Nem lesznek Gears 3-extrák a Bulletstormban

  • Írta: zoenn
  • 2011. február 3.
  • Gyászhír
Link másolása
Az Epic sajnálattal közölte, hogy a korábbi híresztelésekkel ellentétben mégsem lesznek feloldható Gears of War 3 spéci tartalmak azon Bulletstorm tulajdonosok részére, akik valamelyik korábbi Epic Games címmel (Unreal Tournament 3, Shadow Complex) már játszottak. A bétakulcs természetesen marad.

Elszaladt a ló az Epic Games alatt - immár bizonyos, hogy a korábban örömmel beharangozott extra jutalmak - melyek a cég játékainak hűséges rajongóinak kedvezett volna - elmaradnak. Talán vették volna vissza magukat némileg a hónapok óta sulykolt reklámkampányban, mert így csupán üres ígéretekkel borzolják az Bulletstorm megjelenése körüli mozgolódást.

Cliff Bleszinski designer nem is oly régen közölte azt a hűséges rajongókkal, hogy speciális extrákat tesznek feloldhatóvá a Gears of War 3-ban azok számára, akik játszottak a cég korábbi játékaival - Unreal Tournament 3, Shadow Complex -, és beruháznak a Bulletstormba is. De mindez maradt üres szócséplésnek.

Joe Graf vezető programozó mossa kezeit:

"Kiderült, hogy a Bulletstorm nem tudja olvasni a Shadow Complexben és az UT3-ban elért achievementeket, melyek megnyitották volna a Gears of War 3 speciális tartalmát" - írta Graf saját Twitterjén. "Sajnálom, de ez van!"

Van némi öröm is az ürömben, hiszen az úriember megnyugtatott mindenkit, hogy a korábbi Gears of War-játékokat nem érinti a korlátozás, így azok akik már játszottak a sorozat eddigi részeivel, azokat a Gears 3 meg fogja jutalmazni. Nagy kő esett le a szívünkről.

5.
5.
Sarkadi
Nem a legjobb hir, a jutalom pedig megint valami apróság lesz,mint ahogy Split is irta. :-/
4.
4.
hakydakillah
Hát nálam Shadow Complex volt, UT volt, GOW1 és 2 insane módban kész + GOW2 50es multi szint megvan, szóval remélem ennyi elég lesz :-)
3.
3.
zsizsi
A Gears 2 ben is Pl csak csak akkor lehet RAAM-al menni multiban ha az 1 ben insean-en megölted itt is valami hasonló lessz szerintem
2.
2.
Folti90
Az Epic csapata nem ilyennek tűnt.....
1.
1.
Split
"Jutalmazni"? Igazából nekem egy páncél, vagy egy hasznavehetetlen semmiség nem jutalom, így annyira nem is érintett meg a dolog...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...