E3 2009: Ubisoft konferencia LIVE BLOG!

Link másolása
Hamarosan kezdetét veszi az Ubisoft showja is, ahol rengeteg idáig nem hallott információval jelentkezünk a nap ilyen korai időpontjában is.
Ennyi volt a móka mára. Remélem egyértelműen mindenki levonta ezek után a következtetés, miszerint az idei E3 legrosszabb műsorát hozták össze a franciák. Nem volt nagy bejelentés, se új videók, se igazán megrázó fejlesztések. Egyetlen játékra (Avatar, amiből még egy renderelt videót sem láthattunk), illetve egy platformra (Wii) fókuszáltak, miközben a Microsoft és az EA finomabbnál, finomabb kínálattal mutatkozik meg a konferencia alatt. Szánalmas. Ubisoft csalódtam benned, de nagyon!

3:50 -
Végre jön az Assassin's Creed 2 bemutatója, mely igazán nagy örömmel tölti el az elnököt.  Jöhet a bemutató! A show többi része teljesen eltörpül a 3 perc mellett, melyet ebben a látvány és hangulat bombában tapasztalunk. Oscart a bemutatót lerenderelő csapatnak. Ha a teljes játék fele ilyen hangulatos lesz ,akkor már számíthatnak pár vevőre a világon (, köztük rám is természetesen) !

3:47 - Végre egy normálisabb programot is bemutatnak a show alkalmával: No More Heroes 2. A Wii-re készült egyik legjobb és legvéresebb kardozós akció folytatása. Tévedtem, nem lesz bemutató ebből az exkluzív (normális) gémből.

3:44 - A sok ingém jelenet után megérkezett az amerikai regionális elnök, hogy meséljen nekünk... az új Teenage Mutant Ninja Turtles Smash-Up játékról. A Nintendő Smash-Up Brothers koppintása teknőcökkel, ronda grafikával.

3:40 -
Pár mini-játék során megcsodálhatjuk a komplex pályákat és azok feladatait. Vigyázzatok a zöld kezeslábasban mászkáló emberekkel mostantól!

3:36 -
Vicces. A nyúl a Wiimote irányítójában van ragadva, ahogy a játékos rángatja a képernyőn a nyúl össze-vissza pattog a virtuális hardware eszközök között. Remélem nem ösztökél egy gyereket se az kontroller szétszerelésére.

3:32 -
Egy gyerekshowra kezd hasonlítani az egész, amint két hatalmas nyúl betolja Adriant, a Rabbids: Go Home gém producerét. Szeretnék kérni az anyagból, amiből a fickó szívott! A rém unalmas renderelt trailer után jön az igazi bemutató.

3:29 -
Most egy TVShop reklámmal mutatják be, milyen hasznos ezzel a programmal az edzés. A kamera ingyen jár a szoftverhez, ami felismeri testünk formáit és olyan edzést igazít hozzánk. Kérdéses, hogy ez mennyire működik rendesen, ha valaki terhes vagy sörhasa van...

3:26 -
Ismételten kapunk egy Wii Fitness másolatot a Your Shape képében. Egyszerűen alig bírok magammal és már a megjelenési dátumra várok. A hölgyemény, aki vezeti a projektet jól nézz ki. Lehet ő is ezzel fogyott le!

3:23 -
Sajnálom, de most jött el az idő, hogy sírva fakadva az asztalra borulok. Az Ubisoft képes volt az EA-nál is rosszabb showval jönni az idei E3-ra. Pedig még nincs is vége...

3:19 -
Most arról van szó, hogy a casual DS programok között ötből két játék az övék, ami a TOP5-ben szerepel. Most egy Imagine nevű lányos játék sorozatot mutatnak be, amitől nagy sikert várnak. Új Petz is jön!

3:17 -
Úgy tűnik a bemutató végeztével nem is mesélnek többet az új stratégiai gémről. Ez kicsit fájdalmas... A marketinges vezetőt küldték be most, hogy meséljen milyen jól kelnek a kiadó szoftverei.

3:13 -
Visszaengedték a remek műsorvezetőt, aki továbbra is nehezen olvassa a súgótáblát. Legalább gyorsan tovább lépett, ám ismételten egy ismerős bemutatót vetítenek, amit már pár hónapja bemutattunk nektek. Jön a RUSE gőzerővel!

