Ubisoft: Nem áll le az Assassin's Creed sorozat

  • Írta: zoenn
  • 2011. január 21.
  • Hír
Link másolása
A franciák ígéretet tettek arra, hogy az elkövetkezendő Assassin's Creed részek esetében továbbra is magas színvonalú folytatásokkal rukkolnak elő a jövőben. Erre szükség is van, elvégre 2010-ben, mind a Call of Duty, mind pedig az aktuális FIFA megelőzte Ezio kalandját eladások tekintetében.

A szoftvereladások tekintetében nem panaszkodhat a francia kiadó, mégis képtelen volt olyan kiugró sikereket elkönyvelni az Assassin's Creed: Brotherhooddal és a Just Dance-szel, amire az Activision képes volt a CoD: Black Opsszal, és az EA is a FIFA 11-el. A Ubisoft fejeseinek kedvét ez a tény nem vette el, továbbra is bíznak frencsájzuk sikerében.

Murray Pannel, a Ubisoft brit marketing vezetője megerősítette, hogy egy újabb nagy résszel jelentkezik majd az Assassin's Creed idén, mely több innovációt tartalmaz majd, mint a Brotherhood a múlt évben. Szerinte egy kiadó sikerében nagy szerepet játszik, ha képes felmérni az igényeket és kész döntéseket hozni a széria jövöjét tekintve.

"Az egyértelmű célunk az, hogy biztosítanunk kell a márka további növekedését, minőségét és innovációját. Kreativitással és szakértelemmel felvértezett, világszerte jelenlévő studióink bevonásával biztosítjuk a folyamatos minőséget."

A név kötelez, elvégre az AC2 és a Brotherhood is 90 százalékos átlagon áll a Metascore-on -az utóbbi cím hozta el a multiplayert a sorozatba, és a Ubisoft Montrealon kívül további négy stúdió működhet együtt a nemes cél érdekében.

Hasonlóan a Call of Duty -zériát pátyolgató Infinity Wardhoz és a Treyarchhoz, a Ubisoft is kész olyan stratégiát fellállítani a sorozat továbbgondolásához, ahol a nemzetközi fejlesztői bázis szorosan együttműködhet, megoszthatja a technológiákat egymással, és erőforrásokat cserélhetnek. Pannel szerint ez hatalmas versenyelőnyt jelent.

Pannel ugyanebben a CVG-s interjúban fejtette ki, hogy a PC még mindig fontos platformja az Assassin's Creednek, így megéri a több hónapos várakozás a konzolos megjelenés után.

Ha sikerül kihámozni a Ubisoft megmondóemberének szavaiból az igazságot, akkor nagyon is elképzelhető, hogy a montreali csapaton kívül más stúdiók is hegeszthetnek egy-egy AC-részt, vagy netán együttes erővel, hasonlóan a készülő Call of Duty epizódhoz.

