A Disney felvásárolta a Marvelt

Link másolása
A Walt Disney Company ma reggel közel 4 milliárd dollárért felvásárolta a Marvel Comics képregénykiadó vállalatot - Mickey egér és Pókember azért nem harcolnak majd együtt.
A Walt Disney Company ma reggel közel 4 milliárd dollárért felvásárolta a Marvel Comics képregénykiadó vállalatot.

A lépéssel a Pókember, a Hulk, az X-Men, a Fantasztikus Négyes és a többi híres Marvel figura (körülbelül 5000 licencelt karakter) került a Mickey egeres cég birtokába. A Marvel eddig megkötött megállapodásai a Disneyvel konkurens filmstúdiókkal változatlanok maradnak, ám lehet számítani rá, hogy újak nem feltétlenül köttetnek majd. John Lasseter a Disney és a Pixar kreatív vezetője szerint a képregénykiadó és a Pixar animációs cég máris igen lelkes az esetleges jövőbeni együttműködés miatt.
20.
20.
sunstreaker
pókembert hagyjuk ki , de a másik 2 maradhat
19.
19.
Bloodrose
18: Mondjuk jó, hogy nincs kriptonit, de nincs Superman se... Egyébként valóban, árhat neki a mágia és vörös nap sugárzás is, bár elismerem ez így sem túl sok gyenge pont.19: Hát nem tudom, Pókember, mint nem nagy volumenű hős? Amerika Kapitány, mint nem nagy volumenű hős? (főleg Amerikában) Wolverin, mint nem nagy volumenű hős?
18.
18.
sunstreaker
a marvelnek közel sincsenek olyan nagy volumenű hősei mint a Dc-nek ,kivéve IronMan.

Superman -nak nem csak a kriptonit árthat hanem a mágia is. ajánlom mindenki figyelmébe az igaszág ligáját! van olyan jó mint a marvel sőt..

Kedvenc DC hőseim: Green Lantern, Green Arrow, Batman, Faith, Flash, Atom Kapitány, kérdés.
17.
17.
JcGross
14: A marvel legalább ÉRTELMES hősöket talál ki. A DC-nek csak a batman a jó szuperhőse, és bármennyire nyitottan álltam neki az összes DC hősnek, a gyomrom egyszerűen nem bírja bevenni ezt a bugyuta gyepát amit pl: Superman rendez (és ez milyen hülyeség, hogy semmi sem árthat neki? Oh, a kriptonitot elfelejtettem, ami NINCS IS!). Csak azt remélem az USM-be nem rondítanak bele mindenféle hülyeséggel (bár a rajzolót lecserélhetnék mert az új faszi nekem nem jön me [WE MISS YOU MARK BAGLEY!!!]. Immonen-nek túl vastagok a vonalai, és a karakterek nem is hasonlítanak Bagley karaktereihez, de ezt csak az érti aki olvassa XD. Mind1, hátha belejön)
16.
16.
Iwashi
12: A PoP fimnél is befigyel a Disney logo a ploakátokon...
15.
15.
Oliver S96
4 milliárdért :O én kicsikartam volna ink. 5-öt... kíváncsi vagyok mi lesz ebből...
14.
14.
tDr1v3r
12: SPN az életbe nem volt Disney. WarnerHome, nameg a CW-sek műve.
13.
13.
Mathia$
Háááá úgy kell nekik gagyi marvel xD
12.
12.
tjames
#7: Mint azt, hogy tikszar, csak ez pikszar :)

11.
11.
simon 555
jaja az hogy Disney nem azt jelenti,hogy mickey egér meg pluto:D

láttam már néhány filmet amik elég véresek és mégis ott volt a film elején,hogy Disney...

és asszem hogy a Supernatural nál is ott a Disney bár ez ne mbiztos de azsem éppen 7 éveseknek valo sorozat:)
10.
10.
Aramisz93
A Disney már rég nem a mickey egérrel és plutorol szol emberek ( sajnos )Ezzel tudjátok mik lesznek? Jönnek majd akciófigurák, a disneylandekben felálitják a marveles hősök szobrait, disney által finanszírozott filmek lesznek ( mint pl a karib tenger kalózai, vagy a tron ) és animációs filmek is jöhetnek mint pl. a star warsból legutóbb ( ami egész jól sikerült )
9.
9.
AKI94
8.
8.
deviques
Ahogy ezt megláttam rögtön elgondolkodtam, hogy milyen dátum van, mert még tegnap augusztus vége volt, ma nem lehet rögtön Április 1.
6.
6.
ktomika
A pixart hogy kell kiejteni?
5.
5.
demon68
na nee, nem akarok pixar iron man-t meg avengers-t. szerintem a képregényeket annyira nem fogják megváltoztatni, talán az igazán brutális sorozatokat hagyják abba, ha nem keresnek vele nagyon sok pénzt (kár lenne a Punisher-ért)
4.
4.
Moldren
Punisher 2

film elején disney kastély (nemtom h lesze csak felvetettem példának)
3.
3.
Don Meidl
No Spider-Man majd Csipkerózsikát fogja megmenteni XD
2.
2.
Iwashi
1:A Transformers jogai nem a Toei-nél, vagy a Bandai-nál vannak?

Amúgy elég durva lesz, ha az Iron Man 2 előtt be fog majd figyelni a Disney-kastély XD
1.
1.
Optimus Prime
Szent Mátrix! Mik fognak ebből születni...

Érdekesség, hogy a Mickey Prime (Optimus, mint Mickey mouse) Transformer figura már korábban kijött. Igaz, már rég nem a Marvel-é a Transformers jog.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...