3 millióan játszanak a Need for Speed Worlddel

  • Írta: fojesz
  • 2010. december 18.
  • Bejelentés
Link másolása
Hárommillióan játszanak a Need for Speed Worlddel, jelentette be az Electronic Arts. A játék nem sikerült különösen jól, amolyan kegyelemdöfés volt a haldokló, még éppen feltámadás előtt álló Need for Speed-sorozatnak, viszont az ingyenessége miatt - úgy látszik - mégis sokan "vevők" rá.

A Need for Speed World júliusban mutatkozott be a nagyközönség előtt, s bár eleinte sokan játszottak az autóverseny-sorozat online kivetülésével, a lelkesedés később, papírforma szerint alábbhagyott. A játék alapvetően csak a tizedik szint eléréséig volt ingyenes, majd ezt a korlátozást szeptemberben eltörölték.

A frissítések és az új autók folyamatosan érkeznek a játékhoz, ráadásul mostanában jelentek meg a francia, az orosz, a spanyol és a lengyel verziók is, amelyek valószínűleg újabb játékosokat csábítottak el. Jelenleg hárommillióan játszanak a Need for Speed Worlddel, ami a játék közepes értékelései mellett nem is számít rossz teljesítménynek, főleg ha figyelembe vesszük, hogy az online játékok piaca mennyire kényes a minőségbeli különbségekre.

23.
23.
NereusLaceee
Igazából ha lenne egy magyar csatorna az éterben, és az eu. szerveren nem csak ciril betűs chat-eléssel találkoznék akkor le tudna ültetni. WoW-ban annó megszoktam hogy váltogatok a csatornák között. Amúgy nem rossz, el lehet vele szórakozni. Persze összességében 4/10 :D Nagyon nem találták el.
22.
22.
Richi12
"Jelenleg hárommillióan játszanak a Need for Speed Worlddel"
ennyi a tevékeny felhasználó
amugy tanusíthatom is h az európai szerón sokkal többen voltak szeptemberben
21.
21.
Richi12
persze nekem is ez a véleményem és eddig is szerettem a nfs sorozatot, nekem a hot pursuit is tetszik és semmi bajom az irányításával (mert sok helyről hallottam h nem jó) mindenkinek van egy kialakult stílusa a játékok terén is és aki csak a rossz oldalát látja a game-nek az azért van mer nem ez a stílusa
de ez egy szórakoztató game ha vannak haverjaid akivel tolod és a bug nem is idegesít annyira ilyenkor
(de most csináltak egy patchet ami nagyon érzékennyé tette a kormányzást és remélem mihamarabb kijavítják)
20.
20.
hedzsooo
Sziasztok ! Szerintem ez 1 jo jatek, ha azt is nezzuk, h ingyenesen elerheto.

Nekem a Most Wanted is tetszett, ez pedig hasonlit ra szerintem, igy bejon, plane a hatalmas terkeppel. A multi meg csak a hab a tortan. ;)
19.
19.
Sztem ez a 3 millió azt jelenti, hogy ennyien próbálták ki a játékot. Forrást tudna linkelni a hír írója? Am azt veszem észre, h egyre kevesebben játszanak vele, és egyre több az idegesítő bug.
Pár kis dolog ami sztem sokkal jobbá tehetné a játékot:
- klánok (elég lenne 3 betű, amit a név elé lehetne tenni)
- manuális váltó
- billentyű állításának lehetősége
- nyelvek szerinti channelek
stb...
18.
18.
JohnnyBoy001
Nemtudom gyerekek, én tartok tőle, hogy most inkább azokkal kell egyet értsek akik becsmérlik a játékot....sajnos meg tudom érteni őket. Én személy szerint úgy vagyok vele, hogy a Need For Speed az egy név, amitől azért valamiféle minőséget várna el az ember, de ebben a játékban az nemigen található, másrészt még sok egyéb idegesítő dolog van benne amit kábé napestig sorolhatnék. Jó, azért vannak benne próbálkozások, de szerintem nem hozza azt a színvonalat amit egy igazi NFS játéknak kéne. Most ez azért lenne mert ingyenes? Hát akkor ne is haragudjon a kedves EA, de akkor inkább már tegye fizetőssé az egészet, vagy szüntesse meg, mert ez így biztos nem jó. Aki ismerte a Project Torque-ot és egy kicsit összehasonlítja a két játékot az szerintem könnyen rádöbbenhet, hogy abba a játékba volt egy csomó jópofa ötlet, és nem akart mindenáron arra kényszeríteni, hogy a pénzedet költsd a játékban mint az NFS World....
Bár úgytűnik ez nekem nagyon csak a saját véleményem, mert ha 3 millióan játsszák....
17.
17.
pepsus
Szerintem kb az összes NFS meg sport jatek az EA "erdeme" a többi jo jateknal meg inkabb a studioke. Bio EA elött is jot csinalt. Ezutan is azt fog.
16.
16.
zsilvolgyi
14.
14.
PolluxHUN
#13: Ez így van! De a ramaty nfs-ek sem az EA hanem a csudálatos Blackbox studio keze munkáját "dicsérik"! Ugyi mivel az EA kiadó....
13.
13.
Joc1
#11: én szerintem a ME 1-2, Da az inkább Bioware termék ezek az ő érdemeik nem a EA-é
9.
9.
Top Secret
Szép szám remélem az 5M is elérik.
8.
8.
Richi12
bug az minden game-be van de emellett szerintem el lehet szórakozni vele
és ami jó mindig van új dolog néha új kocsi néha egy patch (pl most csinálták meg az éjszakai módot)
és azokat a rohadékokat akik nem tudnak vezetni csak lökdösődnek kikéne bannolni
mert nem egyszer vették el a kedvem h aznap még játszak vele
de a bugok meg annyira nem gyakoriak h zavarjanak
nekem ez a véleményem és ha vannak haverok akkor nehéz megunni
ajánlom minden kezdőnek a nissan silviat mert még 20-aa szinten is lenyomhatsz vele mindenkit ha jól tuningoltad :D
7.
7.
Berencsit
őszintén szólva, én még nem játszottam vele, de amilyen bugokról hallotam..... :)
6.
6.
noblem14
De egy Ghost módnak nagyon örülnék mert frászt kapok mikor a sok kamikaze idióta tönkreteszi a versenyemet mert nem figyel a többiekre, meg faltól falig megy.
Orion: http://world.needforspeed.com/
5.
5.
orion
és honnan lehet letölteni?
3.
3.
Ahhoz képest, hogy ingyenes a játék, ahhoz képest überbrutál! Igaz, hogy sok a bug, de arra hogy versenyezz egyet a haverokkal arra jó. Még egy p4-es gépen is szépen elfut.
Csak egy dolgot nem értek. Mi az értelme a starter packnek?
1.
1.
szogyenyi
azért nem szabad lebecsülni a játékot. igen sokat fejlődött a megjelenése óta! még finomhangolnak rajta max 1-2 évet és elég jó kis játék lesz belőle
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...