Kincskeresés indult a Steamen

  • Írta: zoenn
  • 2010. december 7.
  • Hír
Link másolása
Itt a remek alkalom arra, hogy megszerezd steames kívánságlistád TOP 5 játékát, ehhez nem kell más tenned mint részt venni a Great Steam Treasure Hunton. 48 óránként új feladatokat közöl a Valve, minél többet teljesítesz, annál nagyobb esélyed lesz a győzelemre. Az első forduló már elindult!

December 20-a előtt kétnaponta új célokat közöl a Valve, nincs is annál jobb, mint egy trópusi környezetben, minden jóval megpakolt kincsesládát előásni a játék végén. A nyeremény pedig jelen esetben a steames kivánságlistád öt legjobb játékát takarja. Ha jó eredményeket érsz el bizonyos játékokban, közösségi csoportokhoz csatlakozol, feljebb tornászod magad a ranglétrán, megveted a lábad az ingyenes játékokban, máris eséllyel pályázol a Great Steam Treasure Huntra.

A végső cél, hogy a kincses térkép rajzát a végén összerakjuk - minél több célkitűzést teljesítesz, annál nagyobb lesz az esélyed. A kincsvadászat végén a három szerencsés nyeri a fődíjat, míg a többieknek be kell érniük 100 egyéni Steam játékkal, melyeket ők választhatnak ki. A feladatokban résztvevő játékok beszerzése nem minden esetben kötelező. Mindenek előtt tekintsétek meg a hivatalos játékszabályokat.

Az első feladatok már ismertek:

  • Állítsd be avatarod képét a steames profilodban.
  • Szerezd meg a Desert Fox Steam Achievementet a RUSE-ban. 
  • Szerezd meg az Iron Curtaint a Poker Night at the Invertoryban.
  • Érj el legalább 1.124.400 pontot a Chime játék Easy módjában, a Paul Hartnoll szinten.

A teljesítésükre még olyan 30 órád van a hír megírásának pillanatában, szóval jó lesz belehúzni!

A promóció természetesen kellemes árengedményeket is felvonultat a résztvevő játékokban: a RUSE 33 százalékkal, a Poker Night at the Invertory 40 százalékkal, a Chime 75 százalékkal lett most olcsóbb. Kihagyhatatlan ugye? Sok szerencsét!

Indul a mandula!

8.
8.
ketjatekos
7 nap van. Vagyis ha mindennap vanilyen "állítsd be a profilodat fealadat" nemlesz meg a 10 szükséges dolog, vagyis tényleg venni kell majd játékot. :p

De azért háthabedobnak pár ingyenes játékot és azoknak is van lehetőségük, akik nem akarnak venni.
7.
7.
Optimus Prime
#4: Semmi nem kötelez rá, hogy minden akciós játékot megvegyél. Egy-két várva várt játék biztos lesz jó áron, amit úgyis megveszel/nél. Ezzel növeled az esélyed, ami így is zéró, de gazdagabb leszel olcsón egy kedvenceddel. Én így fogom fel.
6.
6.
batnor
Jó kis akciók lesznek az biztos de a leírás két helyen is sántít:
1, A főnyeremény egy főnek 100 MAGA választott játék a steam rendszerében.
2. És minden feladat sor végén kiválasztanak 20 játékost akik megkapják a kivánságlistájukon szereplő 5 játékot melyet a nyertes választ ki és ehez egy feladatot teljesíteni kell az adott feladatok közül.
3. És ha egyedi sapkákat akarsz nyerni a team fortress 2-be akkor 5,10 illetve 28 feladatott kell teljesíteni a játék során.

Tehát nem ártana egy angolul tudó embernke cikket írnia mert sokszor pontatlan a fordítás vagy nagyon hasonlít egy díszitett webfordításnak.

Sok sikert mindenkinek.
5.
5.
pjoco
Valószínű sorra fogom megvásárolni mindennap a hülye a játékaikat hogy nyerjek! Haha
4.
4.
daenath
Ez mind szep es jo de most csak azert hogy teljesitsem az elso kincskeresest nem fogom megvasarolni a RUSE-t, meg ha 33% arkedvezmeny is van, ez inkabb egy jo marketing foggas hogy az emberek vegyek a jatekokat.
3.
3.
rowley
#2: mivel az Iron Curtain egy item:D elég nehéz lenne legyőzni.
2.
2.
rowley
"Győzd le Iron Curtaint " ezt inkább úgy írnám, szerezd meg az Iron Curtaint :)
1.
1.
zsilvolgyi
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...