Népszerű a petíció a PS3-as Black Ops ellen

  • Írta: InGen
  • 2010. december 26.
  • Érdekesség
Link másolása
Az ünnepi szezon egyik nagy címeként robbant be a Call of Duty legújabb része, s azonnal meg is döntött minden eladási rekordot, leelőzte még az Infinity Ward által fejlesztett elődöt, a legyőzhetetetlennek hitt Modern Warfare 2-t is. Sajnos azonban a PS3-tulajok nem kifejezetten elégedettek.

A multiplatform címeknél néha elő szokott fordulni, hogy az egyik gépre nem fordítanak annyi időt és energiát a fejlesztők, s habár a Modern Warfare-nél ez még nem történt meg, a Treyarch most elhanyagolta a PS3-as változatot. A játék lagos, láthatóan alacsonyabb felbontásban fut, mint az Xbox 360-as testvére, szaggat, és még jó sok más, multiplayeres probléma fertőzi a játékélményt.


Mindebből elege lett a PS3-as Black Ops-vásárlóknak, és az Egyesült Királyságban elindult egy petíció, amiben arra kérik az Activisiont, hogy adják vissza a pénzüket. S habár a brit törvények szerint elméletileg lehetőség lenne visszaváltani egy hibás terméket, felmerül a kérdés, hogy ez ebben a formában annak számít-e, pontosabban, hogy vonatkozik-e rá a törvény. Nos, ha az Activision ügyvédeit kérdezik, akkor valószínűleg nem, úgyhogy egylőre nem tudni, mi lesz az ügy vége. Mindenesetre a petíció öt hete indult el, s azóta az aláírók száma már közelíti a 10 ezret.

Mindeközben a Treyarch valószínűleg teljes erővel dolgozik a hibák javításán, csak éppen a kommunikációjuk nincs a csúcson. A community menedzserek láthatóan nem szentelnek kiemelt figyelmet az ügynek, így a PS3-as játékosok úgy érzik, hogy a cég nem foglalkozik a problémák megoldásával.

63.
63.
ftc700
#62: Azt nem tudom azzal a részével nem foglalkoztam...
62.
62.
Bumbi_King
#61: Ja bocs :D Csak azér irtam mer láttam vidit ahol a szingli is laggol de nagyon keményen. De akkor mind1 ha multi. És ha zombist tolnék multiba az nem laggolna?Mer nekem ez a lényeg.
61.
61.
ftc700
#58: Javarészt a multi részéről beszélgetünk, még szerencse, hogy single nem laggol.
60.
60.
PGab
#54: A korábbi PC-s részekhez képest elhanyagolták, sajnos! Laggolt, kidobált, nem volt csalás ellen orvosság, se kick, se vote kick, se adminok, semmi. Hab a tortán, hogy browser se volt és így filter se, de ez még szódával elment volna, a fentiek miatt viszont azt kell mondjam: igenis elhanyagolták a PC-t, amit most a BO esetében vissza is adtak szerencsére. Ezért is mertem megvenni és egyelőre nem csalódtam.

Sajnálom, hogy most a PS járt rosszul.
59.
59.
NECROSMOKE
Ez minidg igy van,hogy aroszseb egye meg.gondolják,hogy csak ugy felül muljál az infinity ward-ot.
58.
58.
Bumbi_King
Nekem egyáltalán nem laggol ps3-mon. Lehet hogy mázlista vok de eddig egszer sem laggolt pedig már végigvittem!NEM LAGGOLT SEHOL SEM 1SZER SEM!
57.
57.
ftc700
#55 Lehet, hogy túlságosan is elfogult vagyok a MW2 kapcsolatban de ha megfelelő volt az internet kapcsolat és a szerver sem gyengélkedett sosem akadt vagy szaggatott a játék persze ott is előfordult, hogy kidobott de lényegesen kevesebbszer, ezzel szemben a black ops esetében maga a játék darabosabb legalább is én így vettem észre, de ugyanezt a jelenséget vettem észre anno a MW után a World at War esetében is bár ott nem volt ilyen szembetűnő a különbség de észrevehető volt annál is.
56.
56.
randall13
#54: Csak az ígéretek ellenére csurig van csalóval. De áhhh nem hanyagolták el. Jó lenne észrevenni, hogy szarnak mind a fejlesztők, mind a kiadó a szátokba, legyen meg a napi bevétel oszt cső.
55.
55.
JacoB
#52: neked mi volta bajod a Multival ? én is PS3-on játszok. a Singlet végig vittem, a Multiban meg már 1 Prestige 46 .szintjén vagyok... és nekem szinte teljesen ugyanaz mint az MW2.... egyedül a TITLE-k nem tetszenek benne meg az hogy az emblemakat nekünk kell megcsinálni de 10/8-at simán kap a multija , azért nem tíz mert néha egy nap 1x,2x kidob...
54.
54.
se7encod
bocs de nem hanyagolták el.a pc-t. egyszerűen csak nem adtak nektek több folgot mint konzolon és ez igy jó. nem kell dedikált szerver
53.
53.
Tacskoexe
Inkább patchet követelnének, jézusom....
52.
52.
ftc700
Premier napján megvettem (Ps3), Single végigtoltam, mondom mehet a multi, 40. szintig bírtam akkor azt mondtam ebből elég, nem bírom idegekkel vissza raktam a MW2 (multi) és igen akkor megnyugodtam, van olyan COD multi ami jó...(de nem tökéletes) a Treyarch nekem ne csináljon több multit ps3ra vagy gondolja át és rakja ki fél évvel később elfogadhatóbb minőségben...
51.
51.
Matteus
Jólenne ha nem lenne gond vele, mert előferdülhet, hogy megvenném, de igy...
Demót meg már nem divat csinálni. Ha csinálnának sokan megnéznék és rájönnének mekkora trágya, igyhát ha nincs hol kipróbálni túl kiváncsi és megveszi...
50.
50.
PGab
"A multiplatform címeknél néha elő szokott fordulni, hogy az egyik gépre nem fordítanak annyi időt és energiát a fejlesztők, s habár a Modern Warfare-nél ez még nem történt meg, a Treyarch most elhanyagolta a PS3-as változatot."

