Ellopta a Prince of Persia játékosait a God of War

  • Írta: InGen
  • 2010. március 29.
  • Érdekesség
Link másolása
A Ubisoft animációs rendezője azt nyilatkozta, a God of War rengeteg egykori Prince of Persia játékost áttérített magához, így dolgozniuk kell a közönség visszanyerésén.
A Ubisoft animációs rendezője, Jan-Erik Sjovall azt nyilatkozta, a God of War rengeteg egykori Prince of Persia játékost áttérített magához. Elmondása szerint ha megkérdeznek valakit, aki szereti ezt stílust, hogy mit játszott régen, egyértelműen azt felelte: "Prince of Persia". Míg ha megkérdezik őket most, a válasz: "God of War".


A Sony Santa Monica zseniális játéksorozata elhódította a Ubisoft Hercegének egykori rajongóit, így a fejlesztők elmondása szerint keményen kell dolgozniuk azon, hogy újra megnyerjék a játékosok kegyeit. A legnagyobb probléma, hogy amikor ezeket a játékosokat arról kérdezik, hogy játszanának-e újra a Prince-szel, a válasz elég egyértelmű: "Nem, mert nem eléggé nehéz.".


Jan-Erik Sjovall elmondta, mindent megtesznek, hogy a következő PoP játékot az igényeknek megfelelően alakítsák. Arra a kérdésre, miszerint hajlandóak-e a God of War-szériához hasonló brutalitást beépíteni a készülő anyagba, szintén egyértelmű válasz érkezett: nem, a Prince nem lesz annyira véres.
37.
37.
Mathia$
#36: így van, mindenki válassza azt ami neki tetszik, de végén úgyis csak káosz lesz :D
36.
36.
Ragnarök
#28: Mind a három játék hőse teljesen más kategória, más az élettörténetük. Kratos egy vosszúra éhes spártai, Prince egy az idővel harcoló herceg, aki Babilonért küzdi át magát a kalandokon, Dante meg... egy flegma, "szarkobeleazegészbemertlazavagyok" stílusú zsoldos.
35.
35.
DonCougar
#34: Mondjuk nem értem télleg minek ír kommentet, ha csak oltani tudja, én se megyek be mondjuk egy "Útáljuk a férfiakat" topicba oltani a többieket hogy ilyen meg olyan idióták vagytok b*sszátok meg magatokat, komolyan nem értem az ilyeneket...
34.
34.
lebron james
#33: Én már a múltkor is mondtam hogy NAGYON hülye.

És légyszi Davidhux ne írjál már kommenteket mert már mindenki tudja milyen hülye vagy, ha írsz is akk legalább olyan helyre amihez tényleg van hozzá fűzni valód, nem pedig "szarok mindegyikre". Tudom hogy nehezedre esik de így mindenki csak basztatni fog.
33.
33.
DonCougar
#32: Egyre értelmesebb kommenteket írsz ahogy olvasom cikkről cikkre.:D
32.
32.
Davidhux
Lopja is csak el. Szarok mindegyikre :D. Versengjenek ki a jobb. Egyikse jó sztm
31.
31.
tronlegacy
30.
30.
zsizsi
28:Hát szerintem egy isteneket mészárló brútális fenevadra nem igazán illik a poénkodás. Kratos teljesen más személyiség
29.
29.
Raam989
#28: A GoW tele van fekete humorral.
28.
28.
IceColdKillah
Nos nekem a pop-pal nincs semmi gondom sőt még tetszik is de csak a történet. Havernál kipróbáltam szinte az összes pop-ot és NEKEM valahogy nem jött be a játék mechanizmus.



A GoW-al még nem volt alkalmam játszani....ja nem a cora-ban psp-n kipróbáltam, és a körülményekhez képest nagyon élveztem a gamet.

Végül is hack'n'slash kategóriában neki a legszebb a grafja.



DE! Nekem akkor is a DMC áll a lista élén és hogy miért? A poénok miatt, néha megfulladok a röhögéstől Dante poénjain!XD

Talán ha a GoW-ba is bele csempésznének némi humort akkor jobban tetszene.
27.
27.
Elvenrune
Nem tudom, én részemről egy új pop-al is játszanék, ha jó lenne. Mert a 2008-as, na az nem jött be. God of warban viszont eddig nem csalódtam.
25.
25.
Raam989
#24: Tehát akkor egy gyengébb napelem is elég lesz hozzá?
24.
24.
Shadi
#21: a másik meg hogy szerintem egy atomerőmű is kevés lenne hozzá h pc vigye:d

(persze nem kell szó szerint érteni, ez kis túlzás volt, de a lényeget értitek:D)
23.
23.
Giga0509
#21: kirakják? lol.Talán kiadják,nem? amúgy meg úgy se lesz semmilyen más platformra God of War III mert a Sony-é a játék.
21.
21.
adriano28
jobban tennék inkább hogy a god of war 3 at pc re is kiraknák
20.
20.
Raam989
#19: Szerintem üti az eddigi részeket. A 3-al ugyan nem játszottam, annak a történéseit a Data Base-ből olvastam, de én nagyon meg voltam hatódva a shadow moses-i visszatérésnél, és a játék utolsó jeleneteinél. Az előző részek nem tudtak ekkora érzelmeket kiváltani belőlem. :)
19.
19.
Mathia$
Sztem ez egy minimális szám lehet, de ha tényleg sokan áttértek akkor nem is csodálom.(1000x jobb a god of war) pop-ból a sands of time tetszett nekem, a two thrones felemás, a warrior within meg gyenge.



#17: az MGS1-2-3-at nem üti ;) (a Risingot meg biztos fogja)
18.
18.
pepsus
17 hulyeskedtem csak :)
17.
17.
Raam989
#17: Én nem vettem a számra. MGS4 üt minden más lopakodós játékot. ;)
15.
15.
Beau
Hát én meg is értem a legutolsó PoP óta.
15.
15.
pepsus
6: mgs szadra ne vedd :D az mgs rajongoi csak eljatszadoznak a splinterel a következö mgs-ig :))) Annal epic-ebb jatekot nem keszitettek meg (ez persze csak az en kis velemenyem)



14.
14.
Giga0509
13.
13.
DonCougar
#13: Egyet értek, én is így vagyok mind2 bejön, de én is inkább GoW.
12.
12.
Ragnarök
#12: Nem kell lehordani egy játékot mert nem tetszik. A GoW is más stílusban adja elő a hack'n'slash műfaját és a PoP is.



Nekem személy szerint mind a kettő játék sorozat bejön... igaz én egy kicsit a GoW felé húzok, pont hogy a temérdek brutalitás miatt. De ez a természetemnél fakadó dolog. (^^,)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...