David Jaffe újra szól a God of War 3-ról

  • Írta: Ghost
  • 2008. december 16.
  • Érdekesség
Link másolása
Még a gameplay videó kiadása előtt David Jaffe elmesélte, hogy mennyire szép a God of War harmadik része, s most újra szólt a játékosokhoz.
Még a gameplay videó kiadása előtt David Jaffe elmesélte, hogy mennyire szép a God of War harmadik része, s most újra szólt a játékosokhoz.


Tegnap megcsodálhattuk a God of War harmadik epizódjának nyúlfarknyi előzetesét, amely elég szépen nézett ki, ám voltak olyanok is, akiknek egyáltalán nem tetszett. Néhány héttel ezelőtt David Jaffe azt írta a blogjára, hogy látta a játékot futás közben és fantasztikusan néz ki. Olyan, mintha a festmény valósággá vált volna. Nos, vannak olyanok, akik a tegnapi előzetest nagyon leszólták, ugyanis sokkal szebbre számítottak. Jaffe ismét egy blogbejegyzés erejéig felhozta a God of War 3 témát, ugyanis elárulta, hogy a bemutatott előzetes nem az, amit ő látott. Az általa dícsért videó sokkal szebb ennél, csak abból még nem mutatnak semmit a nagyközönségnek. Érdekesek David Jaffe szavai, reméljük tényleg igaza van, és még ennél is szebb lesz Kratos legújabb kalandja.
21.
21.
@darkking@
#21 egyetértek veled... simán ha oylna grafikája alenne is jólenne...



De nagyon sokan nem tudomhogy tényleg mit akarnak agrafikába hogy olyan legyen mintha élő embereket vezetnének vagy mi... nagyon sokan örülnének még ps2-es grafikának is sokan meg a legcsúcsabb grafot is le fikázzák... mert nem akarok rosszat irni de megvan véve nekik a legcsúcsabb és legújjabb gépek és ha már nem akad rajta és simán működik nekik akkor már fikázzák hoiyg ez simán megy és a grafis lehetne job.... pedig szerintem nagyon jó grafikákkal jelennek meg a játékok....
20.
20.
Lachgas
23: ha mondjuk vagy valahol, ahol versenyzel valaki ellen, és a finálé bejutásáért játcol akkor te kijátcassz minden kis trükködet vagy majd a legnagyobbakat hagyod a fináléra h minél nagyobb legyen a meglepetés az ellenfél számára???

most te se vagy a készitök helyébe, s nemtudod h mit is akarnak elérni, mivel a mai világba mindenki taktikázik!!! lehet h a videóval nem is az volt a szándékuk h le essen az állad meg sziv rohamot kapj h milyen jo a grafika, hanem lehet h csak mutatni akartak valamit most fügetlenül attól h milyen a graf. de valahogy arról nembeszél senki h a mozdulatok a videón h tetszettek meg a .........



az emberek olyan szkeptikásak!!!!!! de minek ?? jo persze nem csak ebben a térben de már lassan megörülök h állandóan sir a szájuk az embereknek, ebben az esetben csak 21-es kommentet hozhatom fel amit nagyon értékelek!!!
19.
19.
Gael
21:azert fikkant mindenki,mert senki sem ad penzt a jatekert,ezert meg sem becsulik,nem probalkoznak megszeretni a jatekot,csak letoltik,gyorsan "kiporgetik",es mar le sem fossak.Aki fizetett is a jatekert,mindig ovatosabban fogalmaz
18.
18.
Harkat
Észrevetem hogy mostanába mindenki csak fikáz mindent, húú de szar graf, szar game, stb. Már tényleg seminek se örülnek. Én már akor megveném a Gow 3 at ha olyan grafja volna mint a 2-nek. Játékélmény miatt.
17.
17.
Gael
Sajnos eleg pontatlan a cikk iroja,vagy csak be akarja gyujtani az oldalt.Jaffe azt postolta anno,hogy latott egy kozel husz perces prezentaciot az uj GoW-rol.Akkor sem tudta megmondani,hogy volt-e benne ingame jelenet,csak annyit irt,hogy valoszinuleg azt is latott.Ja es meg annyit irt,hogy kurva jol nezett ki.Szoval akkor kedves kommentelok,ki is a hulye?
16.
16.
@darkking@
Biztos vagyok benne hogy nagyon nagyon fog ütni és isteni grafikája lessz:) én minden féleképpen megveszem amint megjelennik..

#14 nem tudom mi összefüggés lehet a god of war 3 és aps 3 árcsökkenése között.... dmc4 nél sem lett árcsökkenés a mortal vs dc nél sem :) szóvl ez nem feltétlen árcsökkenést jelent!(Ha tévedek ne hurrogjatok le)
15.
15.
Lachgas
nemtom mért kell mindenkinek nyafogni! már igy is kezdeti stádiumba jol néz ki a game csak nemfigyel senki arra h milyen az atmosphera mert már a fény efektek jol néznek ki nagyon, Kratos is elég jol ki van már figurázva csak a fejével van gond ja meg még annyi h homájos a kép. amugy is a legtöbb játékos nemhinném h a grafikája miadt veszi meg hanem a játékélmény miadt. ha meg visszanézzük h milyen grafikát értek el a GOW2-nél a készitök (és az még csak PS2-n volt), aminek már olyan grafikája volt h már a next gen játékok közzé lehet sorolni!!! szóval én hiszek az ipsének ha meg nem ugy lessz akkor nemverem ki a hisztit ugy mint 1esek



megjelenési nap már meg is lessz véve!!!!!!!!!!!

sers mindenkinek:D
14.
14.
amd33
Hát méhg most konrétan ne mszebb a dmc 4-nél főleg amikro dmc 4-be azzala nagy tüzes állattal harcolsz na az basz...
12.
12.
Tokodboy
Szerintem ülyeség amit beszél....

Akkor már most azt mutatták volna be, nem hiszem, hogy saját maguknak akarnak fikázást a fejlesztők....

Ami a tegnapi vidit illeti nem nagy cucc, Drake 2 sokkal szebb nála, Jaffee erről ennyit....
11.
11.
Doc.
sztem amit a videóból láttunk annak is szép volt a grafikája és még biztos sokat fog fejlödni
10.
10.
MaRC1
ki a fene ez a Dévid? angol oldalon sem emlitettek...
9.
9.
pyro
asszem ennek a játéknak nem a grafikája a lényeg
8.
8.
rolmanus
7: Már most szebb mint a DMC4 :D
7.
7.
Asher
Nem-e? Nézd meg a tavalyi Killzone2 képeket meg a mostaniakat. Ég és föld...
6.
6.
amd33
Ebből már ne mfognak sokkal jobb grafikát kihozni de igy is nagyon szép azért...
5.
5.
amd33
Fast van igaza habiszti az egész a god of war 3 kb ugy fog kinézni minta dmc4 kb azzal tudnám összehasonlitani...
4.
4.
rolmanus
Amit mi láttunk, az szép, de még nagyon kezdeti stádium. Ebből 2010 lesz.
3.
3.
nasario
Szeritem ő egy előrébb haladott verziót láthatott nekünk meg maradtt a kedvcsináló de igy is szép és akkor mi lesz késsebb P
2.
2.
zs3mbi
Sztm nagyon durván nézett ki

1.
1.
Dcrysis02
Én átvezető videónak néztem az előzetest.Most ez a pasi az átvezetőkről(movie)beszél vagy magáról az ingame jelenetekről?Mert sosem tudom eldönteni ez miről is beszél tulajdonképpen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...