Ki a japán játékfejlesztés legnagyobb piása?

  • Írta: InGen
  • 2010. augusztus 30.
  • Érdekesség
Link másolása
Fontos kérdés, ami miatt valószínűleg senki nem tud aludni éjszaka: a japán játékfejlesztők közül vajon ki a legnagyobb alkoholista? S vajon mennyire van ez hatással azokra a játékokra, amelyek a kezei alatt készülnek. Nos, úgy tűnik, hogy nagyon.

A témában Goichi Suda mestert, a No More Heroes játékok készítőjét kérdezték, a válasz pedig enyhén szólva is meglepő. Én ugyanis azonnal Tomonobu Itagakit, a Dear or Alive hosszúhajú, bőrkabátos atyját vártam volna az élre, hiszen emberünk úgy néz ki, mint aki egy kézmozdulattal tud szakét érlelni a nyers rizsből, hogy aztán szívószállal iszogassa meg, miközben két csaj masszírozza a vállát. Ezt a teóriát támasztaná alá Itagaki-szan korábbi nyilatkozata is, miszerint képtelen játékot készíteni tetemes mennyiségű alkohol, cigi és szerencsejátékozás nélkül.


De nem, mint kiderült, mégsem Itagaki áll a szigetország legnagyobb piás játékkészítőjének hírében, hanem Toshihiro Nagoshi, a Super Monkey Ball és a Yakuza-sorozat teremtője.

A beszámolók szerint az úriember csak bort iszik, de abból ipari mennyiséget. Ezzel szemben a másik végletetet a Super Smash Bros.-ról ismert Masahiro Sakurai képezi, aki egyáltalán nem nyúl alkoholhoz, csak a kólát vedeli nyakra-főre.

6.
6.
Vopesz
Ej már megint rossz a hivatkozás, én ezt látom: Ki a japán játékfejlesztés legnagyobb piása?
5.
5.
gamerplayer
1# énis tudtam azonnal, h InGen cikke
4# a szövegét én is birom :D
4.
4.
tjames
"mint aki egy kézmozdulattal tud szakét érlelni a nyers rizsből"
Hát az ilyen beszólások miatt vagyok én InGen fan! :)
1.
1.
kasy
Vajh' miért tudtam a címre pillantva rögtön, hogy ez a te cikked? :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...