3:03 - 
Akit egyébként érdekel és elhalasztotta InGen Microsoft beszámolóját annak álljon itt egy kis részlet:

"Két Ubisoft fejlesztő a színpadon, akik most élőben játszanak a cuccal. Sam Fisher brutálisabb, mint valaha, a játék pedig úgy néz ki, hogy nem hiszem el. A készítők célja az volt, hogy a történet gyors és izgalmas ütemben, élőben bontakozzon ki a játékosok előtt. Sam ezúttal igazi ragadozó lesz, és semmitől nem riad vissza. Kap egy új képességet, ez a mark and execute, amivel megjelölhetünk egy-egy szerencsétlent kivégzésre. Fisher pókemberként mászik a falon, aztán leugrik a sötétbe és hangtompítós pisztolyával két másodperc alatt kilövi a szerencsételeneket. Egy új fegyver az EMP gránát, ami leállítja az elektronikus szerkezeteket. A küldetéseket is érdekesen írja ki a játék, pl. a falra és hasonló helyekre, a hangulat egy pillanatra sem törik meg."

Ugyan az történik és ugyan azt mondják el a készítők szó szerint...

3:00 - SPLINTER CELL: CONVICTION
! Végre egy értelmes komolyabb játék, melyet a műsorra szántak. A két kreatív igazgató lépett föl, hogy meséljen az új részről. Ugyan azt a bemutatót nyomják le, amit a Microsoft bemutatóján már láthattunk, illetve nektek is posztoltunk már.

2:59 -
A mester a csapat szellemről mesél, amit ebben a pár pillanatos bemutatóban én személyesen nem bírtam kivenni.

2:56 -
Végre láthatunk egy kis bemutató az "agyon reklámozott" gémből. Academy of Champions néven fog kijönni ez a Harry Potter kviddics másolat. Persze focis környezetben Pelével... Alig várom!

2:52 -
Aranyos női fordítóján keresztül üzeni mindenkinek, hogy megtisztelő egy ilyen családi focis gém része lehet. A gyerekeknek sokkal többet kéne focizniuk, hiszen ezzel háborúkat kerülhetnénk el. Játékokról még nem sok szó volt az elmúlt egy órában...

2:50 -
Íme még egy sztár a porondon: Pelé. A szöveg olvasás nem megy valami jól a műsorvezetőnek és némi technikai problémával is küszködnek... Fail...

2:46 -
Ismételten egy Wii exkluzív játék következik. Snowboard őrültek, figyelem! Itt a Wii Fit deszkával használható Shaun White: Snowboard Worldstage. A levetített reklámban folyamatosan élőszereplők láthatók, tehát nehéz nyilatkozni a programról.

2:41 -
Az új Wii periféria segítségével meghatározhatjuk, hogy milyen erősen, illetve milyen irányba üssünk. Azért megnézném ezt a gémet egy új generációs konzolon. A Microsoft látvány orgiája után kicsit gyengének tűnik ez 2009 végén. Kivégzések és kombókban viszont nem lesz hiány, ahogy a prezentációban látható.

A "FINISH HIM!", a végén kicsit gáz volt...

2:37 - Jason Vandenberghe, a program kreatív vezetője is megjelent, hogy meséljen kicsit gyermekéről és mutasson egy kis exkluzív demó játékmenetet.

2:34 - Visszatértünk a témához! Red Steel 2 realisztikusabb lesz mint valaha és a WiiMotion Plus-t teljes mértékben kifogja használni. Most egy kis reklám bemutatót kapunk a gémből. Hangulatosnak, hangulatos, de hogy ez mennyire volt ingém az még kérdéses. Meglátjuk!

2:32 - Még mindig Avatar, addig is két kis apró információ a játékkal kapcsolatban:
- 3D megjelenítést fog támogatni, mivel a filmet is abban vetítik majd.
- A játék demója kipróbálható lesz az E3 alatt.

2:28 - A játéknak teljesen más sztorija lesz, mint a filmnek. Ennek minőségéről a rendező úr külön biztosít mindenkit.

2:25 - Hirtelen észrevette, hogy nem egy filmes sajtótájékoztatón van és megdicsérte az Ubit, hogy milyen szép digitális világot dolgozott ki a filmjének.

2:22 - Részletes beszámolót kapunk a film sztoriáról *ásít*, Cameron esti meséje. Ha valakit érdekelne a film, olyan robotok harcáról szól, amiket emberek irányítanak azzal, hogy gondolataikat kivetítik a gép számára.

2:20 - Ismét a főnök mesél arról, hogy egyre több művészeti ág tudja magát egybeolvasztani. James Cameron is hirtelen beugrott egy pillanatra, hogy saját filmjét reklámozza... Enyhén unalmas már a téma...

