Elmarad a mai Gears of War bejelentés

  • Írta: fojesz
  • 2010. december 11.
  • Gyászhír
Link másolása
Eggyel kevesebb okunk van izgulni a hajnali Video Game Awards bejelentései kapcsán, Major Nelson ugyanis az utolsó pillanatban jelentette be, hogy a Microsoft döntésére elmarad a Gears of Warral kapcsolatos leleplezés - ötletünk sincs egyébként, hogy mire számíthattunk volna.

Major Nelson a blogjában árulta el, hogy a Microsoft az utolsó pillanatban úgy határozott: mégsem kerül sor hajnalban a Gears of Warral kapcsolatos bejelentésre. A mester elmondta, hogy a döntés nem volt egyszerű, de továbbra is úgy gondolják, hogy megéri várni az újdonságra - a bemutató joga valószínűleg továbbra is a Spike-ot illeti.

A sorozattal kapcsolatos bejelentésről maga CliffyB árulkodott pár héttel ezelőtt, akkor ő azt mondta, hogy "nem az jön majd, amire számítanánk". Való igaz, fogalmunk sincs, miről szólhat a nagy újdonság: állítólag valami kinectes Gears van itt terítéken, de azon sem lennénk meglepődve, ha végre lenne valami fejlemény a filmadaptációval kapcsolatban.

7.
7.
Hát ha ez megnyugtatja én biztosítom róla őket, hogy legkevésbé egy Gears2 pc-s bejelentésre számítok. Szóval akkor mikor jön ? :))))
6.
6.
Ecetes sajt
Ha filmadaptáció lesz belőle akkor biztos összehugyozom magam :)
4.
4.
Folti90
#3: Bizzunk benne:) A GoW élményt mindemkinek át kell élni!!!!
3.
3.
Nomad010
Nagyon remélem, hogy egy GoW2- PC portot akarnak bejelentetni (Y)
1.
1.
dzsiádzsó
Hűha csak 2 hét múlva mutatják meg GoW kinectet.....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...