A Blizzard levédette a Cataclysm elnevezést

  • Írta: Ghost
  • 2009. július 2.
  • Érdekesség
Link másolása
Sokak kedvenc fejlesztőcsapata, a Blizzard levédette a Cataclysm nevet, amely talán a következő World of Warcraft kiegészítő, vagy az új játékuk címe lesz.
Sokak kedvenc fejlesztőcsapata, a Blizzard levédette a Cataclysm nevet, amely talán a következő World of Warcraft kiegészítő, vagy az új játékuk címe lesz.

Ugrás a galériához


A 2004-es megjelenése óta hódít a World of Warcraft, mára már több, mint 11 millió előfizetője van világszerte. Már a második kiegészítő is megjelent hozzá Wrath of the Lich King alcímmel, s mint tudjuk, a Blizzard már dolgozik a következőn. A tegnapi nap folyamán a cég levédette a Cataclysm elnevezést, amely talán a következő kiegészítőnek, vagy pedig a sokat emlegetett új MMO játékuknak lesz a címe. Reméljük, hogy augusztus végén a BlizzCon-on több minden kiderül.
9.
9.
FeroxX
remélem az új 'The Lost Vikings' lesz az :DD
8.
8.
iPot
-- s mint tudjuk, a Blizzard már dolgozik a következőn --

Eszerint dolgoznák már az új kiegen? Hmmm :D Nekem meg amúgy tök mindegy horda vagy alli, allit jobban szeretem, de ha úgy adódik, pl barátok hordások, akkor gond nélkül átmegyek oda. Hülyeség egymást tépni a frakciók miatt. Ha a hordás paraszt az allis mindent megtesz h pls WSG-n bosszút álljon, azaz a hordás szemében meg ő a paraszt. Ostobaság. Egy játék, egy közösség. :)
7.
7.
megalonagyix
szerintem az új MMO-juk neve lesz. remélem nem kieg, mert én még csak a BC-nél tartok xD
6.
6.
Batri
7: hát..szvsz Blood Elf néz ki a legjobban... de mivel utálom a hordát ezér egy Draenei Female-em van...Méghozzá egy t7es Mage *.* bár már van egy neck-em, egy Staff-om és egy t8 chestem Ulduarból
5.
5.
Killerbee
Szerintem köze nincs ennek wow kiegészítőhöz
4.
4.
Batri
Huuuuh énis remélem hogy az új kieg lesz...és hogy hamarosan meg is jelenik *.*

tegnap voltam Ulduar raid-en...baromi jó volt :D megvan az első t8-am egy chest^^
3.
3.
sTERNKERN
Egészen biztos, hogy a StarCraft II LAN-os verziójának lesz az alcíme. :-)
2.
2.
balukamc
Én is XD Kivscsi vok h mi lesz benne ha az lesz :D 2új faj ?? vagy netán egy új kaszt ? :D új terület ? Mondjuk új terület az mindig volt minden kiegben :D
1.
1.
simon 555
Remélem,hogy a WOW nak az uj kiegészitoje:P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...