Lopakodós Bond-játék készül a Ravennél?

  • Írta: fojesz
  • 2010. december 7.
  • Pletyka
Link másolása
Idén kellemes dózist kaptak Bondból a játékosok, még annak ellenére is, hogy az MGM töketlenkedése miatt az új film munkálatai nem éppen a menetrend szerint haladnak. A jó hír az, hogy lesz folytatás, legalábbis az MI6 rajongói oldal szerint a Raven lopakodós játékot csinál a titkosügynök főszereplésével.

Az MGM anyagilag a béka feneke alatt van, egy ideig az is kétséges volt, hogy elkészülhet-e egyáltalán a huszonharmadik James Bond-film, a történések pedig negatívan érintették a játékok helyzetét is. Most úgy néz ki lesz mozi, még akkor is, ha a vártnál később fog elkészülni, és állítólag egy új játékprojekt is zöld utat kapott.

A múlt hónapban megjelent Blood Stone egész jó, míg az új GoldenEye kiváló akciójáték lett, a kiadónak pedig  - legalábbis a pletykák szerint - esze ágában sincs megszakítani a sikersorozatot: a híresztelések szerint a Singularity-ért és az új Wolfensteinért is felelős Raven Software-re bízta az új rész munkálatait.

Bár a fejlesztésnek már korábban nekiállt a csapat, az MGM-nek és a Ravennél történt átszervezéseknek köszönhető szünet miatt, a játék munkálatai gyakorlatilag még sehol nem tartanak - egyelőre az körvonalazódott csupán, hogy ezúttal egy igazi lopakodós címet kapunk.

Az Activision nem erősítette meg az információkat, sőt úgy egyáltalán nem volt hajlandó kommentálni azokat.

4.
4.
Singularity nagyon jó játék lett volna szvsz, csak túl konzolos volt (legalábbis nekem pc-n ez hiba :) és nem szeretem a zárt szűk, sötét helyeken 20 km-ről nyakamba ugró zombikkal operáló játékokat. :) De amúgy nem volt rossz.
Na a Wolfenstein az egy teljesen más történet! Amit el lehetett benne rontani, azt mind megtették, hozzá képes a RTCW egy zseniálisan felépített változatos shooter volt! (Leszámítva a katakombás részt, mert az egy rossz vicc!).
Jó bond játékot viszont nem láttam még. A legutolsót meg majd csak akkor nézem meg, ha 2500 alá megy az ára, nekem egy bond sem ér többet annál. Szerintem PB-előtt és után nem volt élvezeti értéke egyik filmnek sem! Azok is csak 1x nézhetőek :( A játékok meg....):
2.
2.
Effecta
Nekem se a Singularity, se a Wolfenstein nem tetszett. De mindenesetre nem vészmadárkorok, a Blood Stone-t is nagyon élveztem.
1.
1.
Top Secret
Hajrá csak támogatni tudom őket.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...