A legfrissebb hazai játékeladási toplista

  • Írta: fojesz
  • 2009. május 30.
  • Toplista
Link másolása
Ismét dobogón a Grand Theft Auto IV, Wolverine még mindig tartja pozícióját, s ezúttal sem az Euro Truck, sem a Táltos Paripám nem jutott be a legjobb tíz közé.
Ismét dobogón a Grand Theft Auto IV, Wolverine még mindig tartja pozícióját, s ezúttal sem az Euro Truck, sem a Táltos Paripám nem jutott be a legjobb tíz közé.

   

A dobogó első két helye stabilnak látszik, azonban a bronzérmet rendszeresen adja át egymásnak a FIFA 09 és a Grand Theft Auto IV - most utóbbi van soron, előbbi az ötödik helyre csúszott le, közvetlenül az X-Men Origins: Wolverine mögé. A konzolos megjelenéssel visszatért a legjobbak közé a Sacred 2: Fallen Angel, míg a Company of Heroes legutóbbi kiegészítője a nyolcadik helyen nyitott - kezdésnek nem rossz!
  1. World of Warcraft (Prepaid Card)
  2. World of Warcraft: Wrath of the Lich King
  3. Grand Theft Auto IV
  4. X-Men Origins: Wolverine
  5. FIFA 09
  6. Sacred 2: Fallen Angel
  7. World of Warcraft: Battlechest
  8. Company of Heroes: Tales of Valor
  9. Need for Speed: Undercover
  10. Counter-Strike: Source
10.
10.
zegifiu
Old. te honnan veszed, hogy én egész nap függök? tévedés. azon kevesek közé tartozom, akik a wowot szórakozásképp űzik. ha kedvem van, játszom. nem érzek késztetést arra, hogy csak ezen kockuljak. azért mert képes vagyok érte fizetni, az meg az én bajom.:) egyébként meg, akik egy másik moo-t nyomnak, ami mondjuk ingyenes, és megvesznek hozzá minden szart neten, hogy könnyebb legyen, azok se jobbak. ha már kockázni akart, ne csak egy tábort szidj. kétségtelen, hogy itt vannak a legnagyobb kockák, ezt nem lehet tagadni, de nem mind az. kár, hogy csak ennyit látsz belőle.
9.
9.
OldM4n
8: A WOW-osok ÜBERKOCKÁK. Ha te évi 50 ropit költesz egy sok sok éves játékra, akkor sokat ülsz előtte, ergo te is überkocka vagy. Úgy kéred ki, ahogy akarod, ez a tényeken nem változtat. Állj fel, menj, sétálj egyet, többre mész vele. Komolyan mondom. Fogj egy könyvet! Menjél, csajozzál. Sokkal élvezetesebb. Vagy valamit... Ez csak tanács. Akarod megfogadod, nem akarod, nem fogadod, nekem nem lesz rosszabb tőle, akármit csinálsz.

Depresszió fiam, te meg súlyos csalódást okozol. Megbuktatod a Depresszió-algoritmusomat. Tíz szóban már csak öt helyesírási hiba. Kilencnek kellene lennie...

Újabb ötlet: Akkor legyen top15 lista. Abba belefér a WOW is...

Sokkal jobb ötlet! NE legyen lista...
8.
8.
Mathia$
Na a GTA helyetcserélt a fifával :)

de mind2 jól tartja magát
7.
7.
zegifiu
#6 Abban igazad van, hogy a wowos cuccok beszámítása a listába értelmetlen. azt úgyis veszik folyamatosan, mert valakinek mindig lejár az accja. Én is veszem, és kikérem magamnak az überkocka kifejezést nagy betűkkel. mert, aki folyamatosan veszi az újabbnál újabb játékokat, mert mondjuk nem letölti, az is "kidobja" azt az ötvenezer forintot évente, mégse hívja senki überkockának( max egypáran marhának). a kocka kifejezéssel dobálózni értelmetlen, főleg, ha 10millió emberről beszélsz egyszerre.
5.
5.
OldM4n
Alkudjunk!



Csináljatok egy KÜLÖN toplistát a WOW alkatrészeknek. Jelenleg a Top7 listát látjátok, ugyanis.. Nem járt - jár itt senki a közgázra? Nem tanul senki statisztikát? Mert akkor tudnátok, hogy miért kellene kivenni a WOW-okat. Aki ma egy hat-hét éves játékkal játszik egyfolytában (és évi 50.000-t költ rá!!!) az annyira torzítja az ilyen statisztikákat, hogy már csak ezért ki kellene venni. Legyen külön WOW lista, és kész. Akkor mi is láthatnánk valami normálisabb, változatosabb listát, amiből konzekvenciákat lehet leszűrni. Mert ennek így semmi, de semmi értelme nincsen. A konzekvencia mindig ugyanaz: a WOW-osok ÜBERKOCKÁK.

Ennyi erővel belerakhatnátok a Quake 3-t is, mint a legtöbbet online játszott játékot. Voltál mostanában Q3 szerveren? Nagyon durván nyomják!!! Hogy kik? A megszállott fanatikusok! Rájuk pedig nem lehet statisztikai adatokat építeni. Egyébként meg csináltok amit akartok, az én véleményem hogy ez a lista ebben a formában szánalmas, hitvány, semmire sem jó adathalmaz.
4.
4.
Fr33K
Nem hiszem el hogy ezt a WoWot nem lehet kirobbantani az 1. helyről... :P Nekem is mondták anno h próbáljam ki mert nagyon atom. 5 perc és uninstall. Nem az én stílusom. Én csak az Undercoveren vagyok meglepődve. Úgy néz ki azt csak divat utálni. Nagyon sokan szidják hogy milyen gagyi és mégis a top 10ben van. :P

Mondjuk nekem az U2től az NFS halott széria. :S
3.
3.
watto
nincs itt a Táltos Paripám 2 :(



xD

2.
2.
t.roli
Leon, a normális játékkifejezéseddel és szűkítéseddel kiütöttél több remek játékkot is. Company of Heroes, GTA4, Sacred 2, meg mellesleg a CS:S is jó, ár sose játszottam egyikkel sem. A WoW is jó a maga nevében.

Na de erre ezekre aszondani, hogy nem érdemlik meg...(Company of Heroes, GTA4)
1.
1.
Leon
Nem tudom, mit szeretnek a WoW-ban meg a Counter Strike-ban. Igazából az sem értem, hogy miért az X-Men az egyetlen normális játék, ami bekerült a listába. Szerintem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...