2:18 - Az Avatar eget rengető technológiát fog felvonultatni. Ennek eredménye az lett, hogy egy HD film részeit könnyedén felhasználhatják egy játékban, illetve fordítva is.

2:14 - Most Yannis Mallat lépett a színre, aki a fejlesztők érzéseiről mesél kicsit. Ő az új Ubisoft Digital Art-ról mesél. Siny City és sok más filmben segítettek be filmeffektek készítésében. Ezúttal az Avatar című filmben segítenek be.

2:12 - Ők lesznek az elsők, akik tényleg ki fogják használni a WiiMotion Plus képességeit. Red Steel, Rayman-ben látható a perifériák teljes kihasználása, amit nyújtanak. Ez csak jobb lett az elmúlt évben, hiszen az EndWar megjelenésével forradalmasították az irányítást.

2:06 -
Yves Guilmet is megjelent, úgy tűnik az E3 nagyon a szívében van a cégnek. A nagy főnök a játékok kreativitásáról és azok realitásáról mesél, melyet ő és cége támogat. uPlay néven új alcéget hoztak létre, mely interaktív és segítséget nyújt bármely egy gémben elakadt játékosnak. A filmes játékok átiratának minőségén szeretnének javítani a jövőben. Ennek első jele az Avatar című film játékváltozatában lesz megfigyelhető.

2:02 -
Joel Mchale fogja a műsort vezetni, a srác már most tolja a poénokat. Arról mesél, hogy a gyerekei miatt nem tud játszani. Nagyon sajnálja, hogy a gyerekei nem hagyják mostanában. Egy kis Ubisoft nyalizás. Sztárokkal dobják föl a termékeket, úgytűnik átvették az EA-tól a szokást.

2:00 -
Ismételten egy látványos montázs keretében mutatkozik be az Ubisoft idén.

1:40 -
20 perc sincs hátra és a francia óriás kiadó játékainak felsorakoztatása megkezdődik. Addig elmegyek iszok egy kávét. Ajánlom tegyetek ti is hasonlóan!
68.
68.
Giga0509
Télleg szörnyű lehetett.... :S
67.
67.
simon 555
Nekem az egész activison conference meg az egész ea conference kéne komplett amit volt!

Esetleg ha valaki rábukanna akkor pls adjon linket:)

Nem csak a traler ek kellenek hanem a komplett konferencia
66.
66.
kae-chan
hát szómiszó, télleg elég gyér a felhozatal xD;
65.
65.
Toodmayne
Na ahogy elnézem nem is baj hogy a közepén elmentem aludni... nem maradtam le sok mindenről. Egyedül az AC2 amit nagyon vártam. Ahogy most megnéztem a videót nagyon jó lesz... bár mutathattak volna egy kis ingamet is... mindegy. Annyira várom az AC2-t mint amilyen unalmas volt ez a Ubisoft konferencia.
63.
63.
Mast3rmind
EA-ról írtam is és fenn van minden lényeges videó a hírben.
60.
60.
Bins
az activision meg az ea is elég rossz volt inkább a microsoft-ét nézd meg le fog esni az állad! na cső mek aludni
60.
60.
simon 555
hát az jolenne ha felraknák:)

Majd ha valaki rábukkan kérhetek linket?:D

thx elore is:)

most lépek aludni joéjt mindenkinek
58.
58.
scaryman
goondolom felrakjak oket gt-re az összeset. Bár a Ubisoftosat nemhiszem hogy valaki megnezi megegyszer xD
56.
56.
simon 555
ennyi?hát akkor számomra vége a sony meg a nintendo nem érdekel az activision rol meg az ea rol lemaradtam:S

nincs valami ismétlés vagy valami?:D

Vagy ahol megtudnám nézni azt a 2 ot?
56.
56.
scaryman
egy élmény volt ubisoft. köszi xD.... na joejt mindenkinek :D
54.
54.
simon 555
hát ez igen nagy volt:D

végre az 1. normális játék
51.
51.
simon 555
mostmár megvárom az ac2 ot akármi is lesz:D

bár ennél roszabb már nemlehet
51.
51.
scaryman
egy normalis jatek igy a vegere :D ac2
48.
48.
simon 555
47.
47.
simon 555
hát az ottaniaknak látszolag tetszik:D
46.
46.
scaryman
buszken kijelenthetjük: az idei ev legroszabb konferenciaja ez :/xD .... de buszkek :D
45.
45.
simon 555
igen durva:D

ez a belépo meg a video:D
43.
43.
Bins
ennek sose lesz vége... mondjuk ezekre a nyulakra kiváncsi vok
43.
43.
simon 555
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...