Játékra is jó lehet majd az Apple táblája

  • Írta: fojesz
  • 2010. január 22.
  • Pletyka
Link másolása
Könnyen meglehet, hogy az Apple várva-várt táblájával játszani is jó lesz, ezen pedig az iPhone-felhasználók körében eluralkodott játékőrület után meg sem lepődünk.
Könnyen meglehet, hogy az Apple várva-várt táblájával játszani is jó lesz, ezen pedig az iPhone-felhasználók körében eluralkodott játékőrület után meg sem lepődünk.



Tény, hogy az iPhone előtt elképzelni sem tudtuk, hogy egy mobiltelefon olyan sikeres lesz játékplatformként, mint az Apple üdvöskéje. A világ talán legnépszerűbb mobiljának egyik legkedveltebb fícsöre, hogy különféle alkalmazások és játékok tölthetők le az Apple online boltjából, nem csak garázsfejlesztőktől, hanem a világ legnagyobb játékkiadóitól is.

Könnyen meglehet, hogy az Apple új táblája (a fenti kép csupán illusztráció) kapcsán is úgy kalkulál, mint jövőbeli játékplatform: erre utal legalább is az, hogy az eszköz hónap végén esedékes bemutatójára játékújságírók is meghívást kaptak azon alkalomból, hogy a Wall Street Journal értesülései szerint az Electronic Arts is előadást tart a kütyüről, a játékosok szemszögéből elemezve azt. Mindez egyelőre csupán pletyka, sajnos a tábláról még mindig több pletykát hallani, mint hivatalos infót, mindenesetre jó hír, hogy pár héten belül mindannyian okosabbak lehetünk.
20.
20.
Asher
#19: Most se tudják mi az a PSP. A közelemben egy srácnak volt PSP-je, többik azt sem tudják mi az.



Láttam videót a ChinaTown Wars(iPhone)-ról, elég bamba az irányítása, a felét nem látod a képből. Nekem nem tetszik na.
18.
18.
Aramisz93
#15: Ne haragudj de van hogy Iphonera sokkal élvezetesebb játékok vannak. EZ pedig a touchscreeen miatt van. Ha jól megcsinálják rá a játékot akkor az verhetetlen.
17.
17.
megalonagyix
15# Ez nem igaz. Én játsszottam pl. a Resident Evil Degenerationnel, és teljesen "stunned" voltam a grafikától, és az irányítástól. Emelett kipróbáltam az MGS: Touchot, de valóban jobb a Portable Ops nála. Szóval ez teljesen attól függ, hogy milyen a játék.
16.
16.
pepsus
Van pspm. De szerintem igen is lehet olyan elvezetes egy jatek iphonera mint psp-re ha jol megirjak. Amugy szeretem az almas termekeket de azert steve jobsnak is a szemebe köpnek legalabb annyira mint bill gatesnek :)) (van hiba max es iphoneba is böven csak a tulzott apple fanboyok nem latjak mert vakok :D )
15.
15.
Asher
#13: A PSP egy játékkonzol, a Iphone pedig egy telefon. Ha volt PSP-d tudod, hogy olyan élvezetes nem lesz a játék Iphonon. Ezt bárki beláthatja, kivéve ha apple fan vagy. Jó játékra is, mint a régi nokiámon a qkac, kb ennyi.
14.
14.
pepsus
marmint nem 8nak szantam hanem 9nek. melle nyomtam :P
13.
13.
pepsus
8: Feltalaltak az ingyenes konvertalast. Azert kivancsi lennek hanyszor hasznalod a telefont fenykepezesre :)Meg lehet ebben csak 3 megapixeles de szerintem igyis nagyon jo minösegu kepeket csinal. Es ugydtudom a IPhone hardware jobb mint ami a psp-ben van.
12.
12.
zsocwargear
#9: Minek DivX? Van m4v, vagy h.264. Ezekbe akár egy ingyenes programmal is lehet kitűnő minőségben konvertálni.

A 3GS pedig már közel nyújt olyan minőséget, mint a PSP 3D terén, az innovatív kezeléssel pedig még köröket is rá ver.
11.
11.
Killerbee
#10: Na meg külföldön az apple cucc a "trendi", úgy hogy már csak ezért is veszik.
10.
10.
Krekk
#7: Ha belegondolsz az iphone is "csak" egy okostelefon mégis milyen őrületet indított el. Hogy miért? Mert apple. Az apple termékekre jellemző egyszerűség és kezelhetőség, gyönyörű design és előrehaladó technikai paraméterek. Egy macbook például annyira zajos mint a telefonod. Passzív hűtésű az egész, mindamellett egy gyönyörű darab. Hidd el ez a tábla is túl fog mutatni a konkurencián valamilyen szemszögből. Lehet fújjolni az apple, hogy drága, de ne feledd: csak itthon. Amerikában teljesen jóáras márka.
9.
9.
Gt17
8*

És hol marad a Divx támogatás?Akkora képernyőn még élvezhető lenne az alacsony felbontást leszámítva..És a kameráról ne is beszéljünk..

De az tuti hogy softwer terén nagyon jó teló,de azért az Iphona csak 1 mobil szerintem és ha annyira játszani akar valaki vegyen PSP-t..
7.
7.
princeps27
ja lesz rá amőba 3d.... amúgy nem értem mér az apple van kiemelve, nem hiszem hogy ez a tábla sokkal jobb lenne mint a többi csak azért mer apple
6.
6.
Beau
Bekapcsolom a ps3-at és a menü helyett piros lesz a képernyő és azt írja ki hogy: sireus error. Contact technical support for assistance
5.
5.
szabi113
De akkor már lesz rendes iPhone részleg is?

Én szívesen írok. a referenciát továbbra is itt találjátok http://mobile-games.blog.hu/


(fúúj, büdös SPAMmer lettem :))
4.
4.
Alienji
iPhone-ról sem sokan gondolták valószínűleg hogy ennyi játék lesz rá... :)
3.
3.
Aramisz93
Ha egy iphonera élvezhető, sőt remek játékok vannak rá, akkor erre csak mégjobbakat lehet csinálni
2.
2.
logoffmeister
Hát, mit mondjak. Valószínűleg az Apple nem játékkonzolnak szánja a gépet, szóval nem hinném, hogy egy nagy játékőrület lenne majd belőle. Az egész olyan nekem, mint a zsiráfos viccben: szép, szép, de otthonra nem kéne :)
1.
1.
gerzero
Szerintem élvezhetetlen lenne rá a játék.

De lehet,hogy tévedek és egy fasza játék lehetőség.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...