Electronic Arts játékok a Steamen

  • Írta: Ghost
  • 2008. december 20.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Electronic Arts is kihasználja a Steam nyújtotta lehetőségeket, ugyanis néhány játék letölthetővé vált a Valve hálózatáról, később pedig még több érkezik.
Az Electronic Arts is kihasználja a Steam nyújtotta lehetőségeket, ugyanis néhány játék letölthetővé vált a Valve hálózatáról, később pedig még több érkezik.


Sokan kedvelik a Steam hálózatát, ugyanis jogtiszta játékokhoz juthatnak olcsó pénzért. Az Electronic Arts is úgy gondolta, hogy letölthetővé tesz néhány játékot a Steamről sőt, később még bővíteni is fogja a listát. A jelenleg letölthető játékok a Spore valamint kiegészítése a Creepy & Cute Parts Pack, a Warhammer Online: Age of Reckoning, a Mass Effect, Need for Speed: Undercover, valamint az EA Sports FIFA Manager 2009. Néhány héten belül pedig felkerül a Mirrors Edge, Red Alert 3 és a Dead Space.
5.
5.
SWBF2
4,5: teljesen igaz. Az eredeti tok és korong tök jól mutat a polcon!
4.
4.
Optimus Prime
#4: nos, igen. Én is szeretem a hagyományos lemezes kiadásokat. Én többnyire csak akciós vagy régi játékot veszek meg ilyes mód. Amit másképp már nem lehet megtalálni.
3.
3.
peterpal7
Én nem értem ezt. Én biztis nem töltenék le több gigabájtot, úgy hogy fizetek érte. Akkor már egy kicsit többért és kapok hozzá rendes korongot meg tokot. (megjegyzem, nem ismerem az árait)
2.
2.
Optimus Prime
Már eddig is volt pár EA játék Crysis, Crysis Warhead, SiN Episdoe 1. A továbbiaknak örülök, remélem olcsóbb lesz, mint a bolti/online árak vagy majd csak beleesik egy-egy hétvégi akcióba.

#2: igen, eme dollár-euró váltás engem is ütött. Lévén a dollár átlag 200 Ft körül van, míg az euró átlag 250-270 környékén mozog és hát az árak nem eszerint lettek átváltva. :( Bár szerencsére van kivétel, és így nincs VAT se. Bár még csak azt kéne.
1.
1.
maxy182
Most, hogy már Euróban kell fizetni a Steam-en, azt hiszem én többet nem veszek ott játékot... Pedig jópárat vettem már ott, de így nagyon nem éri meg... Micsoda baromság egy az egyben váltani a dollárt az Euróval? Akinek ez szúrja a szemét, az csatlakozzon ehez a Grouphoz: http://steamcommunity.com/groups/1e1us
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...