Nagyon is megtörtént, ott a PC-s verziót hanyagolták el, de nagyon!
49.
49.
tionion
#45: Nem is vettem meg azt a részt ;)
48.
48.
tionion
#46: Hát azért olyan jó előre nem lehetett tudni, viszont mikor kiderült, el is kezdődött az aláírásgyűjtés. Na mindegy, elég sok pc-s játékos épp emiatt kihagyta a modern warfare 2-t. Más kérdés, hogy rajtuk kívül meg k.rva sokan megvették, szóval nem osztott vagy szorzott a dolog. Na, amúgy csak arra akartam utalni, hogy azért a 10ezer aláírás szerintem nem olyan hű de sok.
47.
47.
Quent1n
#46: Csak azt tudom mondani amit már unásig ismételgetek mindenhol. Az EU belül be kell vezetni, hogy DEMO/megelőző nyílt béta teszt nélkül nem lehet játékot forgalomba hozni. Azzal mindez megelőzhető lenne. Ennek ellenére a tendencia pont az ellenkezőjét mutatja. Demok már nem nagyon vannak ellenben összetákolt vackok tömkelegével. A BO a legjobb példája, hogy milyen amikor egy BÉTA játék kerül ki a polcokra.
46.
46.
Netsu
#44: Csakhogy ott eleve baromság volt a petíció,ugyanis jó előre tudta MINDENKI,hogy nem lesz benne dedikált szerver,tehát igazuk volt,hogy leszarták. Itt meg azért már komolyabb dologról van szó,ugyanis SENKI nem figyelmeztette őket előre,hogy egy fércmunkát fognak kapni a pénzükért....
45.
45.
MAssStoragE
#44: Nem kell egyből megjelenéskor eszeveszetten rohanni megvenni, inkább érdemes kivárni egy-két tesztet mert lehet rábaszol ;)
44.
44.
tionion
Hűűű, már 10ezren aláírták? Csak mondom, hogy amikor kijött a modernwarfare2, akkor is volt egy petíció, csak azt a pc-s játékosok kezdeményezték, mert ugye abban a részben a multiban nem voltak pl dedikált szerverek (meg még sok minden más sem), több, mint 200ezer aláírás született. Activisionék pont leszarták. Szóval nem hiszem, hogy majd pont 10ezer aláírótól meghatódnak, mikor annak idején ennek a 20szorosára is szartak magasról.
42.
42.
Lauditore
(Bocsánat kedves szerkesztőség a következők miatt. Az esetleges következményeket magamra vállalom)
Tudom hogy most engem fogtok utálni,de akkora balfaszok vagytok mind!!!Ott ültök a gép előtt és megint megy az Xbox vs. Ps3 vs. PC fight ahelyett hogy békében a családotokkal lennétek.Fasz belétek!!! Nembánom olvasgassátok a híreket de miért mentek bele a vitatkozásba ezen az ünnepen??
41.
41.
Apostol360
nem tom mit osztjátok a cod7et én éjjel-nappal azt nyomom online és sztem kurva jó...ha ps3on szar attól még nem kell 0ra értékelni a játékot...má bocs...azt most lehet fikázni na pacsi
40.
40.
randall13
Míg az Activi$ion és az EA küzd egymás ellen és szarabbnál szarabb játékokat ad el, addig az Ubisoft kezei közül szinte csak minőségi játékok kerülnek ki :)
Assassins Creed, RUSE, Splinter Cell, Hawx, Prince of Persia, Settlers, World in Conflict, Brothers in Arms. Mind olyan nevek, amik mögött hatalmas közösség áll.
39.
39.
danez11
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...