Boldog születésnapot World of Warcraft

  • Írta: Ghost
  • 2008. november 23.
  • Érdekesség
Link másolása
2004. november 23-án indult útjára napjaink legnépszerűbb MMO játéka, a World of Warcraft, amellyel mára már több, mint 11 millióan játszanak.
2004. november 23-án indult útjára napjaink legnépszerűbb MMO játéka, a World of Warcraft, amellyel mára már több, mint 11 millióan játszanak.


Négy éve történt, hogy útjára indult a Blizzard által fejlesztett World of Warcraft, persze ez az amerikai megjelenés, mivel Európába csak a következő év, 2005 elején érkezett. A kezdeti nehézségek ellenére (szerver leállítások, többszöri újraindítás) mégis napjaink legnépszerűbb MMORPG játékává vált, köszönhetően a mesés világnak, ahol a kalandorok feledhetik minden gondjukat és bajukat. E neves alkalomra készültek a Blizzard emberei is, ugyanis aki ma belép Azeroth világába, az egy újabb achievementtel lesz gazdagabb, valamint ajándékba kap egy Baby Blizzard Beart. Az ajéndékon kívül más rendkívüli rendezvények is lesznek, de csak és kizárólag a mai napon.
18.
18.
Karidzs
na...szóval vagy túl komoylan veszi némely ember vagy csak az én értékrendm más.
17.
17.
Karidzs
resto pap...bocs, rég volt...lényeg hogy healer priest volt a srác. És némely ember tényleg vagy túl komolyan veszi ezt a játékot, ami mégegyszer mondom K*RVÁRA ki van találva és ezzel ugyebár mindenki egyetért. Sztem puszta időpocsékolás minden nap több mint max 5 órát ott ülni.
16.
16.
Spider925
#17 havi 5-6k Ft... GameCard eddig max. 8.000 Forint volt, ugye ami 60 nap,.. napi ~134 Ft... inkább mint napi 1 doboz cigi.
15.
15.
Spider925
aha, srácok lassan 1 éve tolom eredetin, bloodscalpon, ahol egy marha jó guildbe kerültem, van pár régi jó arc is ott, 20 év az átlag ott, és csak elvétve találkozok olyannal,hogy nyomi magyarok beszélgetnek traden vagy ép ogban saybe...

arról meg,hogy anyáznak mert nem jó a tankolás--> nem puggal kell menni...



jah és még valami. MI AZ,HOGY RESTO PAP?!...............
14.
14.
Karidzs
Én két hónapot játszottam eredeti-n, Bloodscalp on. De egyszerűen szánalmas hogy miylen emberekkel vagy együtt. A játék maga aláírom iszonyat jó, de részemről elrontotta az egészet a sok kis szerencsétlen makkarc. 40-50 éves emberek tanítanának erkölcsre, amikor nekik nincs rendes életük, avgy épp 13-14 éves srácok anyáznak, mert a tankolás nem jó...hozzáteszem resto pappal nem képes életben tartani...na mindegy nekem elegem lett :S
13.
13.
Krinya007
#17 Te se voltál még törtön igaz? vagy csak a legxarabbikon, igaz? Hát, télleg jobb az eredeti, bár ott meg a társaság más. Törtön jobb a társaság, és legalább te döntöd el melyik törtre mész, szal kifoghatsz egy kevésbé-bugosat is. (Jó még amin vagyok az még a 2.4.3-os peccsen áll :D)
12.
12.
HATRED
BOLDOG SZÜLÍNAPOOT, BOLDOG SZÜLÍNAPOOT, BOLDOG SZÜLÍNAPOT WORLD OF WARCRAFT, BOLDOG SZÜÜLÍNAPOOOOOOOT!!! BOLDOG SZÜLINAPOT WOW!!!! am a magyar tört szeról 1szerűen szarok max 1 napot mennek leállás nélkül és tele vannak buggal van pár külföldi ami tűrhető de az eredetit a világon semmi sem überel. és még azért is hasznos az eredeti mert angolul kell pofáznod rajta és így gyakorlod a nyerlvet. meg volt hogy én is olyan partykba voltam eredetin.... akk vagy 15 órán átt csorgattam a nyálam a gép előtt. csak az a szar hogy a játék nem a magyar emberek pénztárcájára van szabva... tehát ha pl nincs havi 5-6k-s zsebpénzed akk nem naon van kedved eredetin tolni...
11.
11.
Raviel.The.End
#12 OMFG látom te se játszottál még törtön, enyhén F*S! Annyi bug van rajta mind a szemét, és ott annyi sok okos van hogy mindenkinél többet tudnak, egyszer menny fel eredetire és meg látod hogy ég és föld különbség....
10.
10.
lac15
11. nem csak 60napos gamecard van

nah meg lehet paypalal is fizetni
9.
9.
vktr51
jobb társaság törtön ja szerintem te még nem játszottál origin, törtre ne menny csak ugatnak magyaráznak szerencsétlenek tudom tapasztalat origin sokkal normálisabb emberek játszanak hidd el
8.
8.
watto
szerintem meg játssz törtön :)

ingyé' van, jobb a társaság, és manapság elég igényes tört szerverek is vannak, kevés hibával



a társaság miatt mindenképp törtön mennék
7.
7.
lac15
énis gondolkodom rajta h megveszem

de sztem nagyon mind1 hogy a gamecardot fizeted ki vagy az eredeti wowot veszed meg

mer dobozos wow 3k azzal rögtön játszuhatsz 30 napot ingyen

de persze kiegek nélkül 3k

ha jól emléxem a gamecard pedig 4k körül van és azis 30 nap

szal sztem inkább vedd meg az eredetit, ugy jársz a legjobban
6.
6.
laca009
:D meg van már a dk-mnál is :)))
5.
5.
fojesz
Én úgy halottam, néhányaknak sikerült az is, hogy a trial verzióhoz fizetik csak a havidíjat és úgy is működik. Nem vagyok nagy WoW-os, én is csak hallottam, de egy próbát szerintem megér a dolog.
4.
4.
Bally King
4: Igazából nem is a játékért fizetsz, hanem a kódok kellenek, amik csak az eredeti dobozokban vannak, azokkal upgradelheted a sima wowot, szóval meg kell venned mindet. GC-t viszont először nem kell venned, mert az első 30 nap ingyen van, ha ügyes vagy, akkor még 10.
3.
3.
Adam9212
Meg kell venni, mert kell róla a szám. De sztem a havidíj nem csökkent.
2.
2.
Maxxer
én karácsonytól fogok eredetire menni :) mertmost úgyhallottam hogy csökkent a havidij meg xp is emelkedett amúgy ha eredetire akarok menni akkor megkell vennem mindet alap+bc+ lich kinget is vagy elég ha a netről leszedem őket és csak a gamecardot fizetem?
1.
1.
Ghost
Nem nem, mivel ez egy olyan pet, ami csak követ és szép :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...