Hivatalosan is megerősítették a Wii Remote Plust

  • Írta: zoenn
  • 2010. szeptember 29.
  • Hír
Link másolása
Japánban javában zajlik a Nintendo házi rendezvénye, s úgy látszik a Wii Remote Plus körül szállingózó pletykák igaznak bizonyultak. A cégóriás hivatalosan is bejelentette a Wiimote továbbfejlesztett változatát, mely minden eddiginél pontosabb mozgásérzékelést tesz lehetővé.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a Gamestop kínálatába felkerült a FlingSmash című játék, melyhez Wii Remote Plust csomagol a forgalmazó. Ezután megindultak a szóbeszédek egy, a Wiimote továbbfejlesztett változatáról, amely már alapból tartalmazza a korábban külön megvásálható Motion Plust.

A Nintendo tegnapi konferenciáján megerősítették a Wi Remote Plus létezését, hamarosan kapható is lesz - először Japánban - fehér, fekete, kék és rózsaszín színekben. A Move nyomására a vállalatnak már szüksége volt egy precízebb mozgásérzékelést lehetővé tévő perifériára, de vajon elég lesz-e a Sony kontrollerjével szemben?

Az árat és a megjelenés dátumát később teszi közzé a Nintendo.

6.
6.
danez11
valamelyik nap voltam a mediamarkt-ban és kipróbáltam a wii-t, hát nagyonfasza volt :D lehet, hogy ha kijön ez a pontosabb kontroller, veszek egyet a ps3 mellé :)
4.
4.
kevinbutler
Ennél többet kéne előhúzni a tarsolyukból hehe
3.
3.
zsilvolgyi
Nem lesz elégg! SONY 4ever
2.
2.
peti1106
Inkább az Xbox 360 híve vagyok, de szívesen kipróbálnám.
1.
1.
Top Secret
Árra is kiváncsí leszek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...