Már évek óta készül a Project: MyWorld

  • Írta: fojesz
  • 2010. augusztus 1.
  • Érdekesség
Link másolása
Szűkös határidőn belül lemodellezni a világot semmiképpen sem egyszerű feladat: a Realtime Worlds ezt tudja jól, nem is tegnapelőtt álltak neki a MyWorld fejlesztésének.
Szűkös határidőn belül lemodellezni a világot semmiképpen sem egyszerű feladat: a Realtime Worlds ezt tudja jól, nem is tegnapelőtt álltak neki a MyWorld fejlesztésének.

Ugrás a galériához

A két nappal ezelőtt bemutatott Project: MyWorld ambiciózus munkának tűnik, az ígéretek szerint a játékban az egész világot lemodellezik majd, végül ráeresztik a játékosokat, hogy azok házakat építsenek, utazzanak és Facebookozzanak. A Realtime Worlds ugyan jövőre ígéri a MyWorld startját, de sokan mégis kétségbe vonták, hogy ilyen rövid idő alatt elkészülhet a "Nintendo-féle Google Earth".

A hivatalos blogon megjelent magyarázat rávilágít arra, hogy a fejlesztések több éve folynak, és már a csapat megalakulása után elkezdtek ötletelni a projekten a srácok. A MyWorld alatt futó technológiát a fejlesztők korábbi projektjei, a Crackdown és az All Points Bulletin is használták, magáról a MyWorld-ről viszont nem árultak el soha semmit. "A Crackdown, az APB és a MyWorld is egy hatalmas világot tár a játékos elé, majd így ad hatalmat a kezébe" - utaltak a fejlesztők a korábbi munkáik közötti hasonlóságra. A Project: MyWorld a jövő év elején startol el, várhatóan bétateszt is indul valamivel korábban.

9.
9.
monster000
7.
7.
monster000
Hm. Haverokkal egyszer hülyéskedtünk arról hogy csinálni kéne egy ilyen játékot. Lehalgattak volna minket?
6.
6.
X360_FaNbOy
#2: Nézd ahhoz, hogy megismerd a világot nem kell pénz. Na jó.. netbérlet, de ott a google earth, ami mostanára eléggé fejletté vált..Vagy számtalan mód van az interneten ahhoz, hogy megismerd a világot...:)

Ettől a dologtól nem várok sokat, engem valahogy nem fogott meg, majd ha a házunk elé mehetek benne akkor ok, de ha csak nagyobb városok lesznek benne akkor csak gratulálok a fejlesztőknek a munkához (biztos nem olyan egyszerű megcsinálni) és ennyi. :)
5.
5.
Gt17
Olyan fasza házat csinálok Monacóba :D
4.
4.
megalonagyix
3# ugye? nekem a várólista első helyén van.
3.
3.
tjames
NAgyon aranyos szerintem
2.
2.
Ecneb
Én sok szeretettel várom, hisz akinek nincs sok pénze, de mégis meg akarná ismerni a világot, az most megteheti!
1.
1.
megalonagyix
ezt azért lehetetett sejteni hogy nem 2 hónap alatt dobták össze, mindenesetre a lényeg: megerősítve...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...