A Steam babérjaira tör a Games for Windows Live

  • Írta: fojesz
  • 2010. június 10.
  • Érdekesség
Link másolása
A Steam babérjaira tör a Games for Windows Live, a Games on Demand szolgáltatás keretein belül ugyanis mostantól már nem csak Live-os címeket vásárolhatunk meg.
A Steam babérjaira tör a Games for Windows Live, a Games on Demand szolgáltatás keretein belül ugyanis mostantól már nem csak Live-os címeket vásárolhatunk meg.



Pontosabban mi - reméljük, csak egyelőre - nem, a szolgáltatás ugyanis nem elérhető Magyarországon, ugyanakkor a Microsoft döntése mindenképpen érdekesség, hiszen nyilvánvalóan azt jelzi, hogy a redmondi cég is nagyobb szeletet akar magának a digitális disztribúcióval foglalkozó platformok piaci tortájából. Miután mostantól már nem csak Live-os címek lesznek elérhetők a rendszeren keresztül, a kínálat jelentős mértékben bővülhet: az első új megjelenés a Prince of Persia: The Forgotten Sands PC-s verziója volt, de számos régebbi cím is felbukkant a választékban.

A Prince of Persia: The Sands of Time és a Warrior Within most akciósan csak 200 pontba (körülbelül 2.5 dollárba) fáj, de kapható végre az Age of Empires III, az Assassin's Creed II, a Borderlands, a Grand Theft Auto: San Andreas, a Max Payne 2, a Splinter Cell: Conviction és a S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl is. A Microsoft az év végéig közel 100 új címmel bővíti majd a Live kínálatát.
9.
9.
Extol
Jah az nem lenne rossz. Mindesetre marad a Steam. Sokkal jobb. Amúgy sincs választás
8.
8.
naruto88
összességében ez jó, mivel versenyeznek egymással egyre lejjebb nyomják az árakat
6.
6.
bence9
én addig nem multizok (pedig de jó lenne) amig nincs live magyarországon...ráadásul most azt csinálják hogy egy játék csak egy accountal megy....mi az hogy én az eredeti játkommal csak egy kamu profillal játszhatok ? ms már igazán csinálhatna valamit mindig csak félrebeszél.itthon sokszor vannak HIVATALOS xboxos partyk és akkor kamu profillal megy multi szánalom...
5.
5.
sepres007
Egyértelműen a steam sokkal jobb.

RÜHELLEM a live-ot, bocs.

Én a GTA 4-el és a BioShock 2-vel is szoptam...
4.
4.
Maxxer
Steam ,valahogy jobban szeretem azt a rendszert.
2.
2.
mephi
Nekem a Steam nagyon bejött. A Livenak nagyot kell alakítania, ha labdába akar rúgni...
1.
1.
Scoo
Egy kis verseny sose árt. Legalább több lesz az akció. Mindenesetre inkább Steam, mint Live.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...