A legfrissebb hazai játékeladási toplista

  • Írta: fojesz
  • 2009. március 7.
  • Toplista
Link másolása
A legutóbbi toplista szinte semmit nem változott az előzőhöz képest, gyakorlatilag csak a helyezések térnek el, a legjobb tíz még mindig ugyanaz.
A legutóbbi toplista szinte semmit nem változott az előzőhöz képest, gyakorlatilag csak a helyezések térnek el, a legjobb tíz még mindig ugyanaz.

   

Eszerint a dobogóra ismét a World of Warcraft és legutóbbi kiegészítője, a Wrath of the Lich King állhatott, míg a harmadik helyezett újfent a Guitar Hero III: Legends of Rock lett. Komolyabb visszaesés csak a Fallout harmadik részét és a F.E.A.R. 2: Project Origin-t érintette, a többiek esetében kisebb mozgás volt a jellemző. Érdekesség, hogy a listáról éppen lecsúszott a nagyon jól sikerült Street Fighter IV, míg a Táltos Paripám 2 is csak a tizenhetedik lett közvetlenül a Star Wars: The Force Unleashed és a Race Driver: Grid előtt - mily szigorú az élet!
  1. World of Warcraft (Prepaid Card)
  2. World of Warcraft: Wrath of the Lich King
  3. Guitar Hero III: Legends of Rock
  4. Fallout 3
  5. Killzone 2
  6. Grand Theft Auto IV
  7. FIFA 09
  8. Need for Speed: Undercover
  9. Call of Duty: World at War
  10. F.E.A.R. 2: Project Origin
20.
20.
juhaszdavid9
Undercover ennyire lent? na nee
19.
19.
Rolotocsi
Szerintem egy kicsit megváltozik a sorrend ha megjelenik a MAFIA 2!! :D (legalábbis remélem.. :P) Igen jó játéknak ígérkezik! 6 év várakozás, és fejlesztés után nem lehet rossz! :D
18.
18.
Horvi14
17.
17.
ZeWa
18#: Azért mert neked nem tetszet azért még a többi 15 000 000 embernek tetszhet nem? Ideje lenne észrevennetek hogy azért mert xy-nak nem tetszik egy játék azért még másoknak tetszehet, nem csak a Ti véleményetek létezik a világon hanem másoknak is, ha valakinek nem tetszik a WoW azt is teiszteletben kell tartani ha meg neked nem tetszik nem kell 300x leírni hogy ,,ú hát ez kurvára szar" elég ha egyszer megírod hogy ,,nekem nem tetszik", mi meg majd igyekszünk tiszteletben tartani. Nem vagyunk romák épp ezért nem is úgy kellene társalognunk....
16.
16.
sci21
én még mindig a diablo2vel játszok xD inmárron nyolcadik éve, a wow jó meg szép meg cuki deén valahogy sose vártam annyira mint a diablo3at...
15.
15.
amd33
Szerintem is egy rakat szar a wow én is toltam de nem jött be én everquest 2-őt tartom best mmorpg-nek...
14.
14.
MayerKingZ
a wow egy nagy szar, nem értem mér vezet már ezer éve...
13.
13.
cemi
6#-Én nagyon is elvagyok a sportos játékokkal-értsd tenisz, a focit meguntam már, de az is jól megy, az autosokkal nem nagyon jövök ki, max csak a burnout.inkább a mászkálos kaland, és akció az ami bejön, de csak TPS valahogy az FPS-ek nem passzolnak annyira nekem, de itt is van kivétel az R6vegas-1-2,Frontline FoW,james bond quantum of solace

de ez abszólut szempont kérdése, kinek ez kinek az.

de WOW azzal tuti nem nyomom, nem kötne le
12.
12.
NereusLaceee
Irigylem azokat akiknek jut idejük wow-ozni... vagyishát hogy ilyen sok idejük van, amit nem feltétlenül a leg jobb wowzással eltölteni, de egy biztos, nálam már csak DVD-n van kint patch-el meg minden cumóval együtt de sosem volt annyi időm hogy komolyabb instákba vagy közös kvesztelésbe részt vegyek, egyedül meg nagyon hamar unalomba fulladt, pláne, mert két fent létem között az előzőleg megismert velem egyszinten lévő arcok következőre már 5-6 szinttel és fél világgal alrébb voltak.



Szóval akiknek ilyen sok idejük van: kívánom tartsa meg számukra a mindenható minél tovább.
11.
11.
HATRED
most ezt nem vágom a múltkor nem úgy volt hogy a wotlk lejjebb csúszott az 5. helyre???? avyg csak full hülye vok?
10.
10.
nameless
Sztem meg a levegőből fogy a legtöbb...Tank Turner is azt árulja... :P
9.
9.
gerappa
=: Úgy hogy mondjuk aktivizálódsz a fórumon
7.
7.
killerninja
Figyi, valaki legyen szíves megmondani nekem , hogy a tevékenységeknél azt a 0%-ot , hogyan lehet növelni? Előre is köszönöm: killerninja
6.
6.
killerninja
Én pl azt nem értem h hogyan lehet szeretni az ilyen sportos focis teniszes játékokat egyedül még az autósak mennek el de én inkább a lövöldözősekért rajongok:-) ti hogy vagytok ezzel?
5.
5.
Gael
4:ez a Magyarorszagi bolti eladasokrol szol,semmifele import vagy netes vasarlas nincs benne,azok egy listan sem szoktak szerepelni,tok mindegy hol latod.En is sajnalom,hogy nincsennek szamadatok,de lehet felnek kiirni,mennyi is az annyi.

Az a Prepaid kartya dolog meg tenyleg szegyen az otthoni forgalmazoktol.Jovore meg a DVD-tok lesz a legjobban fogyo jatek.
4.
4.
ATi0021
Látom a WoW fanok jól ki vannak tömve, ha ennyire megy a prepaid card. (Vagy a többi játékból ennyire kevés fogy?) Amúgy ezt a kártyát én kivenném a listából, mert végülis nem játék.



#1: Na arra én is kíváncsi lennék. Meg arra is, hogy ki állítja és mi alapján elő ezeket a listákat. Amúgy ez nem feltétlen hiteles, mert kétlem, hogy Steam, Metaboli, Drive2Drive, EA Store-os eladások is belekerülnek. (Vagy a külföldi online boltból vásárolt játékok. Mert sokszor CE, Limited Edition-t csak onnan lehet szerezni.)
3.
3.
gerappa
Persze a prepaid card megint az élen. Ismételten nem értek vele egyet. Persze, megveszi a nép, játszik vele, ahogy a legutóbb az cikkíró mondta. Ezen az elven szerintem a mastercard és a visa bankkártya együttese lenne az első helyen minden hónapban, a feltöltőkártya pedig a második.

De nem a kártyával játszik, hanem azzal az istenverte játékkal, amit megvett. Úgyis igazunk van. Mert mi a cikk címe? Játékeladási toplista. A prepaid card nem játék. Csak egy fizetési mód.
2.
2.
damien!!!
Guitar Hero 3.???Nem értem miért veszik azt annyian...
1.
1.
brolin10
Azt hogy miböl mennyit adtak el azt meg lehet valahol nézni?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...