Fantastic Four

Típus: Akció

Lelőtték a Fantastic Four folyatását?

Habár a 20th Century Fox szeretett volna folytatást készíteni a Fantastic Fourhoz, a jelek szerint ejtették a projektet. Ez persze nem annyira meglepő, hiszen az adaptáció az idei év egyik legrosszabb filmje lett.

A Disney felvásárolta a Marvelt

A Walt Disney Company ma reggel közel 4 milliárd dollárért felvásárolta a Marvel Comics képregénykiadó vállalatot - Mickey egér és Pókember azért nem harcolnak majd együtt.

Saját játékkiadót alapítana a Marvel Comics?

A legfrissebb hírek szerint a Marvel Comics jobban beleásná magát a játékiparba: a képregényein alapuló játékokat maga adná ki, készítésükért is ő felelne.

Fantastic Four 2 trailer zuhatag

Sokak kedvenc szuperhős családja, a Fantastic Four mostmár a második mozifilmnél tart, amiből most aztán kaphatunk egy jó nagy adag előzetest!

Cooltúra-vegyesfelvágott: pletykák, hírek, infók!

Hazai mozikban a legújabb Superman és a Túl a Sövényen, továbbá információkat tudtunk meg a Múmia 3-ról, a Fantasztikus Négyes 2-ről és a Motel 2-ről...

Fantastic Four 2 - Pletyka, pletyka hátán

A tavaly nyáron debütált Fantastic Four című képregény-film folytatása lehet a Fantastic Four and the Silver Surfer címet viseli majd? Pletykák következnek...

Fantastic Four International Trailer

Már nem kell sokat aludnunk, hogy egy újabb Marvel produkció szemtanúi lehessünk a mozivásznon.

Friss képek a galériában

Ismét érkezett egy kisebb adag screenshot a galériánkba. A felhozatalból: Fantastic Four, Gothic 3, Juiced, Rome Total War - Barbarian Invasion, stb.

Fantastic Four International Trailer

Újabb Marvel képregény kerül a mozikba! Ezúttal a Fantaszikus Négyes történetét ismerhetjük meg július 8-án.

E3 2005 lista

Elérkezett hát az idő, amikor is az IGN csapata közzé tette a már mindenki által oly annyira várt E3 2005-ön bemutatkozók listáját...