Gran Turismo 5 és a Nürburgring variánsok

  • Írta: InGen
  • 2010. május 13.
  • Érdekesség
Link másolása
Fáradhatatlanul készül a Gran Turismo 5, az érdeklődés fenntartása végett pedig Yamauchi-san ezúttal a Nürburgringre enged betekintést néhány kép erejéig.
A Nürburgring már hosszú évek óta szerves részét képezi minden komolyabb autós játéknak. A legtöbb fejlesztő a híres Nordschleife kört építi be, amit egybéként csak Zöld Pokolnak is szoktak hívni, hiszen a több, mint 22km hosszú aszfaltcsík félelmetesen technikás és gyors, s apró bukótereivel azonnal kivégzi a tapasztalatlan sofőröket. A legtöbb német autógyár itt teszteli legújabb modelljeinek menetteljesítményét és úttartását, de manapság már a világ szinte összes gyára kihozza ide egy-egy próba erejéig autóit.

Kazunori Yamauchi mester örömmel jelentette be, hogy a Gran Turismo 5 nem csak a Nordschleifét, de a Forma 1-ben használt Grand Prix kört és a Nürburgring 24 órás versenyeken használt vonalvezetést is tartalmazni fogja. Ebben már csak az az érdekes, hogy tudtommal a Nürburgring 24 órás versenyt is a Nordschleifén tartják, de lehet, hogy a mester még a régi, 28km-es nagykörre gondolt. Yamauchi-san szerint a Nürburgring a legfontosabb célterület egy autórajongó számára, így különös figyelmet fordítottak a kidolgozására.

Ugrás a galériához

16.
16.
XDannyL
Szuper!!!

A kedvenc pályám. Főleg a 28km-es. Hosszú, szűk út és nagyon gyors :)))

Nagyon várom már.

Ez 3D-ben is meg fog jelenni? (Nem a régi kék-piros-ra gondolok)
15.
15.
Lachgas
#8: meg most se értem ...
14.
14.
adye
Persze tudom nem kell megkövezni =)



Nem volt alkalmam játszani a szériával, de amit eddig ebből láttam valóban világbüntetést várok tőle én is, csak leírtam hogy szerintem mi az aminek fontos elemének kéne lennie a játéknak =)
13.
13.
InGen
#11: Hogy két olyan kocsi között? LOL?



Már a GT4-ben is olyan szintű különbségek voltak, hogy a Mercedes SL600-at meg lehetett különböztetni a Mercedes SL55-től, pedig a kettő közötti apróságokat még a való életben is nehéz felfedezni...



És az a PS2 volt, akkor itt mi lesz? Világuralom!
12.
12.
V1SoR
#11: Pár hónapja jött ki egy demo, amiben két autó volt, pontosabban egy autó, csak annak két változata, egy utcai és egy tuningoltabb, verseny változat. Én azt vettem észre, hogy már azok között is volt érezhető különbség.
11.
11.
adye
Én arra leszek kíváncsi mennyire lesznek egyediek az autók, mennyire lesz egyedi viselkedésmodelljük, az elég lohasztó lenne ha a Ferrari 458-at ugyan olyan élmény lenne vezetni mint a McLaren F1-et, remélem kapunk egy jó nagy adag változatosságot különben nincs értelme az ezeregyszázvalamennyi kocsinak.

A fákkal meg biztos kezdenek valamit =D
10.
10.
air 2
Büntetni fog!Mindent ver!Ez a Gran Turismo!!!
9.
9.
Sir-Vival
A pálya, és közvetlen közele, a kocsik... ÜTNEK. Brutális lesz ez mozgásban.

A fákkal, és bizonyos terptárgyakkal variálhatnának.
8.
8.
NereusLaceee
#5: Ez a Nürburgi per...



Amúgy a távoli pályakép lohasztó :D

7.
7.
McDuff
nah engem Shiftben ma pont ez a pálya baszott fel és mondtam hogy nah jó akkor jáccunk mást:P
6.
6.
dzsiádzsó
Tudom meg fognak köezni, de környezte iszonyat hányadék, a kocsik meg szépen lassan a kezdeti render után kezdenek FM3 szintet megütni ennyiiii.....
5.
5.
Lachgas
#1: hogy jön ide Nürnberg meg a per?
4.
4.
V1SoR
Én úgy tudom,h van egy olyan variánsa, hogy a régi nagy pálya + a GP pályának egy része egybe van nyitva, és ezen rendezik a 24 órás versenyt. Am. ha jól emlékszem a GTR 2 ben is benne volt ez a 3 változat.
1.
1.
Split
Gran Turismo 5 és a Nünbergi per... :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...