E3 2010: Sokadik Gran Turismo 5 montázs

  • Írta: zoenn
  • 2010. június 12.
  • Videó
Link másolása
Lássuk be, a több mint fél évtizede készülő GT5 életjelei csak a halmokban érkező videókra szorítkoznak, kicsit unalmas már. Csiszolt gyémánt, de már játszanánk vele.
Lássuk be, a több mint fél évtizede készülő GT5 életjelei csak a halmokban érkező videókra szorítkoznak, kicsit unalmas már. Továbbra is csiszolt gyémánt, de már játszanánk vele. Szemeink nem kápráznak, tényleg így fest a Polyphony Digital gyermeke, ám az elhúzódó vajúdás csak tovább fokozza a kedélyeket. Látszólag minden klappol, ám a japánoknak még mindig idő kell a folyamatos polírozásra, higgyünk nekik, tényleg megéri. A megjelenési időpont nem változott: 2010 utolsó negyedévében valamikor a kezeink közé vehetjük, addig hagyjuk porosodni a kormányt.


22.
22.
Madd Dogg
Szerintem meg csak az autók szépek, a táj, a pályák kifejezetten gyengék. A prolougban is undorítóan sivár volt a legtöbb pálya.
21.
21.
Mathia$
Ha 10%os a részesedést számolsz el a csapatnak az is minimum 2,5 millió dollár, bár igaz nem egyenlően osztják el az összeget. Persze ez csak egy példa volt, lehet überelni :)
20.
20.
K.G.
#19: És a hatvan dollár töredékét kapják csak a készítők.
19.
19.
Mathia$
#9: mer miért ne lenne az?



#15: már a Gran Turismo 5 Prologue-ból(feltételezem tudod mi az) eladtak több mint 4 milliót, amiből rengeteg pénzt kaszáltak.

a játék fejlesztésének költségei tudtommal összesen 60 millió dolcsinál járnak. Ha ismernéd az eddigi részeket, nem tennél ilyen kijelentéseket ugyanis minden teljes jogú részből több mint 10 milliót adtak el. Egy játék átlagos ára 60$, nos szóval ha ezt az összeget megszorzod 1 millióval akkor máris megkapod aa 60millió-t. Ebből az 1 milla eladott példányból megtérültek a költségek. A maradék 4 millión (ami egy minimális szám) pedig hatalmasat nyer a Sony és a Poliphony Digital.
18.
18.
mysterion
17.
17.
dawe001
#15: Maja kiderül... :)

Egyébként odab@sz nagyon... :)
16.
16.
K.G.
#15: Igazad van. Ennyi idő után illik nagyot alkotni. Egyszer (?) meglátjuk, hogy sikerült.
15.
15.
batyo85
A fejlesztők pontosan ott bukhatják be ezt a játékot ,hogy olyan sokáig fejlesztik hogy a játékosok nagyon sokat várnak el tőlle.Aztán majd puffannak egyet hogy mégsem ez a legjobb autós játék. A sok évi fejlesztés megtérüléséhez szerintem kell vagy 5milliós eladás.

A gameplay videókban sem mutattak semmi egetrengetőt idáig.

Ha azt mondjátok hogy ez lessz az eddigi legjob szimulátor akkor kurva jó törés is kell a verdáknak amiből eddig nem láttunk semmit.

A ps3 fanatikusok kíméljenek.
14.
14.
Lachgas
#13: igen, de azt nürburgring-nek nevezik és semmi köze nincs Nürnberghez!!!
12.
12.
Lachgas
11.
11.
dzsiádzsó
Tényleg egy kicsit sokadik már :P



10:

PL ha megnézed milyen állapotban van a Nürnbergring akkor meg érted mit kell csiszolni, konkrétan ps2 pálya van még benne....
10.
10.
cross56
Azt nem értem, hogy mit lehet még ezen csiszolni,:D Az már biztos, hogy ez lesz a valaha készült legjobb autó szimulátor.
9.
9.
megalonagyix
3#Ps3 hightech? Na ne nevetess.
8.
8.
Pukhi-zik
7.
7.
HomoLudens
K.G.Azt mondták (és ugye amit ők mondanak az tuti úgy is van :) ), hogy a féknyomot, időjárást, füstöt a legvégén rakják bele. Egyébként szerinem még mindig nagyon jó csak jelenjen meg akkor nekem köv 5-10 évig nem is kell más autóversenyes game.
6.
6.
Tyebeca
#5: Szerintem tuti hogy még az idei karácsony előtt megjelenik. (Végre)
5.
5.
K.G.
Kicsit steril. Arról még mindig nem szól semmit, hogy mikor is jelenik meg végre.
4.
4.
InGen
#2: Hétfőn kezdődik az E3 nulladik nap, de az elő-E3-as bemutatokból és hasonlókból már rengeteg jön.
3.
3.
petimanus
Ez még megjelenik valaha? Mert már itt lenne az ideje :) Lehet megvárják a konzol generáció váltást? Mert ez egyszerűen olyan gyönyörű, hogy alig hiszem el , hogy a PS3 vinni fogja :D (na jó kicsit túloztam, hisz a PS3 még mindig a hightech kategória, de érteni, h mit akartam)
1.
1.
InGen
Egyszerűen isten. Minden részlete mestermunka.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...