GC 2010: A Gran Turismo 5 volt a legjobb

  • Írta: fojesz
  • 2010. augusztus 24.
  • Érdekesség
Link másolása
Hivatalosan is kiosztották a GamesCom legjobbjainak járó elismeréseket: a díjakról döntő független zsűrinek a Gran Turismo novemberben érkező ötödik része tetszett a leginkább, az autóverseny két kategóriában is győzedelmeskedni tudott. A Move-ot is jutalmazták, a Sony legnagyobb örömére.

A Kölnben megrendezett GamesComra idén 254 ezren látogattak ki, a szakmabeliek és a sajtó mellett jócskán képviseltették magukat a rajongók is. Egy független zsűri ezúttal is megválasztotta a kiállítás legjobbjait hét kategóriában, amelyből hármat a Sony vitt el, kiütéssel.

A GamesCom legjobb, valamint a legjobb konzolos játéka a Gran Turismo ötödik része lett, és elismeréssel adóztak a szakértők a PlayStation Move előtt is: fagyialakú kontroller a legjobb kiegészítő díját tudhatja magáénak. A legjobb hordozható játék a Scribblenauts folytatása, a Super Scribblenauts, míg a legjobb online játék kategóriában a Guild Wars második része győzedelmeskedett (az infóért köszönet mephinek!). A családbarát kategóriát a Kirby's Epic Yarn vitte el, s miután a Crysis 2 is "csak" a legjobb PC-s cím lett, ez azt jelenti, hogy a Microsoft erőfeszítéseinek dacára Xbox 360-as játékot nem díjazott idén a zsűri.

21.
21.
XDannyL
Én mindigis bírtam a Sony játékait és úgy a komplett céget. Nagyon jó és minőségi munkát adnak ki a kezükből, bármiröl is legyen szó (játékok, TV-k, konzolok)

Az év játéka díjat simán oda ítélném a Gran Turismo 5-nek, bár a Mafia II is szorosan ott van mögötte.
16.
16.
papailajos
Ienkor banom h nincs PS3-mom :( :(
15.
15.
Turekk
#13: Pontosan. Egyébként nincs miről beszélni, a gt5 lesz minden idők legjobb szimulátora a gt6-ig. Csak ezért vettem ps3-at a box mellé. Szerintem megérte,
már a prologue is jobb mint bármi más, pedig az egy 3éves demó. Akinek nem
tetszik az nem szereti a szimulátorozást vagy nincs pénze ps3-ra vagy gyökér. Ennyi.
8.
8.
tommy93
#7: Öregem, mint a GT5 esetében is a F1 2010-ben is csak igérgetnek. Majd ha eljön a megjelenés majd meglátjuk nekem mind a két játékkal szembe jó előrelátásom van...és egyébként is szerintem azért kapta Gamescom legjobb játéka címét, mert rengeteg újdonságot mutattak be a játékról. Gondolj bele: online játék, végre megtudhattuk hogy lesznek kart versenyek stb.
6.
6.
mysterion
#5: Isten vagy, köszi! Majd lesem az oldalukat a megjelenés környékén. :)
5.
5.
V1SoR
#3: www.konzolokszervize.hu Itt van pár bundle csomag. Lehet, hogy majd lesz GT5-ös is.
4.
4.
zsilvolgyi
Sajnos a GRID belémégett!
3.
3.
mysterion
#2: Csak kicsi volt a vidik felbontása, amúgy szépek voltak azok is.

"OFF":
Egyébként nagyon bírnám, ha valamelyik konzol szaküzlet bevállalna a megjelenés idején egy akciós PS3+GT5 csomagot valami kellemes áron. :)
Nem tudjátok, létezik ilyen üzlet, amelyik csinál ilyet néha?
2.
2.
Zseblámpina
Ezen a képen milyen szép a grafika ,de az elöbbi hírben azon az 5 videón....
1.
1.
ATi0021
Ez szép és jó, de kissé unalmas. Ideje lenne, ha már kiadnák, mert addig húzzák a dolgot míg a konkurencia a végén elhúz mellettük. Megjegyzem az E3-as GameSpot szavazás meg volt bundázva. A TDU2 kapta a legtöbb szavazatot erre szépen levontak tőle csalásra hivatkozva, hogy a GT5 nyerhessen...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...