World of WarCraft a Kinecttel irányítva

  • Írta: zoenn
  • 2010. december 29.
  • Videó
Link másolása
Újabb mérföldkő, avagy egy újabb felesleges sallang a Kinect történetében? A következő videóból meggyőződhetünk, hogy egy integrált toolkit segítségével a világ legnépszerűbb MMORPG-je is irányítható a Kinecttel. A program segítségével más játékok is működhetnek hasonlóan.

A következő videó főszereplője FAAST (Flexible Action and Articulated Skeleton Toolkit) névre hallgat, amely lényegében egy integrált toolkit. Segítségével a PC-játékosok egyszerű kézmozdulatokkal és gesztusokkal képesek lesznek olyan hardcore címeket is irányítani, mint esetünkben a World of WarCraft. Természetesen a FAAST nem csak egy játékban működik, hanem más, hasonló kaliberű címeknél is.

A World of WarCraft billentyűzet-parancsait egyszerű testi mozdulatokkal reprodukálhatjuk, ami eléggé érdekes, nem hinnénk, hogy a vérbeli WoW-fanatikusok lecserélnék jó öreg, a gyorsbillentyűknél eléggé kopottas billentyűzeteiket.

34.
34.
kukac450
#30: szinte teljesen igazad van, kivéve azt, hogy ez az egész így sz*r ... Move.al még csak-csak, de így ... hát ez nem nyert :S
32.
32.
Skyer
#30: Én maradok a "szintefekszekúgytolom"-nál :D
31.
31.
Yami
Fejlesztési szempontból izgalmas, egyszeri mókára alkalmas, de a használhatósága még borzalmas. ;)
30.
30.
Normen1976
Szerintem ez a jövőbe mutató óriási ötlet. Nyilván 10 év múlva nyomaiban nem fog hasonlítani egy ilyen rendszer ehhez. Azonban mindenképpen egy kiváló ötlet.

Ne féltsétek már ennyire a napi 5-8 órás kockulásban kialakult sörhasatok :D. WOW, szórakozás, testmozgás. Ráadásul többféle játékra levetítve.

Szerintem korszakalkotó ötlet, de főleg azoknak, akik nem félnek egy kis testmozgástól, ha a kedvenc játékaikkal akarnak játszani. Megspórolhatod a kondi termek árát, és még szórakozol is :D
29.
29.
Zoom3r
az a jo a kinect-ben h az ilyen integeteseknek hala a kockak sokkal fittebbek lehetnek majd a jovoben :)
22.
22.
papailajos
#12: Na ez jo volt. :))
En is inkabb maradok a bill + eger-nel!
21.
21.
lac15
"Segítségével a PC-játékosok egyszerű kézmozdulatokkal és gesztusokkal képesek lesznek olyan hardcore címeket is irányítani, mint esetünkben a World of WarCraft."
Attól h mégcsak wowal van videó, nem csak az lesz irányítható a kinectel, csak talán meg kéne tanulni néhány embernek olvasni is itt...
20.
20.
Motig
erről ez jutott eszembe:
http://nerfnow.com/comic/425
19.
19.
K/G.
Ez csak a Kinect képességeit fitogtatja, nem kell leszólni, főleg, hogy senki sem kényszerít titeket erre.
18.
18.
Skyer
Mi a *******. Inkább nem írom ki mi jutott eszembe elsőnek :D
Ez egy marha nagy hülyeség.. Persze, majd 2-3 órás raidet végighadonászok mi?
17.
17.
Mortis
Jópofa. :) Egyszer érdemes kipróbálni, de nem úgy, ahogy sokan reagáltátok. Nem, tényleg nincs olyan hülye, aki ezt folyamatosan így játszaná. Ez csak egyszeri alkalom.
16.
16.
szabovagyokk
Meg amúgy is kiforratlannak tűnik a dolog. Be kell görnyednem, amikor menni akarok a karakterrel . . ha 10 percig úgy állok, ahogy a csávó a videóban már bassza a hátam -.-
15.
15.
szabovagyokk
öregem, ez tényleg nagyon láma . . maga a technológiai fejlődés része az jó, de ez így konkrétan a büdös életbe nem fog befutni ez 100000%
13.
13.
daenath
#3: Az, egyetertek veled "úri huncutság" 12 ora munka utan ki a tokomnek van meg kedve a gep elott ugra/bugra hadonaszni?
12.
12.
wildláma
most az ember görnyedjen be ha előre akar szaladni? istenem hogy néz ki majd a jövő wow generációja? mint kvazimódó? :D
10.
10.
pjoco
Én is max egyszer kipróbálnám, de ennyi! Egér + bill-re szavazok inkább!
9.
9.
mephi
Tény, hogy nem ehhez a játékhoz való. Viszont remek érzés, hogy a Kinect, egyre jobban terjed PC-n, és nem csak az XBOX sajátja marad. Továbbá örülök annak, hogy fejlődik ez a technológia, sosem tudhatjuk, hogy mit fognak kihozni belőle pár év múlva.
8.
8.
princeps27
mint vmi rossz robot tánc
7.
7.
JoHnNiEE
#1: igazából annyi, h elmondhassa az ember, hogy ilyen is van :) ennyi az egész .
Komolyan ha fele annyi használható dolog jönne ki Kinect-re , (garázsprojectecre gondolok) akkor egész jól állnánk már, 1-2 felesleges cucc helyett :)
5.
5.
Killerbee
#3: Van pár játék aminél jó lehet ugra-bugrálni, de ez nem tartozik közéjük.
4.
4.
gamerman15
nincs sok értelme
mert a nagy WOW-osok úgy is egész nap a gép előtt űlnek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...