Elkészült a Gran Turismo 5, dátum még nincs

  • Írta: fojesz
  • 2010. november 3.
  • Hír
Link másolása
Ma kellett volna boltokba kerülnie a Gran Turismo 5-nek, ha az utolsó pillanatban a Sony és a Polyphony Digital nem tolja el a játék megjelenését. Bár az érkezési dátum még mindig nem ismert, Kazunori Yamauchi egy interjúban utalt arra, hogy az új rész munkálatai befejeződtek.

A Gran Turismo ötödik részét 2005-ben jelentették be, akkor még a legtöbben a PlayStation 3 nyitócímeként számítottak az új szimulátorra. Végül az E3-on árulta el a Sony és a Polyphony Digital, hogy idén november 2-án (illetve Európában 3-án) már tuti biztosan, és egyébként is 1000 százalék, hogy megjelenik a várva-várt folytatás.

Mint az ismeretes, nem ez történt, a megjelenést az utolsó pillanatban csúsztatták el, hivatalosan arra hivatkozva, hogy a tökéletes vezetési élmény érdekében még van mit csiszolniuk a programon. A készítők azt ígérték, hogy még idén megjelenik a játék, viszont eleddig nem jelentettek be új dátumot, csak az Amazon, a GameStop és hasonló áruházak előrejelzéseire tudunk alapozni: volt már december 9-i, december 23-i dátum, most pedig december 31-i illetve január 1-jei érkezést ígérnek ezek az üzletek az előrendelőiknek.

A Sony továbbra sem hajlandó konkrét dátummal előállni, azt viszont újból megerősítették, hogy még karácsony előtt megérkezik a játék. Mint szóvivőjük elmondta, az üzletek tetszőleges dátumokat adnak meg egy bizonyos megjelenési időközön belül, ha nem áll rendelkezésükre pontos dátum. Ugyanakkor - és most jön a jó hír - Kazunori Yamauchi, a sorozat atyaúristene a Jalopniknek adott interjúban megerősítette, hogy a játék elkészült, a sorozatgyártás megkezdődött: "A lemezeket már gyártják, mialatt mi beszélgetünk." Örülünk?

15.
15.
NECROSMOKE
#12: Ezt én is észrevettem a multkor.Olyan is volt,hogy 1 adott hírre klikkeltem és más hírhez linkelt be.
13.
13.
Top Secret
Végre 5 év fejlesztés után ha rossz lesz a játék akkor elmehetnek a.....
12.
12.
ZsupiDav
#11: Mi van a hozzászólásikkal? Az előbb tök más hsz-ok voltak itt! Már nem az első, hogy egyes híreknél egy másik hasonló hír hsz-ai szerepelnek!
11.
11.
ZsupiDav
#3: Jaja! Életszerűbb, hogy csak úgy a levegőbe hadonászol a semmivel! SZERINTEM NEM!
10.
10.
XDannyL
HAPPY!!! :D
Kazunori Yamauchi a király xD
Ezekszerint már idén a kezünkben lesz... Húúú de várom már :)))
Így utólag jól jött a kiadás elhalasztása, mert mostmár mégjobban várom. Ez nagyon nagyot fog durranni. Az évvégi bizim eléggé ronda lesz :-)
GT5 az első, a suli csak második. xD
9.
9.
givi6
szval ezt 2005-ben bejelentették, és 2010-re kész lett, ...meg a magas elvárások!
bár ez a kép nagyon jo lett :D először azt hittem hogy egy rendes fotó!
remélem nem az.. :D
8.
8.
Mathia$
Ennek egy minimum 9-9,5/10 éerékelést el kell érnie a kritikusoknál vagy sokan lemondanak róla. Persze minden kétséget kizárva elég valószínű hogy eléri. Ez lesz a tökelétes autós-szimulátor game.
Remélem nem lesz olyan mint a Forza 3-ban (aminél az 1 meg a 2 is jobb), az ellenfelek akik előzés helyett inkább belédjönnek, lekörözésnél pedig próbálnak kiszorítani a pályáról és a többi... :D
7.
7.
Porcupine Tool
Örülünk! Már csak a fix megjelenési dátumot kérnénk szépen,és akkor nem kéne felesleges,és gyakorlatilag semmiről nem szóló álhíreket kommentálnunk minden nap. :)
6.
6.
dzsiádzsó
Már sok mindent mondtunk, nem is érdemes tovább tépni a szánkat!
Mondjuk olyat még nem láttam hogy egy hivatalos oldalon, November 3.-án is az legyen kiírva RLS date: Holidays !!!
Gondolom mindenki tudja a pitiáner fejlesztőkön kívül, mindenki látja előre mikor jelenik meg a játék kb 6 hétre előre! Mert ennyi van hátra! Dátum még nincs! Ez nonszensz ! És ha most is átbaszkurál mindenkit a sony olyan mélységes mély bugyrokba süllyed hogy onnan nem fog kimászni!
Amúgy ha elkészült, mehet a présbe, gondolom a tok meg egyéb kész van hozzá, szóval legrosszabb esetben is még ebben a hónapban jön! HA KÉSZ VAN !!??!
5.
5.
falselight
mindennapi gran turismo hírünket add meg nekünk ma. elkezdem számolni még hány hír fog vele foglalkozni míg meg nem jelenik.
4.
4.
kevinbutler
http://i.imgur.com/pmJEf.gif hehe
3.
3.
Hát, olyan magasak már az elvárások, hogy ki sem merik adni :)))
2.
2.
zsilvolgyi
Szerintem át fog csúszni jövőre.
1.
1.
Gunner23
Nem értem, hova ez a nagy türelmetlenség. Nem mindegy így 5 év után, hogy novemberben vagy decemberben jelenik meg? Én azt mondom, inkább csinálják, meg minél jobbra. Ez a mentalitás igazán ráfért volna még néhány elsietett játékra a múltból.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...