Xbox Live a Windows Mobile készülékekre

  • Írta: Ghost
  • 2009. december 31.
  • Érdekesség
Link másolása
Érdekes álláshirdetés figyel a Microsoft honlapján, mégpedig olyan munkatársat keresnek, aki képes az Xbox Live rendszerét a Windows Mobile készülékekre elkészíteni.
Érdekes álláshirdetés figyel a Microsoft honlapján, mégpedig olyan munkatársat keresnek, aki képes az Xbox Live rendszerét a Windows Mobile készülékekre elkészíteni.

Pontosabb az állás megnevezése Principal Program Manager in "LIVE Engagement", ami annyit takar, hogy a konzolon túl a Live szolgáltatást szeretnék a Windows Mobile készülékekre is elérhetővé tenni, amely támogatná az avatarokat, a kapcsolatteremtő funkciókat és néhány egyéb Live szolgáltatást. Sajnos arról nincs szó, hogy mikorra készülhet el, hiszen még a megfelelő embert keresik erre a pozícióra, ám mindenképp dicséretes, hogy hamarosan telefonunk segítségével is élvezhetjük az online szolgáltatás nyújtotta funkciókat.
11.
11.
Daigoro
Lassan már a WCn is Xbox Live lesz...
10.
10.
szabi113
Az iPhone-ra érkezik a N.O.V.A. nevű FPS ami tiszta H.A.L.O. másolat.



Vicces, hogy nem az Microsoft fejlesztett Halo-t a saját hordozható kütyüjükre a ZuneHD-ra. Pedig erő van abban is bőségesen. Ekkora ziccert kihagyni...

Pedig biztosan megdobná az eladásokat. Sőt, igazság szerinte a Xbox Live Arcade játékok nagy részét simát át lehetett volna írni a kis gépre. Bár lehet hogy egyszer valaki Redmond-ban is megvilágosodik. És a bejön, akkor az mindkettőnek húzóág lehet.



Most szakadjunk el a a Halo-tól, mert nyilván, ezt nem akarná ilyen grafikával senki sem tolni az Xbox-án. Viszont nem grafika igényes pl: ügyességi játékok, összekapcsolása érdekes dolog lenne. Akár ugyan azt is játszhatnánk, mindkét gépen. Egy netkapcsolattal megspékelve pedig, mindig ott folyathatnánk a játékot ahol a legutóbb abbahagytuk, mindegy hogy mit nyomkodunk.

Merthát otthon csak jobb a (HD)TV-n játszani ügyességi játékot mint egy kis kijelzőn. Még ha egy iPhone akkor is.
9.
9.
Giga0509
#8: Hát jó,de nem írtam hogy leszarom a témát.Ha leszarom akkor nem kommentelek,nem? mind1.
7.
7.
Oliver S96
milyen funkciókat élvezhetünk? a twitter, a facebook meg ezek? mert másra nem igen tudok gondolni egy mobil esetében
6.
6.
Giga0509
#5: Akkor minek kommentelsz? -_-"
5.
5.
dawe001
durva..de ezt a témát nagyívbe leszarom xD
3.
3.
FoToS74
Lassan a wcbe is lesz live az mstől :)
2.
2.
cross56
Hát én örülnékj neki ha lenne mobilokra is
1.
1.
Iwashi
Öcsém... a mobilos live még a végén jobb lesz mint a gfwl
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...