Area 51

Átlagosnak is mondható sci-fi FPS, a Halo 2 vonalán maradva.

Többen is érdeklődnek a Midway iránt

A Midway csődeljárására több nagy kiadó szeme is felcsillant, ugyanis már három jelentkező is akadt, akik szívesen felvásárolnák a stúdiót és játékait.

Csődeljárást kezdeményezett a Midway

Szép lassan, de halad az elkerülhetetlen felé a Midway: a rendkívül eladósodott cég fizetésképtelensége miatt a Chapter 11 keretében csődeljárást kezdeményezett.

Haladékot kapott a Midway

Durván egy hónap haladékot kapott a haláltusát vívó Midway adósságainak visszafizetésére; a cégnek ezt az időt kell kihasználnia némi extra profit termelésre.

HWSW: Haláltusát vív a Midway Games

Az egyik klasszikusnak számító videójáték-fejlesztő cég, a Midway Games számára is nehezen átvészelhető a válság - írja Nagytestvérünk, a HWSW.

Egyre nagyobb bajba kerül a Midway

Szorul a hurok a Midway nyaka körül: bár elemzők szerint ez nem fog megtörténni, elvben odáig súlyosbodhat a helyzet, hogy felszámolják a céget.

Eladta a Midway Gamest a Redstone

Hiába bizonygatják a Midway fejesei, hogy cégük új játékai megoldják a pillanatnyi gondokat, a csapat hatalmas adósságai miatt ez nem lesz egyszerű feladat.

Ingyenes Area 51 és a Full Sprectum Warrior

Két nagy klasszikus is ingyenessé vált a hétvégén - mostantól teljesen legálisan tölthető az Area 51 és a Full Spectrum Warrior!

Area 51 demó

Ma megjelent a Midway új UFO-gyilkolós játékának, az Area 51-nek single player demója! Az izmos 700 megás cucc máris rángatható a netről!

Area 51

Biztosan sokan vannak közületek, akik ha nem is emlékeznek, mert ahhoz eléggé idősnek kéne lenni, de azért hallottatok róla, hogy annak idején kb. a ’60-as években Roswellben lezuhant egy ufó.

Area 51 képek