Beyond Good & Evil 2 - hinni kell benne

  • Írta: fojesz
  • 2011. február 27.
  • Érdekesség
Link másolása
Fogalmunk sincs, hogy mi lehet a Beyond Good & Evil folytatásával; a Ubisoft szerint még mindig készül a játék, de a nagy csend és a kiszivárgó információk alapján úgy tűnik, hogy valami nagyon nincs rendben. A kiadó producere szerint a játékosoknak csak hinni kell benne, hogy lesz második rész.

Bár a 2003-ban megjelent Beyond Good & Evilt szerette a sajtó, a játékosok valamiért nem nagyon akarták megvenni (pedig azok, akik megvették, szerették is), ezért sokáig kétséges volt, hogy a Ubisoft belevág-e egy esetleges második rész munkálataiba. Öt évvel később végül bejelentették a folytatást, igaz, az akkor megjelent teaser trailer óta semmit nem hallottunk a játék felől, és az a pletyka is számtalanszor felröppent, hogy a projektet lelőtték.

A Ubisoft mindig cáfolta ezeket a híreszteléseket, és bíztatta a játékosokat, ugyanakkor azóta sem lettünk okosabbak: még mindig nem tudunk semmi konkrétumot a folytatásról. A Eurogamernek adott interjújában Wang Xu, a cég producere mindössze annyit fűzött a második részt firtató kérdésekhez, hogy "a játékosoknak hinniük kell a folytatásban". Ha úgy vesszük, ez mindenképpen merész válasz, már azért is, mert a játékot nem mi fejlesztjük, hanem ők, és attól, hogy mi hiszünk benne, azzal legfeljebb a saját hozzáállásunkat tudjuk a készítők munkatempójához igazítani.

Wang Xu egyébként azt az elméleti kérdést is megemlítette, hogy a jövő héten megjelenő Beyond & Good Evil HD-nak lesz-e valami köze a folytatás sorsához. "Igen, igaz: kérlek, vegyétek meg a Beyond Good & Evil HD-t, ha szeretnének további BG&E-játékokat." Bár ebben a kijelentésben van némi cinizmus is, az mindenesetre kétségtelen, hogy a Ubisoft kvázi egy főpróbának szánja azt, hogy ad még egy esélyt az eredeti játéknak - a HD-verzió üzleti teljesítménye valószínűleg a második rész sorsát is eldönti.

Addig is higgyünk, csak nehogy úgy járjunk, mint a Mikulással - abban is hittünk, aztán mégis mi lett belőle...

15.
15.
Cuppak
hát nekem van igény 2.részre
http://www.youtube.com/watch?v=31QEERV4Rdc
14.
14.
sinister
Sztem az első rész egy kedves, szerethető cucc volt, de nem akkora nagy szám mint amennyire túlbecsülték az évek alatt. kicsit platform, kicsit akció, de közel sem olyan profi módon ötvözve, mint pl. az akkoriban nagyon menő Ratchet&Clank, vagy Prince of Persia játékokban. A sztorit igyekeztek kissé komolyabbra venni mint a legtöbb hasonló cuccban, ez mindenképpen pozitívum. Tény, hogy az azóta eltelt évek alatt divat lett "kult-platorm" és hasonló hangzatos jelzőkkel illetni.Nincs ebben semmi kult, ez egy aranyos game, oszt annyi...
13.
13.
nero66
Nekem megvan az 1, tetszik is de nem annyira, hogy 2 is kelljen....
12.
12.
Hardy
Én mikor játszottam ennek az első részével nem fogott meg a játék...
10.
10.
D4nny
Így van, és ha nem jön össze, rá lehet fogni a játékosokra: "- Bocs skacok, nem hittetek eléggé..."
6.
6.
Mortis
Ha nem lenne ott az a kérlek, akkor elég kemény szavak lennének.

Ja, kár lenne ezért a sorozatért. Tényleg szórakoztató, csak kérdés: Mennyire van igény erre manapság?
5.
5.
Jackie Estacado
#4: Úgy tudom,hogy letölthető lesz.
4.
4.
C-vitamin
BG&E HD letölthető lesz vagy lemezes?Tudja valaki?
1.
1.
Tacskoexe
Én hiszek benne! A mai napig a kedvenc játékom, nem maradhat folytatás nélkül... :( A télapó pedig létezik, tudom!!!! D:
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...