclusive cim multiplatform megjelenese?
23.
23.
G Logan
Hát erre én még nem venék mérget messze van az a 2009. De ha multis lessz akkor ez is biztos nagyon buta lessz.
22.
22.
sheeva
Ja és + 2009 ősz LOOL addigra olyan trág grafja lessz hogy kell a .......
21.
21.
sheeva
Én annó Xbox360-at akartam venni de a PS3 címek jobban vonzottak (FF,Tekken stb..) és átnyergeltem a PS-ra. Bizalmat szavasztam a Sony-nak, lassan de biztosan érzem ha nem csinál valamit a sony akkor 2011-12-ben ne számítanak rám........
19.
19.
rolmanus
21, Hát pont erről van szó! A System Seller game-k fele multiplatform lett, hát most mi a franc lesz???
18.
18.
20, figyi

ha nem adnák ki xboxra, akkor simán vennék érte ps3-t!
17.
17.
rolmanus
Én állati nagy PS fan vagyok, ezért ennek nem örülök túlzottan, félig-meddig önzőségből, ezt nem tagadom, mert a boxnak is megvannak a maga külsős exkluzívjai, a PS3-nak egyre csak fogynak, én sem nyomhatom a Mass Effectet, meg a Dead Risingot, de mindegy. Viszont Joykiller hülyeségeket beszél, össze-vissza, de azért látok itt még pár anyázásra hajlamos egyedet. Mindegy, én nem keveredek vitába, az fix. :)
16.
16.
kurvák, csak kiadják ezt is xboxra xD

m$ is tudja mi kell a népnek, a végén már tényleg nem lesz miért ps3-t venni LOL

már vagy ezredszer, de nem bántam meg hogy xboxot vettem! fable2-vel indult, de most nagyon bódottá van :)

ha jobban meggondolom már csak a heavy rain maradt, ami érdekelne ps3-ra, gyerünk m$ azt is szeretném naaa xD
15.
15.
McDuff
te vagy az bobby?már naon "hiányoltunk":Dazt hittük meghaltál vmi szívrohamban me kijött még pár ps játék boxra...
14.
14.
Starg
Osztom webadam véleményét! Már abból ahogyan írsz, látszik h egy elkényeztetett kis hülye gyerek vagy. Mind1, nem vitázni akartam csak nem bírom ha 'gyök 2' élettapasztalattal pofázik valaki!

Respect! :)
13.
13.
webadam
Szerintem meg egy 12 éves kisgyerek vagy aki otthon veri a billentyűzetet mert nem az van amit ő akar.Nemtudom minek szól hozzá az ilyen.
12.
12.
demon68
csak ezt hiányoltam xboxról meg a MGS-ot. mért nincsenek bannolva az ilyen joykiller szerű hülyegyerekek?
11.
11.
Aramisz93
#13: Már miért legyen a Microsoftnak játékötlete? Nem az ő dolguk a játékfejlesztés. Nehogy azt hidd, hogy a Sony fejleszti a játékot. AZ SCEE vagy SCEJ stb. az mind felvásárolt cégekből áll. Nagyrészt.
10.
10.
westZsolt
Kőcsőg Microsoft :S mondjuk nekem mindegy :D cska nem bírom a gazdag szemeteket....
9.
9.
Pain
Hát azér jobban járnak az Xesek a Tekkennel, minta a PSesek kapnának Dead or Alivet-ot. Bár DoA nem is kell PSre! Én a Fablet sajnálom, hogy Microsoft belsős játék!
8.
8.
webadam
Jajj hogy megy itt az irigykedés.Ha már valami nem csak arra jelenik meg amire ő szeretné egyből szar a játék meg az Xbox is.Amúgy grat az értelmes hsz-hez.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...