A Tiger Woods PGA Tourt is előveszi a South Park

  • Írta: fojesz
  • 2010. március 21.
  • Érdekesség
Link másolása
Természetesen elsősorban Tiger Woods személye miatt, de az EA Sports-féle golfjátékot is ki fogják osztani a legújabb South Park epizódban - van róla előzetesünk is.
Természetesen elsősorban Tiger Woods személye miatt, de az EA Sports-féle golfjátékot is ki fogják osztani a legújabb South Park epizódban - van róla előzetesünk is.A Tiger Woods PGA Tour meglehetősen érdektelen játék azok számára, akik nem kedvelik a golfot, South Parkban azonban az idei rész egy alternatív változatát fogják árulni, amelyben a világhírű golfozó magánéletét dolgozta fel az EA Sports. Persze jó dolog a Move meg a Natal, de sokkal jobb lenne Woods felháborodott neje elől menekülni, nem?
14.
14.
kae-chan
én már láttam, és nagyon állat XDDD
13.
13.
Ragnarök
Erre csa kegyetlen szó rejlik az univerzumban...WIN!
12.
12.
Razielhu
#8: Ajánlom neked a Family Guyt, van belőle jó pár beteg epizód ;)
10.
10.
dzsiádzsó
#9:

jó neked :D, összes ismerősöm vagy nyaral, vagy dolgozik amikor én ráérek játszani, sajnos én napsütésben pihenek, és este sétálok :S, de hát ilyen az élet kinek hogy esik tudod, a pénz a fontos én ahhoz igazodok :D
9.
9.
Ecneb
#2: mikor süt a nap és kellemes 20 fok van odakint, én a haverokkal focizok vagy csak úgy sétálgatok, nem pedig a szobámban rohadva kockulok ;)
8.
8.
Slik
nagyon bírom a South Park-ot talán ez az egy rajzfilm van amin nevetni is lehet... :D
7.
7.
Skullman
Ez fasza!!! Csak kár hogy az SP elment az aktuál bulvár irányába.
6.
6.
triplet
beszarokXDKenny meg a második kedvenvem cartman után. de csak azért mert aranyos:D
1.
1.
dzsiádzsó
Imádom a PGA sorozatot, mindig amikor kipróbálom, most már 3 éve, aznap süt a nap, kellemes 20 fok. Erre rájön a játék amit ha megtanulsz irányítani marha jó, szép tájak, nekem ez a nyár hírnöke :)Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...