HWSW: Hétfőn érkezik a feltöltőkártyás iPhone 3G

  • Írta: Daks
  • 2008. november 22.
  • Hardver
Link másolása
Hétfőtől a feltöltőkártyás ügyfelek is hozzájuthatnak hazánkban az Apple érintőkijelzős okostelefonjához, az iPhone 3G-hez - írja a HWSW.
Hétfőtől a feltöltőkártyás ügyfelek is hozzájuthatnak hazánkban az Apple érintőkijelzős okostelefonjához, az iPhone 3G-hez - írja a HWSW.

Az előfizetéses konstrukciókhoz képest lényegesen kevesebb elkötelezettséggel járó csomag cserébe -- legalábbis a vásárláskor fizetendő fogyasztói árat tekintve -- sokkal drágább lesz: míg előfizetéssel akár 990 forintért is lehet iPhone-t venni, addig Domino kártyával vásárolva legkevesebb 135 ezer forintot kell majd fizetni a telefonért. A T-Mobile Domino kínálatára eddig jóval mérsékeltebb árak voltak jellemzőek, az iPhone 3G messze a legdrágább telefon a szolgáltató mindenkori pre-paid árlistáján.

Érdekel milyen iPhone csomagok vannak hazánkban?
Irány a Nagytestvér!
7.
7.
ferrari123
És hogy lehet netezni rajta ha nem előfizetéses?Mert az előfizetéses csomagokba benne volt a net korlátozottan 2 vagy 4 Gb.És itt korlátlan vagy nincs?
6.
6.
bolondgyerek
Olvasgattam elég sok helyen és akinek volt Iphone-a és Nokia N95 GB -e az mindt az utóbbit tudta csak ajánlani. Karácson környékére tervezem a telefon vételt(rakás akció+nyeremén amin ugyse nyerunk,de a szendék ott van a szolgáltatótól :D ). Szóval nézzetek utánna és kinek, hogy tetszik. én már döntöttem :D

Ui. pfuj milyen kampány szöveget írtam xD

5.
5.
LonGleY
Érdekel milyen iPhone csomagok vannak hazánkban?



Nem.
4.
4.
rol88
nekem lesz de illegális uton. ugy kb.80-90ezerbe kerül.(vatera stb.):D
3.
3.
Wask
MMS-t már lehet rajta fogadni és küldeni is, igaz nem hivatalos programmal, de lehet és tökéletesen, a kamera tényleg szar ,de már képes videót is rögzíteni és akár FACEBOOK vagy youtubera rögtön feltenni. Nemsoká érkezik rá IGO is, és a bluetoothra meg összeállt egy csapat, akik meg fogják csinálni, nem hivatalosan igaz, de megoldják állítólag. Amúgy az apple azzal magyarázza ezt a húzását hogy kémkedési célokat szolgál:D Nevetséges... Meg igy legalább a képeket, fájlokat, zenéket, neten küldöd és tudjuk hogy részesedést kapnak a mobilnet használatából : ) Pénz:D
2.
2.
Daks
a kamera botranyosan rossz benne, raadasul MMS sincs, ezen kivul nagyon korrekt kis kütyü, a jatekok peldaul nagyon kiralyok rajta!
1.
1.
szabi113
Hurrá, a parasztvakításnak ismét százak dőlnek be! Én elismerem, tényleg ötletes a menü, de azon kivűl egy forintot nem ér az a kütyü. Az MMS hiánya tényleg lénygetelen, az emberek nagyrésze nem is használja. Nade korlátolt bluetooth??? Még 2008-ban is????
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...