Komoly leépítések lesznek az Activisionnél

  • Írta: fojesz
  • 2010. február 12.
  • Biznisz
Link másolása
Az Activision hivatalosan megerősítette a 3D Realms fejese megszellőztetett híreket, miszerint leépítésekre készül erőforrásainak hatékonyabb kihasználása végett.
Az Activision hivatalosan megerősítette a 3D Realms fejese megszellőztetett híreket, miszerint leépítésekre készül erőforrásainak hatékonyabb kihasználása végett.

A folyamat több nagyobb csapatot is érint. A Prototype-ot is fejlesztő Radical Entertainment embereinek fele kerül lapátra, és a Neversoft azon srácait is elküldik, akik a Guitar Herón dolgoznak: a tervek szerint még befejezhetik áprilisig a hatodik részt, utána ők mennek, a sorozat pedig a Vicarious Visions csapatához kerül.

Hasonlóan rossz a helyzet az eredeti Guitar Herót és a hangszereket gyártó RedOctane-nél: ott csak néhányan menekülnek meg, a többieket elküldik, a stúdiót pedig megszüntetik. Leépítések lesznek a Guitar Hero: Van Halent fejlesztő Underground Developmentnél is, végül, de nem utolsó sorban a Transformers: Revenge of the Fallent fejlesztő Luxofluxot bezárják.

Az Activision a jövőben több nagyobb - James Bond, Tony Hawk, Transformers és a többi - címmel is előrukkol majd, ellenben a Guitar Hero-aranybányát várhatóan visszafogják egy picit: idén például csak két rész jelenik meg, így érhető módon, sok emberre nem lesz szüksége a kiadónak.
11.
11.
Zolcsi05
Szerintem ez jó döntés lesz.
10.
10.
Ecneb
Hát én nem sajnálok semmit, a nagyobb jó érdekében áldozatokat kell hozni!
8.
8.
p.kyky
#5: Szerintem is már meg kellett volna lépni ezeket a leépítéseket.

#6: A GH3 lett a legjobb!A World Tour egy fos!;)
7.
7.
abydos
Úgy érzem ide megint leírhatom, hogy mennyire utálom illetve gyűlölöm az Activisiont...
4.
4.
TOMCAT 84HUN
ezt már joval hamarab meg kelet volna lépni
3.
3.
tombar
de legalább nekik piacképes állásuk van
2.
2.
bzsp
ez ám a leépítés! nem semmi, sajnálom őket
1.
1.
JcGross
Ja, a Radical-t én is sajnálom... Az viszont jó, hogy visszafogják a Guitar Hero-t és inkább minőségibb játékokat fog csinálni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...