Csődeljárást kezdeményezett a Midway

  • Írta: fojesz
  • 2009. február 13.
  • Biznisz
Link másolása
Szép lassan, de halad az elkerülhetetlen felé a Midway: a rendkívül eladósodott cég fizetésképtelensége miatt a Chapter 11 keretében csődeljárást kezdeményezett.
Szép lassan, de halad az elkerülhetetlen felé a Midway: a rendkívül eladósodott cég fizetésképtelensége miatt a Chapter 11 keretében csődeljárást kezdeményezett.

Matt Booty, a cég ügyvezető igazgatója úgy nyilatkozott, mint a hasonló cipőben járó vállalatok többsége: nehéz döntés volt ez, viszont mégis szükség volt rá, hogy esetleg megmeneküljenek az egyébként biztosnak tűnő végtől. Booty elmondása szerint a következő lépés az, hogy átszervezéseket tartanak a kiadónál. Az eljárástól függetlenül a munka folytatódhat tovább, így például az új Mortal Kombat vagy a The Wheelman fejlesztését állítólag nem érinti a procedúra - a friss pletykák szerint azonban a Midway utóbbi projektet már el is adta a Ubisoftnak, hogy némi plusz pénzhez jusson.
6.
6.
cemi
Annak idején nagy névnek számitottak.Mostanság kevés az igazi jó stuff ami kikerül közülük.Ha tényleg a UBI csinálja a The Wheelmant, sztem biztos jobb lesz, de akkor az is lehet hogy még egy darabig nem kapnánk kézhez.

Kár értük, jó lenne ha nem kellene hasonló hireket olvasni egyik céggel kapcsolatban sem.
4.
4.
felegyi
4# Lehet jobb lesz de ha kipofozza az Ubi akkor tutira nem kapjuk kézhez egy ideig!
3.
3.
laca009
4 hát akkor biztos legalább nem lesz teljessen gta klón :)
2.
2.
fojesz
Szerintem az a zombis játék pont olyan, hogy nem kell hozzá sok pénz. A motor gyakorlatilag már kész van, rá kell húzni valamit.
1.
1.
laca009
én mondtam csak addig dolgozik a midway a zombis játékon amig benem csődől nem értem ha tudták hogy kevés pénz van akkor miért keztek még egy játékba bele?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...