Dead or Alive Paradise

A Dead or Alive új részében bunyóból kevés, csöcsökből viszont annál több lesz - kizárólag PSP-re!
1669017600

Rebootot kaphat a Ninja Gaiden és a Dead or Alive

Habár túl sok részletet nem tudtunk meg a témában, a Team Ninja azt már megerősítette egy konferencián, hogy visszatérne a klasszikus sorozatokhoz.
1403712000

Változtat a nevén a Tecmo Koei

Rövid, de fontos szolgálati közlemény érkezett: a Tecmo Koei is beveti a "Namco Bandai-manővert", és a japán kiadó is változtat majd a nevén, legalábbis az öreg kontinensen egészen biztosan.
1283163781

Ki a japán játékfejlesztés legnagyobb piása?

Fontos kérdés, ami miatt valószínűleg senki nem tud aludni éjszaka: a japán játékfejlesztők közül vajon ki a legnagyobb alkoholista? S vajon mennyire van ez hatással azokra a játékokra, amelyek a kezei alatt készülnek. Nos, úgy tűnik, hogy nagyon.
1272405600

Dead or Alive Paradise

A DOA szuperszexi, atomdögös, bögyös macái megunták, hogy folyton csak pépesre verik egymás babapofiját, ezért ideiglenes fegyverszünetet tartva, a sérelmeket ridikülbe rejtve úgy döntenek, hogy elutaznak egy jó nagyot nyaralni. A célállomás természetesen nem lehet más, mint a folyton megújuló, és a legextrémebb helyeken felbukkanó Zack szigete, ezúttal éppen a második, vagy már a harmadik?
1269871260

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten jóval kevesebb nagyágyú kerül boltokba, ráadásul azok sem sikerültek túl jól - lásd Prison Break. Mindenesetre a Modern Warfare pályacsomagját be fogjuk szerezni!