27.
27.
pcgamer888
#9: igazad vaan mert ha nekem elcseszik akor nem állok jót magamért :D :D :D xD
26.
26.
pcgamer888
Az én kedvenc játékom az AC -sorozatok és remélem az osszes sorozatoott meg is fogom szerezniii mert edddig csak a 2. részig sikerullttt sajnoss az ACB még nincs meg.........LoL de ha meglesz egyszerrr akkkor bízom benne hogy nagyon jo lesz hasonloan a 2-eshez..
25.
25.
Irasalgor
Csak maradjon a színvonal..mert most kijön márciusba a Brotherhood novemberbe még egy rész konzolra, aztán majd márciusba az ismét..lehet kicsit pihennie kéne :/
De am érdekes h manapság egy év altt összetákolnak egy folytatást :/
24.
24.
Ryukian
Nekem meg pont az első maradt ki. A kettőnek viszont kétszer is nekivágtam. Viszont az tény, hogy a második részben a sztori végeztével kicsit ellaposodik. Onnantól már nem olyan érdekes. A galambpostás küldetések jobbára 3 különböző szisztémára épülnek, és aránylag könnyűek is. A Brotherhood-ban még nem tartok ott, viszont remélem, hogy ott nem is ilyen probléma, főleg, hogy ott már a teljesített küldetéseknek is neki lehet vágni újra, amire tudomásom szerint a 2. epizódban nem volt lehetőség.
Hajrá emberek!
23.
23.
Donpedro
Ez egy nagyon jó hír :) Sokan kritizálták az első részt anno, de nekem az is nagyon tetszett. Huhh, a 2-ről ne is beszéljünk. Okos dolog volt a Brotherhoodba berakni a multit, erősen gondolkozok hogy emiatt megvegyem-e majd :) (PC)
22.
22.
boxgamer12
Nekem is megvolt az 1 -pff nem jött annyira de a kettő az zseniális ott van pénz értelmesebb a sztori nagyon vadak a Da Vinci-s részek imádom ha vkit megkell orvul gyilkolni meg maga a környezet Itália nagyon szép.
21.
21.
kekvillam
én bízok a ubisoft-ba mindig is bíztam remélem most se fogok csalodni
20.
20.
bledzer
úgy úgy jöjjenek csak szépen az AC-ek. Nagy frencsájz lesz belőle ha így folytatják, elég csak megnézni mennyit fejlődtek az AC 1 óta
19.
19.
adamsfamily
#8: Én végig vittem mind a három részt és nekem a 2. tetszett a legjobban.
17.
17.
Hardy
Remélem a 3 vmi nagy durranás lesz.
16.
16.
mdr88
Gondoltam, hogy ez lesz :D... és remélem, hogy nem fognak leállni a 3. résszel. Csak a kérdés az, hogy a többi rész miről fog szólni? Az oké, hogy a 3. rész lezárja Desmond sztoriját és ez így rendben is van, csak ugyebár, ha ennyit tanakodtak, azon, hogy melyik korszakot dolgozzák fel a 3. részben, akkor meddig fognak gondolkodni a többin? Érdekes lesz... várjuk :)
15.
15.
Teuton
Reméljük nem rontják el azzal, mint a CoD-ot, hogy évente KELL nekik egy rész, nem számít milyen.
14.
14.
rossitibi
Szerintem minden játékot az Ubisoft-nak kéne fejleszteni!
gogolbordello2 te pedig próbáld ki az AC2-őt is!!! :)
13.
13.
Daetnas
Nem értem, miért olyan fontos, hogy megelőzzék a CoDot eladások tekintetében?
(költői kérdés volt)Valószínűleg jó ideig úgysem tudnák, akkora márkanév a Call of Duty, és annyival többen vannak jelenleg az FPS-játékosok.
12.
12.
Dark_Temptation
hát ha ilyen magas színvonala lesz az összes résznek! akkor a fifát és a codot is előzi! mert azt ugye mindenki látja, hogy 1re jobb és jobb a sorozat :D
11.
11.
xboxman
én szeretem az assassin egész részét

de ennek mi a lesz a címe?
9.
9.
Joc1
azért nem kéne elsietniük, tudunk még várni 1 évet
csak jó legyen :D
8.
8.
gogolbordello2
Hát nekem először nem sok bizalmam volt a Brotherhood-hoz,mert régebben megvettem az első részét és csak a 3.ik küldetésik tudtam vele játszani,olyan rossz volt.Emiatt a 2-t meg se vettem.Majd megkaptam a Brotherhood-ot,és egyszerűen nem bírtam abbahagyni,olyan irdatlanul jó.Ez a játék 10/10 pontot ér minimum!!
7.
7.
Hanoi
Na igen, csak egy fifa meg kod messze nem olyan jó mint egy assassin's creed, tekintve azt, hogy a cod is innen már csak kihalófélben van/lesz (ha 3 havonta jön egy uj rész). Az assassin's creed-ből még bármit ki lehet hozni, hála ennek az animus-os megoldásnak, így lehet akár kihozni egy 2. világháborús témát is, a történelem bármelyik szakaszába belenyúlhatnak a készítők...
6.
6.
robi009
de ha 1évis jutna rá én aztmondanám hogy csinálják meg és ha 1évalatt összehoznak vmi nagyon faszát akkor örülünk ha meg nem akk kicsit lecsesszük az ubi-t és max 2évente kapunk ac-t de szerintem ettől nemkell félni h ratyi lesz az AC3 mellesleeg LONG LIVE THE BROTHERHOOD
5.
5.
Ca$h
Az Assassin 3-ra pont 2 évük jut, lévén a Brotherhoodot egy másik brigád készítette az Ubin belül!
4.
4.
-OWERLORD-
FIFA11 megelőzte
a sok foci buzi
2.
2.
Mortis
Az AC tényleg inkább megérdemelné a kiugró eladásokat, de a futószalaggyártás nem épp biztató.
1.
1.
BGEE
Nagyon helyes! :D
Bár azért ráérne 2 évente egy új rész... szerintem...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...