Epic: Az iPad lehet a jövő játékgépe

  • Írta: fojesz
  • 2010. június 30.
  • Érdekesség
Link másolása
Mark Rein, az Epic alelnöke szerint még az olyan slágercímek, mint a Gears of War is meg fognak egyszer jelenni az iPadre, az iPhone-ra és az androidos telefonokra.
Mark Rein, az Epic alelnöke szerint még az olyan slágercímek, mint a Gears of War is meg fognak egyszer jelenni az iPadre, az iPhone-ra és az androidos telefonokra.



Bár sokan idegenkednek attól, hogy az iPhone-féle okostelefonokat és az iPadet egy lapon említsük a rendes konzolokkal, ettől függetlenül az tény marad, hogy ezeknek a kütyüknek a játékos piacon is egyre nagyobb szerepük lesz - nem csak a számokat tekintve, hanem azt is figyelembe véve, hogy a konzolgyártók tartanak az Apple térhódításától, a játékfejlesztők pedig komoly tényezőként számolnak velük.

Mint például Mark Rein, az Epic alelnöke is. Elmondása szerint az iPad és a hasonló kütyük lehetnek a jövő játékgépei, és ha például az iPad kétszer olyan erős lenne, mint most, már lazán játszhatnánk rajta a Gears of Wart. Rein úgy gondolja, a piaci szokásokat is megváltoztathatja a gép, s a jövőben inkább olcsóbb játékok jelennek majd meg, amiket azután a mikrovásárlásokkal bővítgethetünk: "Inkább eladok tízmillió példányt egy ilyen gépen 25 dollárért, életben tartva a lehetőséget, hogy DLC-ket adjak ki hozzá, minthogy 50 dolláros áron eladjak ötmillió lemezt, amit aztán mindenki elcserélget" - mondta.
10.
10.
zoli_b13
csak egy kis erdekesseg:Úgy tűnik napjainkban az Apple egyre több eléggé nem elnézhető hibát követ el. Reméljük most már észhez tér és nem mutogat másokra.





Az egész iPhone 4 antenna meghibásodás botrány után, most úgy hallottuk hogy néhány felhasználó égési sérüléseket szerzett, amikor az iPhone 4 USB kábelja lángra kapott, és most úgytűnik ugyan ez a dolog történik az iPad-dal is.

Egy iPad tulajdonos azt nyilatkozta az egyik amerikai újságnak hogy arra lett figyelmes éjszaka, hogy égett gumiszagot érez, majd meglátta hogy az iPad USB-je olvadt meg.

9.
9.
Teuton
Epic Fail...

off: Majd akkor veszek kukacos almát ha keringőt táncol Jew$ a bokájánál felakasztva
8.
8.
Drider
"és ha például az iPad kétszer olyan erős lenne, mint most, már lazán játszhatnánk rajta a Gears of Wart"

Azt azért megnézném. Egyébként hamarosan jön az OnLive, és azzal majd lehet, igaz nem úgy.
7.
7.
fiucsavar
50*5millió=kevés,többet akarunk! hihetetlen,egy ilyen nyilatkozat után(annak ellenére hogy szerintem isteni játék a gears of war,mindkettő része nagyon tetszett)de simán lelőném Rein-t...
6.
6.
Awwww
#5--- Nemis az hogy mennyi pénzük van az Amerikaiaknak,de ha megnézed mennyi nálunk Magyarországon,sőt egész Európában az iPhone és iPad,és mennyibe kerül ott,elég nagy a különbség.

Ott nem nehéz befizetni 1-1 ilyen dologra.

5.
5.
Exinor
#4: Az amerikaiaknak nem számít, pénzük is van + mindent megvesznek amit reklámoznak nekik.

iPhone nem igazán érdekel, még a fényképezőt sem használom az egyszerű kis mobilomon, zenére meg ott a párezer forintos MP3 lejátszó:) iPad árán meg lehet venni egy jobb laptop-ot.

Minőségi cuccok az apple termékek, de azért nem ér annyival többet, mint más gyártó termékei.
4.
4.
izomkukac
jó ez az iPhone meg iPad csak olyan drága, hogy nem éri meg :S
2.
2.
MadDragon
Én ebből csak azt olvastam ki, hogy az iPad-ből még a nagy konzoloknál is több manit lehet kifacsarni a jövőben.
1.
1.
X360_FaNbOy
Azért már elég szépen ellehet játszani egy iPhone 3G S-el....ha megnézitek egy-egy játéknak egész jó grafikája van..!

Persze ez most reklám amit itt összehord ez az ember, de lehet belőle valami, mert ha valahol, ott náluk van pénz..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...