The Suffering: Ties That Bind

Vérvörös testnedvektől sikamlós felsőtestű halálraítélt barátunk, Torque visszatér a képernyőkre, hogy felvágottá aprítsa a Földet elözönlő rémségeket.

Csődeljárást kezdeményezett a Midway

Szép lassan, de halad az elkerülhetetlen felé a Midway: a rendkívül eladósodott cég fizetésképtelensége miatt a Chapter 11 keretében csődeljárást kezdeményezett.

Haladékot kapott a Midway

Durván egy hónap haladékot kapott a haláltusát vívó Midway adósságainak visszafizetésére; a cégnek ezt az időt kell kihasználnia némi extra profit termelésre.

HWSW: Haláltusát vív a Midway Games

Az egyik klasszikusnak számító videójáték-fejlesztő cég, a Midway Games számára is nehezen átvészelhető a válság - írja Nagytestvérünk, a HWSW.

Egyre nagyobb bajba kerül a Midway

Szorul a hurok a Midway nyaka körül: bár elemzők szerint ez nem fog megtörténni, elvben odáig súlyosbodhat a helyzet, hogy felszámolják a céget.

Eladta a Midway Gamest a Redstone

Hiába bizonygatják a Midway fejesei, hogy cégük új játékai megoldják a pillanatnyi gondokat, a csapat hatalmas adósságai miatt ez nem lesz egyszerű feladat.

The Suffering: Ties That Bind

Zoenn és Ca$h kooperációjának köszönhetően elkészült a The Suffering: Ties That Bind multiplatform tesztje. A PC mögött Zoenn ütötte a billentyűket, mígy az Xbox-ot Ca$h nyüstölte. Lássuk, mire mentek így, ketten együtt!

The Suffering: Ties That Bind

Megjelent az idei év egyik sikeres akció-horror játékának demo változata,egy kicsit a teljes verzió boltokba kerülése után.

The Suffering: Ties That Bind aranyon!

Végre valahára elkészültek a Surreal-os srácok az oly régóta várt vérgőzös horrojátékuk folytatásával, a The Suffering 2-vel.

E3 2005 lista

Elérkezett hát az idő, amikor is az IGN csapata közzé tette a már mindenki által oly annyira várt E3 2005-ön bemutatkozók listáját...

Midway médiadömping

A Midway ma rendezte meg a las vegas-i Gamer's Day játékkiállítását. Ez alkalomból meg is ajándékoztak minket egy zsákra való trailerrel és screenshottal!